stanchez Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 jaj,no to mi je jasne.. Myslel som,ze mas na mysli nejaky origo kabel na prepojenie,co tam mozno dava peugeot na jbl.. [upravil dne 13/10/09 stanchez] Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Origorádio nemá cinch výstupy a ani JBL zesilovač nemá cinch vstupy , je to prostě tak řešený zesilovač......a je jedno jestli je to RD4 či RT3 na obou funguje origo JBL....a není pravidlem že když je rádio RT3 (s navi) tak že to má zesilovač JBL....JBL se dá jednoduše poznat že na předním tapecu(krytu repra) je symbol JBL a vzadu ve dveřích není jen jeden reprák ale i druhý výškáč...... Citovat
stanchez Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Původně zaslal: Přema Origorádio nemá cinch výstupy a ani JBL zesilovač nemá cinch vstupy , je to prostě tak řešený zesilovač...... to znamena ze podava svoj plný výkon bez nejakej staty signalu?(alebo tak nejako?) Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 No určo....je to tak prostě řešený.....existují i jiné zesilovače které se dají napájet přímo signálem z repro a ne z cinch a takto podle mě je JBL zesilovač řešený...... Citovat
stanchez Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 aha,tak diky,to som netusil..nevies co si mam vsimat pri parametroch,aby bol taky ako mas ty?Alebo typove oznacenie tvojho zosika,nech sa na neho niekde blizsie pozriem na nete.. Citovat
Přema Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 Je tam jen znak JBL a tot vše.....bavím se ale o origo zesilovači, Pozor......zesilovač origo JBL nenapájí jen subwofer v kufru ale komplet všechny repra v autě.....(rádio.....zesilovač......repro včetně subwoferu) Citovat
stanchez Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 to mi je jasne,len by som chcel vediet,ci sa ten konkretny zosilovac da niekde kupit,alebo nejaky jemu podobny..(ktory nema cinch audio vstupy) Citovat
Přema Odesláno 14. říjen 2009 Odesláno 14. říjen 2009 Určitě někde něco na netu najdeš......takový co se dá zapojit i bez cinch....... Citovat
stanchez Odesláno 15. říjen 2009 Odesláno 15. říjen 2009 dik za schemu Honzo, aj za tu co si mi poslal minule na mail [upravil dne 15/10/09 stanchez] Citovat
David1400 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 může mi prosím někdo napsat přibližnou cenu výměny originál repro za JBL (subwoofer+zesilovač+repro) v 407 SW. Mám ve své 407 SW autorádio bez navigace. Je to vůbec možné ??? Děkuji Citovat
David1400 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 děkuji, nějak jsem toto téma přehlédl Citovat
stanchez Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 dlhsiu dobu sa chystam namontovat 4-kanalovy zosilovac do 407 a pritom chcem vymenit aj komplet kabelaz k reproduktorom,ale neviem sa kablami dostat k vyskacom na palubovke.Akurat len viem odklopit tu vrchnu krytku na palubovke,co ich skryva.Nevie mi niekto poradit ako na to? Citovat
PetrPM Odesláno 21. červenec 2010 Odesláno 21. červenec 2010 Nevite jaka je velikost zadnich vyškovych reproduktoru ve dveřich na Peugeotu 407 ? Vim že ty velke jsou 165mm a ty male si nejsem jisty jestli 130mm A jestli ano ktery z těchto 3 druhu bysetam hodili ? http://www.ahifi.cz/reproduktory-do-auta/130-mm-5/?producer=36 Mam dodělavane JBL tzn. Zesilovač JBL + Subwofer JBL v kufru a ještě si chci dokoupit ty zadni vyškače do dveři ktere přijdou jen překlemovat draty k ťem 165mm reprakum couštam jsou tak jestli by ste mi mohli někdo poradit ??? Citovat
PetrPM Odesláno 26. červenec 2010 Odesláno 26. červenec 2010 Zdravim tak to tu nikdo nevi jake ty zadni vyškove reproduktory ve dveřich jsou velke ??? :myslim:myslim Citovat
stanchez Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 menil uz niekto kabelaz k reproduktorom vo dverach na 407? Myslel som,ze vnutri tej dverovej prechodky su priamo natiahnute kable,ale ono je to tak, ze v tej gumovej prechodke od stlpika do dveri je konektor. Asi to budem musiem napojit na nejake volne piny v tom konektore,ale bude mi to zvysovat prechodovy odpor. A vrtat zase do dveri dieru pre dvojlinku nechcem. Ako ste to riesili tí, ktorí ste to robili? Citovat
Lada78 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 K vnitrkum jsem se nedostal. Menil jsem jen privodni a to u predku k radiu a u zadku ke sloupkum do propojky. Na predni propojky se nedostanes, to by musela palubka dolu a to jsem nedal. Jinak audio mam komplet predelany i se zesilovacem Alpine. Odpoledne hodim par fotek z montaze. Citovat
stanchez Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 to by bolo super keby si sem dal nejake fotky z montaze Lado78, ja to tam idem hodit na Mac Audio ZX 4500, dopredu Morel Tempo 6, vzadu koaxialy JBL Gto,uz nepamatam presne aky typ. Citovat
Lada78 Odesláno 17. duben 2012 Odesláno 17. duben 2012 Sakra, ten zesik je peknej kus hliniku. Kam to chces nacpat? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.