Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute nema niekto nahodou nejake skusenosti s farbou na ziarovky?? staci ziarovku iba nafarbit alebo mam radsej kupit farebnu ledku?? a farba sa moze davat aj na obycajne ziarovky, ktore svietia tak do zlta?? alebo to musia byt biele ziarovky?? a este ako by vyzerala modra farba na tych original peugeot ziarovkach, ktore svietia do oranzova..co su v pal. doske....

Odesláno

uprimne? na to se vyser..........

Kam to chces? Farbu na ziarovky umi dat kazdy picus, ale je dulezite, kam ju das.......

Odesláno

ja to chcem dat do pal. dosky a na pal. pocitac.....tam to nevidno ci je ziarovka nafarbena alebo je tam ledka....len neviem ze ako svieti nafarbena ziarovka.....

[upravil dne 20.7.2008 Stevo307]

Odesláno

nabarvena zarovka rucne ti bude sviti to samy jako nenabarvena, teda pokud ju nenatres moc, pak bude sviti ale hodne slabe, sveho casu nez sem presel na LEDky jsem pouzival klouboucek, ale taky nic moc.

Ledky maji velkou nevýhodu, svítí bodově

Odesláno

no ved to .... a aj keby som chcel davat do celej pal.dosky ledky tak by ma to vyslo dost draho a farba stoji menej....nenasiel by sa nejaky ten odkaz na farbu??? kde je vyhodne ju kupit....aby nebola moc draha a aby bola aj kvalitna

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

Původně zaslal: Scratch

ledky jsou uz i nebodove, pro neznale :-)

jo myslis ty s vnitrnim kuzelem, ja myslel klasicky ledky

Těm \"nebodovým\" se říká rozptylky... Zejména těm klasickým.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...