Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni:papa tak jsem rozšířil Vaše řady a stal jsem se majitelem 207 SW.

Zatím spokojenost se vším tak uvidíme:super doufám, že to bude jako s mým předchozím autí;)

Ale abych nezamluvil proč píšu. Chci si pořídit loketní opěrku jsem zvyklý z předchozího autí a ted nevím jakou??? Jestli jít do originálu nebo univerzálu. Pro svůj pocit bych raději originál, ale není mi jasné jak se originál přidělává na středový tunel. Jestůli příjde do těch držků na nápoje mezi sedačkami??? Nebo jak jestli někdo ví ať prosím napoví:mrk

Dík

Odesláno

Zdarec! Vítám Tě! Já osobně sem si pořídil loketní opěrku univerzální ... koupil sem si tu \"lepší\" viz. mé vlákno \"Můj miláček s číslem 207\" a stála mě kolem 700kč. Běžné seženeš o polovinu levněji. Když si pořídíš origo ,tak podle posledního prospektu od Peugeotu to vyjde asi na 3000kč (jestli se nepletu). A to je přinejmenším zlodějna! Navíc rozdíl není žádný! Opěrka se přidělává pomocí takové kovové konstrukce na nasadí se právě na ten středový tunel ,kde jsou držáky na nápoje. Ovšem ,aby pořádně držela je vhodné ji ještě přišroubovat (např. vrutama) ,což možná zní drasticky ,ale věř mi ,že pak to drží tak ,jak má! Já to tak udělal a pohoda ... toť můj příspěvek:)

Odesláno

Ahojda,

dík za tvůj názor. Ještě bych se zeptal zda ten univerzál je takový ten s kovovou konstrukcí jak se ted prodává na internetu (tj. šířkově a výškově nastavitelný)? Cena za originál od Peugotu je nehorázná to vím, ale originálem jsem myslel originál pro Peugeot (ne tedy přímo od nich) co se dá sehnat na netu tak od 1500 do 2000,- Pořád váhám holt ta cena bude rozhodující. Ještě mě trochu od univerzálu odrazuje to, že středový tunel je jakoby do kužele??? Jak si to tam přidělal? Dík:myslim

Odesláno

Tak já myslím ,že všechny opěrky mají tu kovovou konstrukci a měli by být výškově a šířskově nastavitelný... možná nějaké nejlevnější typy ne ,ale jinak ano. Já osobně kupoval u www.hobbycar.cz ... ( mají v Záběhlicích kamenný obchod). Ten středový tunel je udělaný tak ,abys ho podle potřeby roztáhl na ten prostor mezi sedadly ... já osobně sem to přidělal dvěma vrutama po každé straně konstruknce (kde jsou na to vrtané dirky) a drží to dokonale - mezi sedadly je ten prostor na nápoje dělaný z takové pružné a měkké umělé hmoty ,takže v tom vrut dokonale drží a věř mi ,že bez přišroubování nebude držet ani univerzální ani origo...;)

Odesláno

moj nazor je : radšej drahší original ako lacnu napodobeninu,ktoru budem potom vyberať a hladat daco ine ,lepsie ,ktora nebude sediet, narobim si diery a tak dalej ........:myslim

post-0-14109601494132_thumb.jpg

Odesláno

Zeptám se ... podle fotky se zřejmě origo šroubuje stejně jako univerzal do prostředního panelu? ... kolik je na výběr originálních opěrek? protože mě se právě ta jedna nelíbila;) a univerzální není napodobenina originálu ,protože je hezčí a je jich mnoho na výběr!:D:D:D

PS. Jediná dobrá věc je ,že koruna posílila vůči euru:D

Odesláno

Ano šrubuje sa to do stredneho panelu.Originalna opierka je len jedna ,ORIGINAL je proste len jeden nie ???:aut Ja nevravim že univerzal je napodobenina:bojimno A že ich je vala na výber to je ok,ale že su krajšie:P to je vec vkusu!!! A držal si tu originalnu v ruke alebo si ju videl live a nie len na obrazku ?

1 euro=30,126 sk od 1.1.2009 , teraz 30,30sk okolo ?!

NO a ešte jedna vec. Uplne v klude a v pohode bez nejakého plašenia mi montáž trvala 2 slovom dva minuty.Zašrubuješ 4 šruby zo spodu do opierky/je návod a všetko je prichystane!!!/a potom 4 šrubky do stredoveho panelu. ETO VSIO !!!:papa:super:P

Odesláno
Původně zaslal: wagy

moj nazor je : radšej drahší original ako lacnu napodobeninu,ktoru budem potom vyberať a hladat daco ine ,lepsie ,ktora nebude sediet, narobim si diery a tak dalej ........:myslim

... viz. napodobenina:D

Odesláno

A na výběr je jich spousty (moje je vybraná do mého interiéru) ... osobně nikdy nekupuju šunt a zrovna opěrky si myslím ,že se univerzální prodávají ve stejné kvalitě jako origo

PS. Origo sem v ruce neměl ,ale pochybuju ,že bych jí dal jednou do ruky a už nepustil:D:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...