jackie Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 co si myslíte o perleťovém laku na 406? Citovat
Dundee Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Záleží na základním odstínu;) Perleť je nádherná, ale hodně blbě se trefuje při případný opravě Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 já mám origo tmavo zelenou a od prolisu pod oknama bych právě chtěl dát světle zelenou perleť a s tou opravou to není zase tak složitý,stačéí si napsat číslo barvy a množství použitý perleti a pak iž to není těžký domíchat.ale chtěl bych to uzdělat nějak zajímavě,asi to nechám udělat jako rozstřik aby to postupně přecházelo od světlý po tmavou.myslím že to bude vypadat dobře Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 ja mam celoperlet blue piano a je to super, kvalitni lakyra nema problem s opravami :-) Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 ani mě to na moc nepříjde dám za to 10 000.a s těma opravama máš pravdu,není to vůbec složitý.jinak máš opravdu parádní 406.byl bych spokojenej když by vypadala podobně jako ta tvoje.jen s tím rozdílem že mě se líbí dvéubarevnej lak.na kolik tě přišlo to křídlo jestli to není tajný? Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Původně zaslal: jackie ani mě to na moc nepříjde dám za to 10 000.a s těma opravama máš pravdu,není to vůbec složitý.jinak máš opravdu parádní 406.byl bych spokojenej když by vypadala podobně jako ta tvoje.jen s tím rozdílem že mě se líbí dvéubarevnej lak.na kolik tě přišlo to křídlo jestli to není tajný? Dekuju, to vzdy potesi :-), dvoubarvu schvaluji, hlavne bez samolepek :-D, kridlo me prislo na 12000 s opravou laku (je to 2kridlo), ted je trochu praskle, takze nevim co dal, asi ho sundam. Kdybys mel zajem a byl sikovny (nebo mel sikovneho mechanika) muzu ti ho asi i levne nechat :-) Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 určitě bych zájem měl.tak se pat třeba můžem nějak dohodnout.nemáš ještě víc fotek toho tvýho krasavce?jinak ta barva je fakt parádní.já chci jak už jsem psal tmavě zelenou(origo)a světle zelenou perleť a ty kola taky luxusní.a s tím křídlem si myslím že se nějak dohodnem Citovat
Creams Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Osobně poradím zajdi do nějaké shopu kde prodávají barvy a oni ti řeknou své kdyby jsi byl z ostravska vzal bych tě za kámošema z PPG a po asi 2hod rozhovoru by jses pozastavil nad výběrem ... Citovat
f3Rd@ Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Budes mit lak na 406 za 10 000? Kurna rekni kde a ja prijedu taky! Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 nene já už jsem rozhodnut a měnit to nechci.viděl jsem tu kombinaci a zalíbila se mi tak to tak nechám uědlat nebo narazím na něco jiného a budu zase v koncích Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 ale to je vlastně jenom půlka auta v laku,protože to budu dělat jen od prolisu dolů Citovat
jackie Odesláno 23. červenec 2008 Autor Odesláno 23. červenec 2008 ale jinak je to opravdu hodnědobrá cena Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.