Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

oh sorry tak som sa ponahlal ze som na to uplne zabudol...tak moje auto je P307 Break a radio Clarion PU2471A.....a to asi nebude chyba gombika ako napisal faget1 lebo ja ked prepnem pesnicku tak na pal. pocitaci mi ju aj prepne a potom ju asi pol minuty nacitava a potom prepne naspet na tu co sla predtym....vobec netusim co to moze byt

Odesláno

takže gombik fuguje ked ti ho na palub ukaže že ju preplo a ked ju prepne naspet tak ti palub ukaže tiež že ju preplo naspet? a robi ti to na hociakom cd alebo len na niektorých može to byt kludne chyba na cd zle napalene alebo tak možno len optika nemože dalej načitat a tak sa vracia ao krok spet aj to by som si vedel vysvetlit ako dvovod hm..:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

no tak bol som odcestovany a uz som spet....ale naspet k veci....presne na pal. mi ukaze ze preplo potom pocujem ako ho cita asi tak 15 sekund a potom pesnicka prepne sama spet a pise to aj na pal. poc. .... a robi mi to pri kazdom CD-cku .....

Odesláno

kamo, tak tam bude pravdepodobne zlomeny kablik co vediet k laseru. Je to viac cestny kablik (ten zlty na obr.) cez ktory idu data k laseru a spat. Ten kablik sa ohyba a pokial je jedna cesta prerusena tak sa nepusti na dalsiu pesnicku.Vacsinou to ostane stat v mieste kde je kablik preruseny. Treba ho skusit vymenit,... pokial by si ho nezohnal tak treba kupit celu laserovu jednotku. Pozri tento odkaz: http://www.avelmak.sk/index.php?lm=856

Rozober radio a pozri cislo na laseri. Podla toho ti budu vediet predat novy laser :papa

post-0-14109601782929_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...