Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,

chcel by som sa spytat ako riesite tuning vasich aut, ci uz opticky alebo co sa motoru tyka.

Zaujima ma kam do davate lakovat, kto vam vyraba a dodava potrebne diely, kto montuje motor a podobne.

Pretoze rozmyslam nad niecim podobnym, pre mna by bolo asi najschodnejsie riesenie najst nejakeho typka co by sa rozumel vsetkemu a dokazal spravit a s ktorym by som ja rozobral a nahodil cele auto, by som mu asistoval.

Nakolko davat niekomu do ruky to co je moje a vysvetlovat mu predstavy a potom vidiet (nie vzdy) ocakavany vysledok, to sa mi zda asi vela a to uz nehovorim o tom ze kazdy kto spravi kusok roboty vezme vela za pracu tak sa to predrazi.

Ale myslim, ze moja predstava je troska u nas nerealna alebo sa mylim?

Odesláno

Ak som sa zle vyjazdril, ospravedlnujem sa.

Nie je to presne tak ako si napisal, jasne ze ocakavam ze to bude stat balik. Jasne ze by bolo pekne kde tu usetrit.

Ale mal som skor na mysli \"pohodlie\". Proste ak by to robil jeden clovek, ten by vedel celu moju predstavu a trvalo by to mozno kratsie a hlavne by som nemusel ich otravovat 10. Proste len by sa doviezlo auto a zacalo by sa makat od zaciatku az do konca...a nie ze tento mi to nastrieka, tomuto to zas musim zaviest aby motor spravil a tento doplnky a podobne....a dalsia vec je to ze to kazdemu zaveziem a odidem. a ked pridem mozem len ocakavat ze to bude tak ako som chcel (mam s tym skusenosti trocha).

Takze ak to zhrniem, nejde o peniaze ale o pohodlnost a hlavne efektivnost.

Ale mozno som naivny trosku a zdegenerovany z tych americkych programov kde to tak robia....:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...