Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemám odkaz. www.annonce.cz, najdi si \"osobní automobily\", naklikej si do vyhledávače Citroen Evasion, cenu do 30tis, a vyjede ti to. Je to bez fotky, ale barva je zelená metalíza, přesně co máš na fotce, kastle je v pěkném stavu, žádná zbořenina, a je na tom dost nových věcí, pán do toho dost nasypal - nová hlava, repase turba, nový chladič, ramena, baterka, servopumpa... Akorát nejede motor, je zřejme kouslý na klice nebo prostě na spodku, a interiér je docela opotřebovaný, je vidět, že to má něco najeto. Ale furt by se z toho dalo udělat pěkné auto, stačí vzít motor z nějaké 605 či XM (i do 10 se pořídí), a přendat. Já bych to klidně udělal, celé to auto by vyšlo na míň než 50, ale nějak mám teď jiné akutnější věci na řešení, nemám prostory a nadto velké zatím nepotřebuju.

Má to 2x airbag, mechanickou klimu, a v autě je všech 7 sedaček. A stojí to kousek od MB.

Toť vše, co ti o tom můžu říct. Prohlížel jsem to osobně.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak přímý odkaz na ten s padlým motorem - je to bez fotky, ale jak jsem psal, zelená metalíza, pěkná kastle, 7 sedaček.

http://www.annonce.cz/detail/Citroen-Evasion-2-1-5117828-WS873H.html

Jinak jak jsem si říkal, že už na tohle auto kašlu, tak v současné době mám na výběr z asi 5 kousků do 50tis Kč, benzín i diesel, dokonce i jeden nový model. Ještě chvilku to bude klesat, a asi nakonec neodolám :)

Odesláno

NENÍ havarované, z toho popisu je snad jasné, co tomu je, ne?! Na co jsem to tu výše detailně popisoval? Má to zadřený motor, nic jiného tomu není, naopak je v tom spousta věcí nová, jak jsem psal, a jak je uvedeno i v tom inzerátu.

Odesláno

Tak díky nevýš jakou to má zhruba barvu interieru?,...mám to docela z ruky takže bych se na to jen tak podívat nemohl!

Odesláno

Jinak je docela zajímavé vidět v inzerci r.99 za nesmyslných 115tis Kč, kterak má na skle cenovku ještě nesmyslnějších 165tis Kč, někdy z léta nebo ze kdy. Jestli to tehdy ten bazar vykoupil za hotové, tak si asi pěkně drbe hlavu, a jestli je to v komisi, tak si ještě víc drbe hlavu majitel...

Odesláno

Jenom pro info:

V srpnu jsem kupoval Lancii Zetu 2,0 T, rv. 12/1997, najeto 170000 km, zrcátka a všechny okna v elektrice, panoramat. střecha, aut. klima, elektrony, nový letní pneumatiky, 7 sedaček, fialová metalíza (vše v barvě), všechno plně funkční a cena: 80000 kč.

Šupnul jsem do toho LPG, koupil nový zimní gumy, udělal rozvody a výměnu olejů a základní údržbu (investice cca. 40000 kč).

Ale kdybych ji chtěl prodat, myslím že nad 85000 bych se nedostal. S tím se musí holt člověk smířit, že investice vložené do auta jsou nenávratně v prd...

Kdo si tohle neuvědomí tak tvrdě narazí.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Jinak je docela zajímavé vidět v inzerci r.99 za nesmyslných 115tis Kč, kterak má na skle cenovku ještě nesmyslnějších 165tis Kč, někdy z léta nebo ze kdy. Jestli to tehdy ten bazar vykoupil za hotové, tak si asi pěkně drbe hlavu, a jestli je to v komisi, tak si ještě víc drbe hlavu majitel...

Odesláno

Už jsem to tu psal mnohokrát, je velmi zásadní rozdíl mezi \"inzeruje\" a \"skutečně prodává\". Ukážeš mi snad auta, která se za to opravdu prodala, nebo jen bereš ceny z inzerátů???

Za kolik se reálně prodala 99 už je tu v odkazu výše, na tom aukru - cca 76tis. Každopádně je to dost pod 100tis, a i těch 100 dá dneska už jen blázen. Mmch příznivci HDI-ček mohou jásat, už teď se dá krabice s HDI koupit také za 100, a během půl roku jich bude podstatně větší výběr. Co to udělá s cenou těch starších, snad asi nemusím dodávat, viz co jsem naznačoval o pár příspěvků výše, co všechno se mi nabízí. Mít k dispoziciu plac aspoň na dvě auta, pořídím si na ty krabice vrakoviště, jen tak z fandovství...

Odesláno

To tak většinou bývá...

Ještě poznámka k inzerátovým cenám, zkuste také zauvažovat, o kolik se dá ta cena při osobním jednání stáhnout, zvlášť když je u inzerátů zpravidla uvedeno dohoda jistá, cena k jednání apod. 10% se dává úplně běžně, počítají s tím i bazary (některé to i inzerují předem).

Odesláno

Jo urcite mas pravdu, takhle uvazujeme pri nakupu vetsina z nas, co se v tom motame, tak vsichni.

Zase na obranu krabic, tohle auto ma uzke portfolio zakazniku.A zatim to je jedno z nejvice variabilnich 7 mistnych aut, co se na trhu vyskytuji, je samozrejme pravda, ze to neni zadny luxus a 100 je dnes maximum,co dostanes.

Proto , jak jsem psal kdysi, nema smysl prodavat a radsi s tim jezdit.

Odesláno

Já jsem pro mýho syna koupil fychtla psal tam cena pevná 2000,- S DOKLADY a nakonec nám ho nechal za 500,.:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...