Guest DD Odesláno 15. březen 2004 Odesláno 15. březen 2004 Ahoj .. Mam P306 GTI-6 (nevim poradne ani oznaceni, u nas to snad bylo jako S16 Premium, kazdopadne je to 2.0i, 120kW, 6-kvalt). Vcera jsem prijel domu a jen tak zkusmo me napadlo, ze udelam klasicky \"testik\" a otevru za chodu motoru olejove vicko. Vysledkem bylo, ze mi z toho trosku strikal olej a pulzoval horky vzduch. Vsude ctu, ze nesmi strikat olej a ze z toho hlavne nesmi jit sedivej kour. Problem taky byl, ze jsem vicko uplne nesundal, zachytilo se mi jednim zubem za hranu a ja se nechtel oparit. Jak to bylo zachyceny, tak vicko tancilo vyrazeno pulzujicim vzduchem - celkem zajimavy pohled btw ... Jinak toho oleje moc nevystriklo, spis jen par kapek. Mozna jen panikarim, ale co vlastne strikajici olej, prip. horky vzduch z tyhle diry znamena? Predpokladam, ze je tam rozdil v tlaku (venku/vevnitr), takze par kapek vystriknout muze, ne? Mozna kdybych to vicko otevrel poradne, tak to nebude delat. Tak jako tak mam vicko od oleje zasvineny i zvenci, cili je mozny, ze olej vzlina i pri zavrenym stavu. Nemel jsem cas to blize zkoumat, ted me primarne zajima, co znamena strikajici olej a teply vzduch . Doufam, ze nemam motor pred smrti ... kazdopadne zvuk, spotreba a jizdni vlastnosti jsou uplne v pohode. Je taky mozny, ze tam mam moc oleje? Abych se priznal, nekontroloval jsem ho, protoze na to mam merku na palubovce . Citovat
Guest DD Odesláno 15. březen 2004 Odesláno 15. březen 2004 Jen podotknu - auto je dovoz z CH a asi 1000 km pred dovozem bylo na vymene oleje a servisu v 90 tisicich (zaznam v servisni knize), cili asi fakt panikarim zbytecne ... Krome toho jdu ve ctvrtek na \"jarni prohlidku\", tak to necham prohnat diagnostikou .. Citovat
vix Odesláno 15. březen 2004 Odesláno 15. březen 2004 A neni to normalni odvetravani klikovky ? Jestli to nezere olej, melo by to byt v poradku. Citovat
lkr@cbox.cz Odesláno 15. březen 2004 Odesláno 15. březen 2004 Jestli se muzu zeptat, kolik takova sranda tedka stoji ( myslim auticko)??? Presne tohle bych chtel. Omlouvam se, ze jsem odbocil od tematu, ale nemohl sem si pomoct. Citovat
z3rg Odesláno 15. březen 2004 Odesláno 15. březen 2004 taky ot: moc pekny lef, mam skoro to same akorat ten motor je o hodne slabsi ( jinak v cervnu jsem za nej dal 250000, ale melo to malo najeto ... cca 24000 btw koukam ze tam mas asi 16\", to jsou ty original pazout ? ja je mam taky, ted jsem tam mel 205/45/16 a vzadu mi to skrtalo o podbehy, tak ted si tam kupuju 195 ... je to skoda, na tech 205 to sedi nadherne ... ale jezdit po praze na kociich hlavach je desny [Editován dne 15/3/04 z3rg] Citovat
Guest DD Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Originally posted by vix A neni to normalni odvetravani klikovky ? Jestli to nezere olej, melo by to byt v poradku. Olej to nezere vubec . A kamos vcera delal ten samy test u Nissanu 200SX a dela mu to uplne to samy . Muj mechanik me taky uklidnil a zitrejsi diagnostika v Autospolu mi rekne asi uplne nejvic .. Citovat
Guest DD Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Originally posted by lkr@cbox.cz Jestli se muzu zeptat, kolik takova sranda tedka stoji ( myslim auticko)??? Presne tohle bych chtel. Omlouvam se, ze jsem odbocil od tematu, ale nemohl sem si pomoct. Auto je dovezeny z CH, r. v. 99, naj. melo pri koupi 91 tkm, ale bylo superzachovaly. Bylo tukly na predek a bouracka byla za 157 kkc ... oprava a vsechny poplatky (celnice, prihlaseni, homologace) daly navrch dalsich 100 kkc. Uz mi zbyva jen doladit pravy pyropas a malicko upravit spasovani spar na haubne a prednich svetel (v ramci reklamace), jinak jsem happy .. jezdi to jako prase ..... a spotreba tomu taky odpovida ;-)). Citovat
Guest DD Odesláno 17. březen 2004 Odesláno 17. březen 2004 Originally posted by z3rg btw koukam ze tam mas asi 16\", to jsou ty original pazout ? ja je mam taky, ted jsem tam mel 205/45/16 a vzadu mi to skrtalo o podbehy, tak ted si tam kupuju 195 ... je to skoda, na tech 205 to sedi nadherne ... ale jezdit po praze na kociich hlavach je desny Uz jsem to tu zminoval nekolikrat - rikam to jen proto, aby si nekdo nemyslel, ze se tu tim chlubim ;-). Kola na fotce jsou 17\" s gumama 205/40/17 (Dunlop SP9000) .. pod nima jsou 22 mm podlozky a vzadu mam malicko upraveny blatniky (je serizla podbehova hrana, ale pri fakt hustym zhoupnuti taky skrtnu, kazdopadne ve ctyrech lidech po Praze se da jezdit bez problemu). Ted tam jsou zimaky ve standardnim rozmeru 195/55/15 (Bridgestone Blizzak LM-22) na elektronech AEZ Icon5. Ad kvalita jizdy - auto je tvrdy jako prase (na to, ze je to PG), poznavam fakt (ne)kvalitu nasich silnic uz na 15\" kolech. Sedmnactky jsou hardcore, cejtim kazdou prasivou kostku v Praze a neustale trpim touhou zabit jejich vynalezce, prip. upalit par silnicaru. Na druhou stranu to na 15\" sedi skvele, na 17\" jeste lip. Zatacky, ktery jsem ve 406 1.8-16V (195/65/15) bral v 90 max, beru tady v tom v 100-120 podle miry pudu sebezachovy . Jinak takhle jsem to uz koupil z CH, je to decentni uprava od Musketiera. Vice fotek jde najit na http://www.dadriva.org/dd/pix/306 (pokud se nepletu ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.