Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já mám origo tmavo zelenou a od prolisu pod oknama bych právě chtěl dát světle zelenou perleť a s tou opravou to není zase tak složitý,stačéí si napsat číslo barvy a množství použitý perleti a pak iž to není těžký domíchat.ale chtěl bych to uzdělat nějak zajímavě,asi to nechám udělat jako rozstřik aby to postupně přecházelo od světlý po tmavou.myslím že to bude vypadat dobře

Odesláno

ja mam celoperlet blue piano a je to super, kvalitni lakyra nema problem s opravami :-)

Odesláno

ani mě to na moc nepříjde dám za to 10 000.a s těma opravama máš pravdu,není to vůbec složitý.jinak máš opravdu parádní 406.byl bych spokojenej když by vypadala podobně jako ta tvoje.jen s tím rozdílem že mě se líbí dvéubarevnej lak.na kolik tě přišlo to křídlo jestli to není tajný?

Odesláno
Původně zaslal: jackie

ani mě to na moc nepříjde dám za to 10 000.a s těma opravama máš pravdu,není to vůbec složitý.jinak máš opravdu parádní 406.byl bych spokojenej když by vypadala podobně jako ta tvoje.jen s tím rozdílem že mě se líbí dvéubarevnej lak.na kolik tě přišlo to křídlo jestli to není tajný?

Dekuju, to vzdy potesi :-), dvoubarvu schvaluji, hlavne bez samolepek :-D, kridlo me prislo na 12000 s opravou laku (je to 2kridlo), ted je trochu praskle, takze nevim co dal, asi ho sundam. Kdybys mel zajem a byl sikovny (nebo mel sikovneho mechanika) muzu ti ho asi i levne nechat :-)

Odesláno

určitě bych zájem měl.tak se pat třeba můžem nějak dohodnout.nemáš ještě víc fotek toho tvýho krasavce?jinak ta barva je fakt parádní.já chci jak už jsem psal tmavě zelenou(origo)a světle zelenou perleť a ty kola taky luxusní.a s tím křídlem si myslím že se nějak dohodnem

Odesláno

Osobně poradím zajdi do nějaké shopu kde prodávají barvy a oni ti řeknou své :) kdyby jsi byl z ostravska vzal bych tě za kámošema z PPG a po asi 2hod rozhovoru by jses pozastavil nad výběrem ...

Odesláno

nene já už jsem rozhodnut a měnit to nechci.viděl jsem tu kombinaci a zalíbila se mi tak to tak nechám uědlat nebo narazím na něco jiného a budu zase v koncích

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...