Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojki. Minulý rok jsem měnil výfuk a teď mi začal rezonovat v určitých otáčkách motoru střední díl výfuku,ale až se zahřeje. Reklamaci mi neuznali,protože je dole trochu promáčklý. Bude asi uvolněná přepážka. Můžete mi poradit jak ji přivařit. Bude se muset asi otevřít ten tlumič,nebo né? Škoda ho vyhodit,je jak nový. Nebo stane se něco,kdyby ten střední díl tam nebyl? Předem dík za rady. Pišta :myslim

Odesláno

Když nevíš,kde přesně je přepážka,vyvrtá se dírka do tlumiče v přibližném místě,kde by přepážka

mohla být a drátem se zjistí přesná vzdálenost od díry.Pak přepážku zavaříš na více místech

průvarovým svarem--pokud možno po obvodě i nahoře (dem.tlumič) a nakonec se zavaří vyvrtaná

dírka.

Samo,že tlumič už nevydrží to,co nový,ale je škoda ho vyhodit nebo poslouchat kravál.....

Odesláno

Díky. O víkendu se o to pokusím. Rozeberu ten starý,ony ty přepážky by mohly být na stejném místě. Uvidíme. Jo, co by se dělo,kdybych ho dal pryč a dal jen trubku?

[upravil dne 16/7/08 Pišta]

Odesláno
Původně zaslal: Kekros

ok406: neuvažoval si nad výrobou tlumiče ? už se provedlo, nebo radši koupuješ novej ?

Lze to udělat. Záleží, zda-li chceš, aby ten tlumič byl hluční či tichý. Pokud tichý, tak stačí přidat tlumicí vatu. Ale zkoušely kluci i různě ,,laborovat\" tjz. přidat přepážku a různě upravit vnitřek tlumiče. Já jen přidám tlumící materiál. Lze použít i ze starého tlumiče. Ale pokud by si chtěl jiný zvuk, tak upravují přepážky a roury (konce výfuku co jde do těla tlumiče). Ale to jsme nezkoušeli.

Odesláno

jen jsem chtěl vědět jestli už tam máš ten po domácku udělanej :)hlučný to rozhodně nechci, to mi ted stačilo, když mi to tu u zadního tlumiče uhnilo :bojim. Ale nevim jak se jmenuje ta tlumící vata. Já tam vždycky dával skelnou :myslim. Jinak nerez by byl a čas se snad taky najde. Ale zatim mam ještě ten tlumič ok:)

Odesláno

jen jsem chtěl vědět jestli už tam máš ten po domácku udělanej :)hlučný to rozhodně nechci, to mi ted stačilo, když mi to tu u zadního tlumiče uhnilo :bojim. Ale nevim jak se jmenuje ta tlumící vata. Já tam vždycky dával skelnou :myslim. Jinak nerez by byl a čas se snad taky najde. Ale zatim mam ještě ten tlumič ok:)

Nerez výfuk bych těl taky, ale ta cena. Jinak do tlumiče lze použít např. toto.

Odesláno

Původně zaslal: OK406

Nerez výfuk bych těl taky, ale ta cena.

no vidíš, há už měl nerez výfuk udělanej i na Š 100 :D

Vím, že dřív se to dělalo skoro na každou Š 100 či Š 1000MB, jelikož byl materiál ,,dostupnější\";)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...