peugeot 405 1.4 Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Potřeboval bych poradit, měnim uložožení tlumiču a je tam dosti zkorodovany ten vrchní díl uložení co drží cele pérování nahoře v karoserii, v autodílech mě řekli že to nejde koupit, prosím poradte jestli se s tim někdo už setkal Citovat
Tosko Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 jaaaaaaaaaaaa. anoooooo. v autodieloch mi tiež povedali že to nemajú a tažko to zohnať.tak som zapoil mylsenie a použil som to z vrakoviska našiel som si krasneho 405-koveho krasavca čo bol o 2 roky mladši od mojho a zobral som si domo celé tlmiče potom som ich rozobral vyčistil trošku to osadenie v autodieloch som kúpil len nové ložisko, natrel som si to krasne farbou aby to nehnilo a sup stim do auta. teraz stim jazdim ako yb to bolo servo:super Citovat
pavloucha Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 měnil jsem to u svojí 406,taky mi pomohlo vrakoviště Citovat
Tosko Odesláno 8. srpen 2008 Odesláno 8. srpen 2008 Niekdo povie že vrakovisko nie ale keď maš štastie tak natrafiš suprovo a ušetriš peniaze.Takže neni nad čim vahať na vrakovisku vyždy najdeeš nieč čo sa hodi:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.