Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Pokud mi to pujde dam jsem nejake fotky noveho Pazouta.A pokud se vam chce napiste ktere litaky se libi vic.Mi osobne se libi ty vzadu jinak bych si je nekoupil :D Jo a nema nekdo na prodej podlozky s atestem??

[upravil dne 19/7/08 brslen]

[upravil dne 19/7/08 brslen]

Odesláno
Původně zaslal: brslen

chtel bych prodat ty ouragany 16\" co tam jsou.Pneu tam je tak 40 az 50 % Kolik za ne muzu dostat?

Dej to tady do inzerce pokud to jsou origo 406 s ET 18 tak se tady o to strhne boj;) Je o ně velký zájem

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

Původně zaslal: čakom

Dej to tady do inzerce pokud to jsou origo 406 s ET 18 tak se tady o to strhne boj;) Je o ně velký zájem

mala oprava 406kovy ET je 20 ;)

Sorry:mad: Tak plecháče maj 18.

Odesláno

zkusim to sem dat ale prvni potrebuju koupit gumy na ty 17\" a sam nevim jake uvazuju nad 205 50 s podlozkama a nebo 215 45 bez podlozek vic tam asi nevleze.Spis se priklanim k tem 205tkam.

Odesláno

vleze tam i 225. Já měl 225 ale bylo poznat jak je to auto linější. Ted tam mám 205 a myslím že je to akorát.

Koukám zě máš 2,2 hdi tak tam těch 225 nepujde znát jako na 1,8.

[upravil dne 19.7.2008 čakom]

Odesláno

vraz tam ty 215 popř 225 , 205 by na tech 17 nebyly ony , jinak nahod cenu liťáků třeba se dohodnem dost jsem o ouraganech přemýšlel sice budu muset jít do podložek ale uvidíme .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...