brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 To jsem rad ze v tom nejsem sam myslim ze maji et 31.Uvazoval jsem o 215 50 ale nevim no.Myslis ze je lepsi 205?Ty mas problem s podbehem?Ja spise s napravnici ci rameno nebo co to tam je. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 taky jsem uvazoval nad 25 mm Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen To jsem rad ze v tom nejsem sam myslim ze maji et 31.Uvazoval jsem o 215 50 ale nevim no.Myslis ze je lepsi 205?Ty mas problem s podbehem?Ja spise s napravnici ci rameno nebo co to tam je. jj, mají ET 31 a origo Cyclony, co jsem měl, by měly mít ET 15 nebo 18, teď si nejsem jistej, takže celkem propad dovnitř. 205ky gumy budou bohatě stačit, neni třeba, abys to měl jako formuli. já mam problém ve předu s tlumičem a pérem, tam mam mezeru pár milimetrů a vzadu u podběhu mam mezeru takovouhle: Jinak více k mým kolům je zde: ODKAZ Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 tak to je pekne na tesno to ti povim.No jo ty mas 306tku ale ja 406tku.Mrknul si se na prvni stranku mam tam taky fotku jak jsou ty kola hnusne zastrcene.Asi tam dam ty 215 50 a mensi podlozky.Kurna to je tak na prd to rozhodovani. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen tak to je pekne na tesno to ti povim.No jo ty mas 306tku ale ja 406tku.Mrknul si se na prvni stranku mam tam taky fotku jak jsou ty kola hnusne zastrcene.Asi tam dam ty 215 50 a mensi podlozky.Kurna to je tak na prd to rozhodovani. Když budeš dávat širší gumy, tak budeš muset dát větší podložky a né menší oproti 205kám gumám... ale teda pouze pokud máš taky málo místa ve vnitřku u podběhu. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 Ja myslim ze by mi tam ty 215 v poho vesly.Je tam asi 1cm max 1,5.Pak bych tam dal podlozky tak 1,5 cm az 2. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen Ja myslim ze by mi tam ty 215 v poho vesly.Je tam asi 1cm max 1,5.Pak bych tam dal podlozky tak 1,5 cm az 2. Jo, když máš tolik místa, tak neni co řešit. Dej tam klidně 215ky, ale mě budou v pohodě stačit 205ky na tu šířku ráfku Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 jeste uvidim jak to dopadne.Ty mas taky 17 na 306tce?-vypadaji mensi nez ty moje.Jo a ja mel taky 306tku a taky jsem mel problem s plast.podbehama. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen jeste uvidim jak to dopadne.Ty mas taky 17 na 306tce?-vypadaji mensi nez ty moje.Jo a ja mel taky 306tku a taky jsem mel problem s plast.podbehama. No, v jinym než v 17\"ce se snad ani nedělaly. Vypadají menší, protože na nich nejsou gumy. až budou gumy a budu moct vjet z garáže, tak udělám nějaký fotky a uvidíš, že to pak nebude vypadat tolik malý. [upravil dne 19/7/08 Stifler] Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 to jsem si vsiml ze tam nemas gumy:D asi to ale fakt klame.Taky to pak nafotim a zhodnotime je;) Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen to jsem si vsiml ze tam nemas gumy:D asi to ale fakt klame.Taky to pak nafotim a zhodnotime je;) jojo, ale ty budeš mít gumy rozhodně mnohem dřív než já. Takže na nějaký porovnání máme ještě moře času. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 nemas s tim GTickem jezdit tak rychle nebo jaky je duvod ze je nebudes mit? Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen nemas s tim GTickem jezdit tak rychle nebo jaky je duvod ze je nebudes mit? Nejsou prachy na nový gumy a sehnat nějaký úplně sjetý je taky problém...Potřebuju zatim aspoň něco, na čem by mi to mohlo stát v garáži, nepotřebuju nic použitelnýho pro provoz. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 aha je fakt ze ty gumy nejsou zrovna levne ale co se da delat.Tak to dej na spalky aspon si to trochu odpocine Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen aha je fakt ze ty gumy nejsou zrovna levne ale co se da delat.Tak to dej na spalky aspon si to trochu odpocine Na špalkách to bylo a ani trošku to nebylo stabilní, proto jsem to postavil aspoň takhle na disky, abych se nemusel bát, že mi to spadne na brzdiče a udělá na autě nevratný škody. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 nesmis to dat na hranol 5 na 5cm ale na poradny parez:mrk a pak to nemuze spadnout. Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen nesmis to dat na hranol 5 na 5cm ale na poradny parez:mrk a pak to nemuze spadnout. Pořádný pařezy doma holt nevedeme. Když jsem to dával na špalky, tak jsem musel vzít to, co zrovna bylo prouce, byla to taková hurá akce nahonem. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 aha takze jedine do lesa na spalky ale to by se mi nechtelo.Tak tam dej zimni kdyz stejne nejezdis ne? Citovat
Stifler Odesláno 19. červenec 2008 Odesláno 19. červenec 2008 Původně zaslal: brslen aha takze jedine do lesa na spalky ale to by se mi nechtelo.Tak tam dej zimni kdyz stejne nejezdis ne? Zimní nemam. Měl jsem ze svýho XSička zimní kola, ale to jsou 14\"ky a to se mi na auto nevejde kvůli předním brzdičům, který jsou jaksi na 14\"ky moc velký. Citovat
brslen Odesláno 19. červenec 2008 Autor Odesláno 19. červenec 2008 tak to uz me noc nenapada fakt jen sehnat ty spalky.Ja ti klidne 4 kusy venuju.Ale asi se ti nevyplati pro ne jet.Kde jsou Jilemnice? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.