Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Origorádio nemá cinch výstupy a ani JBL zesilovač nemá cinch vstupy , je to prostě tak řešený zesilovač......a je jedno jestli je to RD4 či RT3 na obou funguje origo JBL....a není pravidlem že když je rádio RT3 (s navi) tak že to má zesilovač JBL....JBL se dá jednoduše poznat že na předním tapecu(krytu repra) je symbol JBL a vzadu ve dveřích není jen jeden reprák ale i druhý výškáč......

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Origorádio nemá cinch výstupy a ani JBL zesilovač nemá cinch vstupy , je to prostě tak řešený zesilovač......

to znamena ze podava svoj plný výkon bez nejakej staty signalu?(alebo tak nejako?)

Odesláno

No určo....je to tak prostě řešený.....existují i jiné zesilovače které se dají napájet přímo signálem z repro a ne z cinch a takto podle mě je JBL zesilovač řešený......

Odesláno

aha,tak diky,to som netusil..nevies co si mam vsimat pri parametroch,aby bol taky ako mas ty?Alebo typove oznacenie tvojho zosika,nech sa na neho niekde blizsie pozriem na nete..

Odesláno

Je tam jen znak JBL a tot vše.....bavím se ale o origo zesilovači,

Pozor......zesilovač origo JBL nenapájí jen subwofer v kufru ale komplet všechny repra v autě.....(rádio.....zesilovač......repro včetně subwoferu)

• O 2 týdny později...
Odesláno

může mi prosím někdo napsat přibližnou cenu výměny originál repro za JBL (subwoofer+zesilovač+repro) v 407 SW. Mám ve své 407 SW autorádio bez navigace. Je to vůbec možné ??? Děkuji

• O 7 měsíců později...
Odesláno

dlhsiu dobu sa chystam namontovat 4-kanalovy zosilovac do 407 a pritom chcem vymenit aj komplet kabelaz k reproduktorom,ale neviem sa kablami dostat k vyskacom na palubovke.Akurat len viem odklopit tu vrchnu krytku na palubovke,co ich skryva.Nevie mi niekto poradit ako na to?

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Nevite jaka je velikost zadnich vyškovych reproduktoru ve dveřich na Peugeotu 407 ? Vim že ty velke jsou 165mm a ty male si nejsem jisty jestli 130mm

A jestli ano ktery z těchto 3 druhu bysetam hodili ?

http://www.ahifi.cz/reproduktory-do-auta/130-mm-5/?producer=36

Mam dodělavane JBL tzn. Zesilovač JBL + Subwofer JBL v kufru a ještě si chci dokoupit ty zadni vyškače do dveři ktere přijdou jen překlemovat draty k ťem 165mm reprakum couštam jsou tak jestli by ste mi mohli někdo poradit ???

• O 1 rok později...
Odesláno

menil uz niekto kabelaz k reproduktorom vo dverach na 407? Myslel som,ze vnutri tej dverovej prechodky su priamo natiahnute kable,ale ono je to tak, ze v tej gumovej prechodke od stlpika do dveri je konektor. Asi to budem musiem napojit na nejake volne piny v tom konektore,ale bude mi to zvysovat prechodovy odpor. A vrtat zase do dveri dieru pre dvojlinku nechcem. Ako ste to riesili tí, ktorí ste to robili? :papa

Odesláno

K vnitrkum jsem se nedostal. Menil jsem jen privodni a to u predku k radiu a u zadku ke sloupkum do propojky. Na predni propojky se nedostanes, to by musela palubka dolu a to jsem nedal.

Jinak audio mam komplet predelany i se zesilovacem Alpine. Odpoledne hodim par fotek z montaze.

Odesláno

to by bolo super keby si sem dal nejake fotky z montaze Lado78, ja to tam idem hodit na Mac Audio ZX 4500, dopredu Morel Tempo 6, vzadu koaxialy JBL Gto,uz nepamatam presne aky typ.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...