PnR Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Zdravim Viete niekto poradit kde sa da zohnat 306tkove radio ktore malo aj cd? myslim ze sa to volalo rd1. pripadne ak ste ho niekto mali a menili za nove tak odkupim Dakujem [upravil dne 26.7.2008 PnR] Citovat
zabit Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 ahoj jedno jsem nedavno vyndal ze sveho milacka a vali se mi doma, je plne funkcni a byl bych ochoten ho i prodat, jen opravdu nejak netusim v jaky cennovy relaci se pohybuji, takze prosim nadhod cenu a nak se domluvime Citovat
PnR Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 neviem aku by si si predstavoval zacneme na 1000+posta. Staci? Citovat
zabit Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 tak co kdyby jsme se dohodnuli na 1200+posta ? to by slo ne posli mi kam ti to mam poslat, asi na dobirku ze ? Citovat
a-l-d-a Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 taky mam jedno doma plne funkcni a jsem ochoten ho prodat za tech 1000,- + postovne a nebo postovne zaplatim ja to nebude drahe. co ty na to??? Citovat
PnR Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 no skoda ze si sa neozval skor lebo zabit mi to radio uzvcera poslal.. Citovat
a-l-d-a Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 jj co se da delat tak kdyby nekdo chtel at mi da vedet mam doma ho jeste Citovat
PnR Odesláno 1. srpen 2008 Autor Odesláno 1. srpen 2008 No radio uz mam doma.. Ale nejake je divne, zapnem ho v poriadku kym nie je nastartovane auto, potom vyhodi hlasku PHONE a koniec.. Po vypnuti motoru a opetovnom zapnuti treba o5 zadavat kod. Tha neviem kde je chyba.. Citovat
zabit Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 resime to pres ICQ ale nemuzem na to prijit,ale podle vyvoje to ukazuje na to ze je nekde chyba v zapojeni kontektoru(prehazeny kontakty) nemate nekdo schema ?? Citovat
Dave_k Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Bude prohozený stálý se spínaným napětím. Pokud tam PnR měl předtím nějaký neorigo tak to někdo kvůli tomu přehodil, protože to peugeot oproti standardu má obráceně. Jinak to phone znamená že na pin 1 přišel signál a on si myslel že to je od handsfree. Schéma zapojení konektorů tu už někde je. Tuším že ho sem dával OK406 tak hledej. Citovat
PnR Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 mal som povodne orig na kazety.. potom som mal panasonic na cd, ale ten mal nejak uz upravene konektory takze mi to presne sedelo na to co pred tym.. problem je az s tymto radiom.. momentalne tam mam zasa to kazetove a ide uplne v poriadku, bud to mam poprehadzovane a nevadilo to ani tomu kazetovemu clarionu ani panasonicu alebo to ma poprehadzovane to rd1.. Citovat
Dave_k Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 A na tom CD není žádná nálepka s případným rozložením pinů? Jinak v posledních 306 to je takto: [upravil dne 2/8/08 Dave_k] Citovat
PnR Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 dakujem ze snahu ale prve co som pozeral bol manual a tam rozlozenie pinov zatial som to velmi neriesil.. asi ho skusim predat dalej.. Citovat
Dave_k Odesláno 2. srpen 2008 Odesláno 2. srpen 2008 Právě že jak koukám na manuál tak poslední model 306 to má zapojené úplně jinak než ty předchozí. [upravil dne 2/8/08 Dave_k] Citovat
PnR Odesláno 2. srpen 2008 Autor Odesláno 2. srpen 2008 aha.. tak ja tam mam len to co si postol ty.. nic ine som si nevsimol Citovat
zabit Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 to radio bylo origo v modelu 2000, kdyz jsem ho vyndal a dal tam jine(kenwood) musel jsem prohodit 2piny, myslim ze napajeni a pamet, ale ruku do ohne bych za to nedal Citovat
Dave_k Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: PnR aha.. tak ja tam mam len to co si postol ty.. nic ine som si nevsimol Jak jsem vložil ten obrázek tak tak by měli být na rádiu ty piny a podle toho si to zapoj v autě. Snad to pak půjde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.