Marv Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Zdravíčko pánové Můžete mi říct jak velkej průser je výměna těsnění pod hlavou? Jde o to, že mi začal mizet olej (malinko ale pořád) a objevil se ve vodě. Navíc se v místě těsnění objevil průsak. Je v té výměně nějaká past popř kdo by to schopně zvládnul v Plzni. Díkec za rady .....jo motor 1.4 v 306ce (95) Citovat
jiri.wolf Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Těsnění by zas tak velký průser být nemělo - dělali jsme to nedávno na naší 306 TD (u nás byl ale průser v tom, že byla v háji celá hlava). Počítej, že je to záležitost tak na dva, tři dny a je vhodné nechat tu hlavu i otlakovat (jestli není prasklá), připadně i nechat zabrousit sedla ventylů a seřídit vůle. Taky počítej, že budeš muset tu a tam něco okolo poměnit (steřelé hadičky, sem tam nějaké to gufero,...). Kdo to dělá v Plzni fakt netuším. Na takovou věc bych rozhodně volil ověřený a kvalitní servis. Citovat
David 106s16 Odesláno 12. březen 2004 Odesláno 12. březen 2004 Na 306 1,4 benzin je to prace pro zrucneho mechanika maximalne na 5 hodin. Tzn hlava dolu, nove tesneni a zase z5. Tlakovat ani brousit to nemusis, je to u tehle motoru normalni jev, vsadim se ze ti to tece z leveho rozku hlavy (brano z pohledu kdyz stojis pred autem). Nevim proc, mi to udelalo zatim kazde nabourane auto. Dovezl jsem to a bylo vsechno suche a po spraveni to do mesice vzdycky zaclo tect. Muj osobni nazor je, ze to tesneni je citlive na chod bez chladici kapaliny. A tomu se vetsinou u bouracky clovek moc nevyhne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.