PnR Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Noo tak som sa trosku nudil a nasiel som toto video tipek tam radi rychlosti bez toho aby pouzival spojku, co si o tom myslite? Ak trafi otacky motora a otacky prevodovky, tak by to malo setrit aj synchron.. ale ak nie ... ved, pozrite a povedzte Citovat
Ferry Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 da se , co by ne, koneckoncu u wartburgu s volnobezkou je to uplne bezne radit bez spojky. Me se to dneska podarilo tak nejak nevedome taky, prijizdel jsem ke krizovatce a rozhlizel se jestli neco nejede, navic jsem jeste o necem vypravel, takze jsem nejak zapomnel zmacknout spojku ale pritom jsem podrazoval ze trojky na dvojku a trefil jsem se uplne presne a skocila tam bez spojky jak po masle Citovat
PnR Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 taky otec rozpraval ako sa mu na starej lade odisla spojka tak domov uz dochadzal bez nej.. semafory vraj tiez neboli problem, vypol motor dal 1 a na startery to rozbehol ale chcel by som ho to vidiet teraz urobit s terajsim autom :D Citovat
Marlin Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 radit bez spojky se da v poho, obcas to delma, muse se dat mezipyly a proste vychytat ten okamzik kdy se srovnaji otacky. zadna jina veda v tom neni Citovat
BOSSCZ Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin radit bez spojky se da v poho, obcas to delma, muse se dat mezipyly a proste vychytat ten okamzik kdy se srovnaji otacky. zadna jina veda v tom neni Merlin žádnou vědu nehledá v ničem :D Citovat
kujon106 Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 jasné, ve správných otáčkách to jde jenže proč to dělat :-D Citovat
Marlin Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: BOSSCZ Původně zaslal: Marlin radit bez spojky se da v poho, obcas to delma, muse se dat mezipyly a proste vychytat ten okamzik kdy se srovnaji otacky. zadna jina veda v tom neni Merlin žádnou vědu nehledá v ničem :D neznma nejde Citovat
PnR Odesláno 20. červenec 2008 Autor Odesláno 20. červenec 2008 heh tak som to dnes skusil islo to celkom hladko na moje prekvapenie neviem naco tam ta spojka vlastne je :D Citovat
Ravel Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: PnR heh tak som to dnes skusil islo to celkom hladko na moje prekvapenie neviem naco tam ta spojka vlastne je :D Já třeba spojku vůbec nemám Citovat
Ravel Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: PnR ti ukradli? Nšjak jí tam ve fabrice zapomněli namontovat, nebo co. Citovat
PnR Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 ty voe.. tak reklamuj ne? to je ako keby ti do auta nedali volant.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.