Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 coupe - zlty clen rodiny - auto bohuzial predane...ale naslo sa :)

Recommended Posts

Odesláno

Ty bohuzel neznam takze nemuzu zhodnotit. Zimmermanny taky ujdou ale zas problem nedelaj velikost 305mm a 4x108 :( vetsinou jsem videl kotouce a za supr penize na coupe bohuzel velikost 290 nebo kolik to je na 2.0

Odesláno
Původně zaslal: Uncheget

vetsinou jsem videl kotouce a za supr penize na coupe bohuzel velikost 290 nebo kolik to je na 2.0

2.0 má 283mm předek. A jsem na tom podobně jak ty, taky jsem viděl jen na 2.0 nebo kotouče s tímhle průměrem a menší a vetší průměry spíš někde na ebay, jinak pouze obyčejný. :(

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: Y2K

Ake sviecky by ste mi odporucili?

Doporučuju Denso Iridium Power.Jsou sice trošku dražší,ale kvalita je znát:)

Popis, cena, link?

Odesláno

No len toto je iny motor...ale popozeram tam...

Motor to je jiný, ale svíčka stejná. ;)

Podívej se do těch mých odkazů. Najdi ten Denso a tam si najdi svůj motor a svíčka ti taky vyjde IKH16 jako je v odkazu od 309GT. :)

Odesláno

Popis, cena, link????

500kč za svíčku? no fuj!!!!! jsem nejednou psal že mám svíčky za skoro polovinu. cca za 1650kč za 6ks NGK IRIDIUM a kotouče bych měl taky http://www.406.nolimit.cz/bazar-for-sale i EBC RED desky:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Popis, cena, link????

500kč za svíčku? no fuj!!!!! jsem nejednou psal že mám svíčky za skoro polovinu. cca za 1650kč za 6ks NGK IRIDIUM a kotouče bych měl taky http://www.406.nolimit.cz/bazar-for-sale i EBC RED desky:papa:papa

Hmmm....vidim ze sa ti ozvem :cool:

Odesláno

Docela by mě zajímalo jak se dají ty LAMBO dveře otvírat v takovém podzemním parkovišti nebo doma (pokud nemáš mnohem větší garáž)???

Jako ty dveře se pohybují od 30 000 kč výš, dej tam něco, co se může případně vyměnit, sundat, nepočítám fólie na okna, ty 100% jo, ale ty dveře to jen tak nesundáš a když to tam necháš namontovat zpět ty origo - to by snad ani nešlo, si vem kolik do toho vrazíš a za kolik to za pár let prodáš?

Viděl jsem i starou Hondu CRX skoro za půl mega, ale to je tuning tuning a ještě jednou tuning, to přece nikdo nekoupí, za 350 000 kč můžeš třeba mít:

2 roky ojetý Chrysler CrossFire - tuším 8-válec, s aut. vyjíždějícím křídlem od Porsche, 6-rychlost na trojku v poho 200km/h

Novou Octávku 1.4 Turbo nevím co ještě....

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Docela by mě zajímalo jak se dají ty LAMBO dveře otvírat v takovém podzemním parkovišti nebo doma (pokud nemáš mnohem větší garáž)???

Jako ty dveře se pohybují od 30 000 kč výš, dej tam něco, co se může případně vyměnit, sundat, nepočítám fólie na okna, ty 100% jo, ale ty dveře to jen tak nesundáš a když to tam necháš namontovat zpět ty origo - to by snad ani nešlo, si vem kolik do toho vrazíš a za kolik to za pár let prodáš?

Viděl jsem i starou Hondu CRX skoro za půl mega, ale to je tuning tuning a ještě jednou tuning, to přece nikdo nekoupí, za 350 000 kč můžeš třeba mít:

2 roky ojetý Chrysler CrossFire - tuším 8-válec, s aut. vyjíždějícím křídlem od Porsche, 6-rychlost na trojku v poho 200km/h

Novou Octávku 1.4 Turbo nevím co ještě....

Je pravda že tuning se nevyplatí,když si spočítáš kolik do auta narveš peněz,času,nervů a všeho dalšího....ale zase na druhou stránku většina lidí co upravuje svoje auta tak to nedělá za účelem výdělku,ale pro své vlastní potěšení.Já dělám 309-ku,už jsem do ní nacpal prachů (a ještě narvu:D )že bych si za to mohl koupit o 10 let mladší auto a jen jezdil,ale baví mě to a dělám to výhradně pro svoje potěšení.Prostě když tě to jednou chytí tak jseš v tom až po uši,ale nejlepší je ten pocit jedinečnosti,nebo když se jedeš projet a jsi plně spokojený se svojí prací.No,i když já když se jedu projet tak zase přemýšlím co předělat,dodělat...:D Jinak ohledně těch Lambo door´s,jsou už tzv Uni kity co stojí okolo 10tisíc a dají se přizpůsobit na většinu aut,ale máš pravdu s praktičností věci,nedovedu si představit že vylézám z auta v garáži oknem:D Pravda je že tu práci na autě nikdo při prodeji neocení.....

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak koberceky dorazili.

Su nadherne, uvidim ako pasnu do auta.

Dorazili den pred vianocami, ale nemozem vam ich ukazat zatial lebo uz putovali Jeziskovi :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...