oddie Odesláno 9. prosinec 2008 Odesláno 9. prosinec 2008 Za kolik si uhádáš inzerovaný je v Annonci za 30. Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: oddie Jen tak pro zajímavost, schválně, jestli se prodá http://www.aukro.cz/item495842160_peugeot_806_1_9td.html Sázky?? Klíďo bych vsadil vejplatu, že ne ... teda za tuto SUMU Neon by sázku vyhrál, kliknutím na link si můžete ověřit, že za tuto sumu se to opravdu nevydražilo... Citovat
Guest novoták Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 kdybych ho koupil a dal by mi 30 tak by se to vyplatilo Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Ano, jedině tak, jinak ne. Co ten z Annonce, ten tě neláká? Měl bys zásobárnu dílů ve stejné barvě Citovat
Guest novoták Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 tak mi dej odkaz nebo tak něco! Citovat
oddie Odesláno 11. prosinec 2008 Odesláno 11. prosinec 2008 Nemám odkaz. www.annonce.cz, najdi si \"osobní automobily\", naklikej si do vyhledávače Citroen Evasion, cenu do 30tis, a vyjede ti to. Je to bez fotky, ale barva je zelená metalíza, přesně co máš na fotce, kastle je v pěkném stavu, žádná zbořenina, a je na tom dost nových věcí, pán do toho dost nasypal - nová hlava, repase turba, nový chladič, ramena, baterka, servopumpa... Akorát nejede motor, je zřejme kouslý na klice nebo prostě na spodku, a interiér je docela opotřebovaný, je vidět, že to má něco najeto. Ale furt by se z toho dalo udělat pěkné auto, stačí vzít motor z nějaké 605 či XM (i do 10 se pořídí), a přendat. Já bych to klidně udělal, celé to auto by vyšlo na míň než 50, ale nějak mám teď jiné akutnější věci na řešení, nemám prostory a nadto velké zatím nepotřebuju. Má to 2x airbag, mechanickou klimu, a v autě je všech 7 sedaček. A stojí to kousek od MB. Toť vše, co ti o tom můžu říct. Prohlížel jsem to osobně. Citovat
oddie Odesláno 20. prosinec 2008 Odesláno 20. prosinec 2008 Tak přímý odkaz na ten s padlým motorem - je to bez fotky, ale jak jsem psal, zelená metalíza, pěkná kastle, 7 sedaček. http://www.annonce.cz/detail/Citroen-Evasion-2-1-5117828-WS873H.html Jinak jak jsem si říkal, že už na tohle auto kašlu, tak v současné době mám na výběr z asi 5 kousků do 50tis Kč, benzín i diesel, dokonce i jeden nový model. Ještě chvilku to bude klesat, a asi nakonec neodolám Citovat
Guest novoták Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 tam je napsané havarováno-ano už je to opraveno? Nevíš oddie? Citovat
oddie Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 NENÍ havarované, z toho popisu je snad jasné, co tomu je, ne?! Na co jsem to tu výše detailně popisoval? Má to zadřený motor, nic jiného tomu není, naopak je v tom spousta věcí nová, jak jsem psal, a jak je uvedeno i v tom inzerátu. Citovat
Guest novoták Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Tak díky nevýš jakou to má zhruba barvu interieru?,...mám to docela z ruky takže bych se na to jen tak podívat nemohl! Citovat
oddie Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Jinak je docela zajímavé vidět v inzerci r.99 za nesmyslných 115tis Kč, kterak má na skle cenovku ještě nesmyslnějších 165tis Kč, někdy z léta nebo ze kdy. Jestli to tehdy ten bazar vykoupil za hotové, tak si asi pěkně drbe hlavu, a jestli je to v komisi, tak si ještě víc drbe hlavu majitel... Citovat
opustil Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Jenom pro info: V srpnu jsem kupoval Lancii Zetu 2,0 T, rv. 12/1997, najeto 170000 km, zrcátka a všechny okna v elektrice, panoramat. střecha, aut. klima, elektrony, nový letní pneumatiky, 7 sedaček, fialová metalíza (vše v barvě), všechno plně funkční a cena: 80000 kč. Šupnul jsem do toho LPG, koupil nový zimní gumy, udělal rozvody a výměnu olejů a základní údržbu (investice cca. 40000 kč). Ale kdybych ji chtěl prodat, myslím že nad 85000 bych se nedostal. S tím se musí holt člověk smířit, že investice vložené do auta jsou nenávratně v prd... Kdo si tohle neuvědomí tak tvrdě narazí. Citovat
tower Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Původně zaslal: oddie Jinak je docela zajímavé vidět v inzerci r.99 za nesmyslných 115tis Kč, kterak má na skle cenovku ještě nesmyslnějších 165tis Kč, někdy z léta nebo ze kdy. Jestli to tehdy ten bazar vykoupil za hotové, tak si asi pěkně drbe hlavu, a jestli je to v komisi, tak si ještě víc drbe hlavu majitel... Citovat
tower Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 No nic chybka. a Oddie, co je podle tebe smyslnna cena za ´99 ? Jestli je hezka a je v nafte, proc by je nedostal? kolem 110 se to mota i ted. Citovat
oddie Odesláno 24. prosinec 2008 Odesláno 24. prosinec 2008 Už jsem to tu psal mnohokrát, je velmi zásadní rozdíl mezi \"inzeruje\" a \"skutečně prodává\". Ukážeš mi snad auta, která se za to opravdu prodala, nebo jen bereš ceny z inzerátů??? Za kolik se reálně prodala 99 už je tu v odkazu výše, na tom aukru - cca 76tis. Každopádně je to dost pod 100tis, a i těch 100 dá dneska už jen blázen. Mmch příznivci HDI-ček mohou jásat, už teď se dá krabice s HDI koupit také za 100, a během půl roku jich bude podstatně větší výběr. Co to udělá s cenou těch starších, snad asi nemusím dodávat, viz co jsem naznačoval o pár příspěvků výše, co všechno se mi nabízí. Mít k dispoziciu plac aspoň na dvě auta, pořídím si na ty krabice vrakoviště, jen tak z fandovství... Citovat
Guest novoták Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 No to já mám placu tři pr.ele ale nemám prachy:D Citovat
oddie Odesláno 25. prosinec 2008 Odesláno 25. prosinec 2008 To tak většinou bývá... Ještě poznámka k inzerátovým cenám, zkuste také zauvažovat, o kolik se dá ta cena při osobním jednání stáhnout, zvlášť když je u inzerátů zpravidla uvedeno dohoda jistá, cena k jednání apod. 10% se dává úplně běžně, počítají s tím i bazary (některé to i inzerují předem). Citovat
tower Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Jo urcite mas pravdu, takhle uvazujeme pri nakupu vetsina z nas, co se v tom motame, tak vsichni. Zase na obranu krabic, tohle auto ma uzke portfolio zakazniku.A zatim to je jedno z nejvice variabilnich 7 mistnych aut, co se na trhu vyskytuji, je samozrejme pravda, ze to neni zadny luxus a 100 je dnes maximum,co dostanes. Proto , jak jsem psal kdysi, nema smysl prodavat a radsi s tim jezdit. Citovat
Guest novoták Odesláno 26. prosinec 2008 Odesláno 26. prosinec 2008 Já jsem pro mýho syna koupil fychtla psal tam cena pevná 2000,- S DOKLADY a nakonec nám ho nechal za 500,. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.