Y2K Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget Cena je kolem 17tis kotouce, desky a brzdova kapalina. Fuuu...to uz je celkom dost veru... Citovat
Uncheget Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 No jo mame tam bremba nic levneho. Origo sportovni desky brembo stoji 7000tis v Peugeotu ti tam daj stejne Bendix. Citovat
Y2K Odesláno 22. listopad 2008 Autor Odesláno 22. listopad 2008 A co tie Mintexy co mam v tom druhom vlakne? Pripadne tie kotuce....este mi ich nikto neohodnotil akosi.... Citovat
Uncheget Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Ty bohuzel neznam takze nemuzu zhodnotit. Zimmermanny taky ujdou ale zas problem nedelaj velikost 305mm a 4x108 vetsinou jsem videl kotouce a za supr penize na coupe bohuzel velikost 290 nebo kolik to je na 2.0 Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. listopad 2008 Odesláno 22. listopad 2008 Původně zaslal: Uncheget vetsinou jsem videl kotouce a za supr penize na coupe bohuzel velikost 290 nebo kolik to je na 2.0 2.0 má 283mm předek. A jsem na tom podobně jak ty, taky jsem viděl jen na 2.0 nebo kotouče s tímhle průměrem a menší a vetší průměry spíš někde na ebay, jinak pouze obyčejný. Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Ake sviecky by ste mi odporucili? Citovat
309GT Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Ake sviecky by ste mi odporucili? Doporučuju Denso Iridium Power.Jsou sice trošku dražší,ale kvalita je znát:) Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Y2K Ake sviecky by ste mi odporucili? Doporučuju Denso Iridium Power.Jsou sice trošku dražší,ale kvalita je znát:) Popis, cena, link? Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Popis, cena, link???? Tady je přímo Denso. Někde v odkazu určitě bude anglicky psaný popis těch svíček a proč jsou lepší. Tady. Cenovka bude kolem 500 až 600Kč. Ta cenovka tady. Citovat
309GT Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Taky jsem našel,tady je to levnější a je http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-denso-iridium/zapalovaci-svicka-denso-iridium-power-peugeot-406-s273658 tu stručný popis tak snad ti to pomůže Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: 309GT Taky jsem našel,tady je to levnější a je http://tuning.autodoplnky.cz/svicky-denso-iridium/zapalovaci-svicka-denso-iridium-power-peugeot-406-s273658 tu stručný popis tak snad ti to pomůže No len toto je iny motor...ale popozeram tam... Citovat
309GT Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Neni zač Ale ne ten motor tam určitě svíčky najdeš,hodně zdaru:super Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K No len toto je iny motor...ale popozeram tam... Motor to je jiný, ale svíčka stejná. Podívej se do těch mých odkazů. Najdi ten Denso a tam si najdi svůj motor a svíčka ti taky vyjde IKH16 jako je v odkazu od 309GT. Citovat
Uncheget Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 svicky Denso tam urcite najdes mam je taky a mam taky 3.0 novy model Citovat
tom406 Odesláno 24. listopad 2008 Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Y2K Ake sviecky by ste mi odporucili? Doporučuju Denso Iridium Power.Jsou sice trošku dražší,ale kvalita je znát:) Popis, cena, link???? 500kč za svíčku? no fuj!!!!! jsem nejednou psal že mám svíčky za skoro polovinu. cca za 1650kč za 6ks NGK IRIDIUM a kotouče bych měl taky http://www.406.nolimit.cz/bazar-for-sale i EBC RED desky:papa:papa Citovat
Y2K Odesláno 24. listopad 2008 Autor Odesláno 24. listopad 2008 Původně zaslal: tom406 Původně zaslal: Y2K Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Y2K Ake sviecky by ste mi odporucili? Doporučuju Denso Iridium Power.Jsou sice trošku dražší,ale kvalita je znát:) Popis, cena, link???? 500kč za svíčku? no fuj!!!!! jsem nejednou psal že mám svíčky za skoro polovinu. cca za 1650kč za 6ks NGK IRIDIUM a kotouče bych měl taky http://www.406.nolimit.cz/bazar-for-sale i EBC RED desky:papa:papa Hmmm....vidim ze sa ti ozvem Citovat
Mirrae24 Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Docela by mě zajímalo jak se dají ty LAMBO dveře otvírat v takovém podzemním parkovišti nebo doma (pokud nemáš mnohem větší garáž)??? Jako ty dveře se pohybují od 30 000 kč výš, dej tam něco, co se může případně vyměnit, sundat, nepočítám fólie na okna, ty 100% jo, ale ty dveře to jen tak nesundáš a když to tam necháš namontovat zpět ty origo - to by snad ani nešlo, si vem kolik do toho vrazíš a za kolik to za pár let prodáš? Viděl jsem i starou Hondu CRX skoro za půl mega, ale to je tuning tuning a ještě jednou tuning, to přece nikdo nekoupí, za 350 000 kč můžeš třeba mít: 2 roky ojetý Chrysler CrossFire - tuším 8-válec, s aut. vyjíždějícím křídlem od Porsche, 6-rychlost na trojku v poho 200km/h Novou Octávku 1.4 Turbo nevím co ještě.... Citovat
309GT Odesláno 26. listopad 2008 Odesláno 26. listopad 2008 Původně zaslal: Mirrae24 Docela by mě zajímalo jak se dají ty LAMBO dveře otvírat v takovém podzemním parkovišti nebo doma (pokud nemáš mnohem větší garáž)??? Jako ty dveře se pohybují od 30 000 kč výš, dej tam něco, co se může případně vyměnit, sundat, nepočítám fólie na okna, ty 100% jo, ale ty dveře to jen tak nesundáš a když to tam necháš namontovat zpět ty origo - to by snad ani nešlo, si vem kolik do toho vrazíš a za kolik to za pár let prodáš? Viděl jsem i starou Hondu CRX skoro za půl mega, ale to je tuning tuning a ještě jednou tuning, to přece nikdo nekoupí, za 350 000 kč můžeš třeba mít: 2 roky ojetý Chrysler CrossFire - tuším 8-válec, s aut. vyjíždějícím křídlem od Porsche, 6-rychlost na trojku v poho 200km/h Novou Octávku 1.4 Turbo nevím co ještě.... Je pravda že tuning se nevyplatí,když si spočítáš kolik do auta narveš peněz,času,nervů a všeho dalšího....ale zase na druhou stránku většina lidí co upravuje svoje auta tak to nedělá za účelem výdělku,ale pro své vlastní potěšení.Já dělám 309-ku,už jsem do ní nacpal prachů (a ještě narvu:D )že bych si za to mohl koupit o 10 let mladší auto a jen jezdil,ale baví mě to a dělám to výhradně pro svoje potěšení.Prostě když tě to jednou chytí tak jseš v tom až po uši,ale nejlepší je ten pocit jedinečnosti,nebo když se jedeš projet a jsi plně spokojený se svojí prací.No,i když já když se jedu projet tak zase přemýšlím co předělat,dodělat... Jinak ohledně těch Lambo door´s,jsou už tzv Uni kity co stojí okolo 10tisíc a dají se přizpůsobit na většinu aut,ale máš pravdu s praktičností věci,nedovedu si představit že vylézám z auta v garáži oknem:D Pravda je že tu práci na autě nikdo při prodeji neocení..... Citovat
Y2K Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 Tak koberceky dorazili. Su nadherne, uvidim ako pasnu do auta. Dorazili den pred vianocami, ale nemozem vam ich ukazat zatial lebo uz putovali Jeziskovi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.