Cupajn Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Zdravím Vás , som tu nový takže sa ospravedlňujem ak u už tento dotaz padol a bol aj zodpovedaný. Mám problém s pumpou na ABS, ESP,ESR, jednoducho \"odišla\" a keď som sa dozvedel koľko stojí orig. od Boschu tak ma oblial pot. Nemáte niekto skúsenosti, prípadne radu či sa dá tento diel nahradiť aj nejakým cenovo dotupnejším? Číslo toho dielu je 0 265950 084, vraj to musí pasovať, podľa servisákov. Vďaka Citovat
Bohumil Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Tohle žádnou pumpu nemá. Celý se to jmenuje řídící jednotka ABS. Podle výbavy je ABS dovybaveno ESP+ASR. Je to ze dvou částí, elektronická a hydraulická. Celý je to našlapaný mezi levým předním kolem a světlem. Hydraulická část je normálně v brzdovým okruhu, na ní se nemá co pokazit a elektronika přes nějaká relátka a pístky to řídí. Měl jsem asi podobný problém, kdy mi na diagnostice řekli, že se řídící jednotka je v háji, protože se do kontaktů dostala voda a jeden se vypálil. Nakonec se to spravilo : Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.