Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, měl bych dotaz ohledně diagnostiky na 406ce novej model, jakej tam je typ zasuvky? OBD nebo EOBD? tusim ze asi EOBD... no a muj hlavni dotaz, kde se da koupit kabel (levnej a dobrej i se softem ;) ) a kdyz ho nekdo mate, co se s tim da delat konkretne u HDi a jak je to narocne... jo a jeste kdyz to uz je EOBD tak to uz ma vestina novejch aut, ne?

moc diky :)

Odesláno

Tak jsem si s tím o víkendu zase hrál a nic :-(

Jsou vůbec tyto vozy OBDII compatibile?

Vůbec se mi nechce spojit s ŘJ Magneti... :-(

Různé programy píšou různé chyby např. ECU init...busy a tak :-(

Zkoušel jsem tři různé programy!

Co sehnat DIAG2000 :-)

Odesláno

Hmm, tak to je v pr*eli, už jsem se těšil jak budu diagnostikovat a ono nic :roll

tak možná budu mít na prodej elm327 ;)

Jinak čim jinym za rozumný peníz by se to dalo diagnostikovat nevíš?

Odesláno

no ja sem taky doufal v to ELM327... bo ma docela dost komunikacnich protokolu nebo co to je a hafec podporovanejch aut... ale vubec me nenapada, co jineho a nejak v rozumne cene pouzitelneho by mohlo fungovat... a tak se prikladam se stejnou otazkou, nevite nekdo cim by slo zdiagnostikovat HDi z roku 99?

jo a jeste mam otazku, v jaky poloze klicku mate na tom diagnostickem konektoru napeti, je to na pinu 5 a 16 tusim... kuju

[upravil dne 4/8/08 BUTCHER306TD]

Odesláno

No, je možný, že to neumí soft a elm to zvládne. Mám nainstalovaný ještě nějaký věci, ale teď jsem se stěhoval a neměl jsem na to vůbec čas, snad se na to teď budu moct vrhnout!

Jinak nějaký SW co jsem stáhnul:

Digimoto

Scantool.net

Proscan

Zkoušel jsem zatím jen Scantool.net a bez úspěchu

Odesláno

Ahojte.

Taktiež som mal záujem o diagnostiku môjho vozidla Peugeot 406, 1,8i 16V, r.v. 04 / 1999 - nový typ, diagnostika EOBD s akcelerometrom. Vyskušal som niekoľko, žiaľ všetko, okrem značkovej, bez úspechu. Jediné čo funguje bez akýchkoľvek problémov, je komunikácia s čítačkou OBD chybových kódov, ktorú mám na predaj. Táto čítačka vyčíta z RJ chybové kódy, identifikuje ich a následne dokáže vymazať z pamäte RJ a zhasnúť kontroku diagnostiky.

Peter

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...