Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jsem rad ze v tom nejsem sam :papa myslim ze maji et 31.Uvazoval jsem o 215 50 ale nevim no.Myslis ze je lepsi 205?Ty mas problem s podbehem?Ja spise s napravnici ci rameno nebo co to tam je.

Odesláno
Původně zaslal: brslen

To jsem rad ze v tom nejsem sam :papa myslim ze maji et 31.Uvazoval jsem o 215 50 ale nevim no.Myslis ze je lepsi 205?Ty mas problem s podbehem?Ja spise s napravnici ci rameno nebo co to tam je.

jj, mají ET 31 a origo Cyclony, co jsem měl, by měly mít ET 15 nebo 18, teď si nejsem jistej, takže celkem propad dovnitř. 205ky gumy budou bohatě stačit, neni třeba, abys to měl jako formuli. já mam problém ve předu s tlumičem a pérem, tam mam mezeru pár milimetrů a vzadu u podběhu mam mezeru takovouhle:

dsc02188fj3.jpg

Jinak více k mým kolům je zde: ODKAZ

Odesláno

tak to je pekne na tesno to ti povim.No jo ty mas 306tku ale ja 406tku.Mrknul si se na prvni stranku mam tam taky fotku jak jsou ty kola hnusne zastrcene.Asi tam dam ty 215 50 a mensi podlozky.Kurna to je tak na prd to rozhodovani.

Odesláno

tak to je pekne na tesno to ti povim.No jo ty mas 306tku ale ja 406tku.Mrknul si se na prvni stranku mam tam taky fotku jak jsou ty kola hnusne zastrcene.Asi tam dam ty 215 50 a mensi podlozky.Kurna to je tak na prd to rozhodovani.

Když budeš dávat širší gumy, tak budeš muset dát větší podložky a né menší oproti 205kám gumám... ;) ale teda pouze pokud máš taky málo místa ve vnitřku u podběhu.

Odesláno

Ja myslim ze by mi tam ty 215 v poho vesly.Je tam asi 1cm max 1,5.Pak bych tam dal podlozky tak 1,5 cm az 2.

Jo, když máš tolik místa, tak neni co řešit. Dej tam klidně 215ky, ale mě budou v pohodě stačit 205ky na tu šířku ráfku ;)

Odesláno

jeste uvidim jak to dopadne.Ty mas taky 17 na 306tce?-vypadaji mensi nez ty moje.Jo a ja mel taky 306tku a taky jsem mel problem s plast.podbehama.

No, v jinym než v 17\"ce se snad ani nedělaly. Vypadají menší, protože na nich nejsou gumy. :D až budou gumy a budu moct vjet z garáže, tak udělám nějaký fotky a uvidíš, že to pak nebude vypadat tolik malý. ;)

[upravil dne 19/7/08 Stifler]

Odesláno

to jsem si vsiml ze tam nemas gumy:D asi to ale fakt klame.Taky to pak nafotim a zhodnotime je;)

jojo, ale ty budeš mít gumy rozhodně mnohem dřív než já. :D Takže na nějaký porovnání máme ještě moře času. :D:roll

Odesláno

nemas s tim GTickem jezdit tak rychle :D nebo jaky je duvod ze je nebudes mit?

Nejsou prachy na nový gumy a sehnat nějaký úplně sjetý je taky problém...Potřebuju zatim aspoň něco, na čem by mi to mohlo stát v garáži, nepotřebuju nic použitelnýho pro provoz. ;)

Odesláno

aha je fakt ze ty gumy nejsou zrovna levne ale co se da delat.Tak to dej na spalky aspon si to trochu odpocine :D

Na špalkách to bylo a ani trošku to nebylo stabilní, proto jsem to postavil aspoň takhle na disky, abych se nemusel bát, že mi to spadne na brzdiče a udělá na autě nevratný škody. :roll

Odesláno

nesmis to dat na hranol 5 na 5cm ale na poradny parez:mrk a pak to nemuze spadnout.

Pořádný pařezy doma holt nevedeme. Když jsem to dával na špalky, tak jsem musel vzít to, co zrovna bylo prouce, byla to taková hurá akce nahonem. :roll

Odesláno

aha takze jedine do lesa na spalky ale to by se mi nechtelo.Tak tam dej zimni kdyz stejne nejezdis ne?

Zimní nemam. Měl jsem ze svýho XSička zimní kola, ale to jsou 14\"ky a to se mi na auto nevejde kvůli předním brzdičům, který jsou jaksi na 14\"ky moc velký. :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...