Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Původně zaslal: Y2K

Původně zaslal: kveton

Já koupil ten prví z ebaye i s poštou za 440 Kč

Tak to je parada, nie je o com.

Mozes poskytnut link alebo daco podobne?

THX

Zkus pohledat na ebay.de

já koupil tohle

Dik, tak som to objednal.

Nevies za aky cas to mozem ocakavat?

A som zvedavy co to bude robit mne, sakra

Odesláno

Georginho: no tak na to sem taky uz driv koukal, a jedine me napadlo kouknout se do auta a vytahnout celou ridici jednotku a cumet na ni, bejva tam nalepenej nejakej papir jako co to je zac a tak to cely opsat a doufat, ze tam bude napsanej nejakej typ RJ a ten pak najdes i v tomhle seznamu...

Odesláno

Tak se podívej, ale je to seznam podpory pro soft od CARSOFTU. Nevím jestli ten prográmek korektně seženem, i kdybych našel svoji ŘJ v seznamu :-)

Navíc bude chtít jiný kabel, předpokládám že s universálním ELM327 nebude chtít chodit!

[upravil dne 5.8.2008 Georginho_cz406]

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Tak se podívej, ale je to seznam podpory pro soft od CARSOFTU. Nevím jestli ten prográmek korektně seženem, i kdybych našel svoji ŘJ v seznamu :-)

Navíc bude chtít jiný kabel, předpokládám že s universálním ELM327 nebude chtít chodit!

[upravil dne 5.8.2008 Georginho_cz406]

No hej....len ja som sa pytal ci dakto nevie aku mam RJ ja :papa

Odesláno
Původně zaslal: Georginho_cz406

Myslel jsem, ať se podíváš na ŘJ. Normálně sundej kryt ŘJ a na ní je to někde napsané :-)

Taky se jdu na svojí podívat. Vím že mám Magneti Manarelli, ale nevím jakou :-)

No sice to bude mozne az cez vikend ale OK, skusim.

Uz len zistit ze kde ju mam ;)

Odesláno

mno tak sem koukal do ty 406tky na jednotku a je tam BOSCH EDC15C2.... a tento typ jednotky je v podporovanejch v tom seznamu ( http://www.carsoft.cz/tabulky_podpory2.htm ) a pak na posledni strance jsou i motorizace a je tam:

Seznam podporovaných motorizací vozů Citroën/Peugeot

Peugeot 406 2.0 HDI Bosch EDC15C2

takže z toho mi vyplyvá, ze to musi jit ne? ale nemam doma jeste ten kabel, abych to zkusil propojit... :(

Odesláno
Původně zaslal: BUTCHER306TD

mno tak sem koukal do ty 406tky na jednotku a je tam BOSCH EDC15C2.... a tento typ jednotky je v podporovanejch v tom seznamu ( http://www.carsoft.cz/tabulky_podpory2.htm ) a pak na posledni strance jsou i motorizace a je tam:

Seznam podporovaných motorizací vozů Citroën/Peugeot

Peugeot 406 2.0 HDI Bosch EDC15C2

takže z toho mi vyplyvá, ze to musi jit ne? ale nemam doma jeste ten kabel, abych to zkusil propojit... :(

Tak to by jít mělo, já se na ní musim taky kouknout, ale vím jistě, že mě to na 406 nejde :roll

Odesláno

jak sem psal driv, vyaukcoval sem na aukru ten kabel, je to uz nejak tejden, psal sem tomu prodejci normlane adresu kam to chci poslat... ale jeste se neozval a pochybuju ze to poslal... takze nevim co dal, jestli objednat jinej, nebo cekat az se uraci a posle to... chjo...

Odesláno
Původně zaslal: BUTCHER306TD

jak sem psal driv, vyaukcoval sem na aukru ten kabel, je to uz nejak tejden, psal sem tomu prodejci normlane adresu kam to chci poslat... ale jeste se neozval a pochybuju ze to poslal... takze nevim co dal, jestli objednat jinej, nebo cekat az se uraci a posle to... chjo...

No já bych mu napsal mail nebo bych mu zavolal a pokud by se neozval, tak bych dal negativ a objednal jinej

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...