crazyjanula Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Ahojky, mám tokový problém. Nedávno se mi po.. klima. Šla jsem tedy do servisu a tam mi bylo řečeno, že musím s autem zajet do Peugeotu vyměnit potrubí od chlazení. Všichni mi to rozmlouvali, že to je moc peněz,ale šla jsem do toho. Auto potřebuji každý den a klimu taky. Opravili to, naplnili to a vše je OK. Alespoń se to tak chová. Když jezdím z práce a do práce, klima funguje. Ale teď jsem jela na Slovenkso a jak jsem jela po dálnici, tak zničeho nic přestala fungovat, ale né úplně. Trochu to chladilo, ale opravdu jen trochu a jak jsem vyřadila, když jsem jela z kopce, tak najednou začala fungovat a chladilo to jak o život. Jakmile jsem zařadila, tak zase nic. Pak jsem s autem zastavila, po chvilce nastartovala a klima zase šla. Ale jak jsme jeli zpátky, tak zase nešla, jen v případě vyřazení fungovala. Nevím co s tím a další tisíce se mi už nechce dávat. Poradíte někdo, prosím prosím. Díky Jája Citovat
adraj Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Ahoj. Jak dlouho to je,co Ti to opravovali? Bych tam zajel zpátky at se na to podívají znova. Na tu opravu by měli dávat záruku. Citovat
crazyjanula Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Je to tak týden. Ole bojím se toho, že mi to neuznají a budu opět platit. A nejhorší je, že auto potřebuji každý den do práce. Jsem tím strašně omezená a strašně mě to štve. Citovat
Guest novoták Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 to je celkem v prdeli tak se nejdřív zeptej jestli to bude něco stát! Citovat
crazyjanula Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 No to vím taky, jen si to nechci připustit Citovat
Petura Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 no pokud je to týden, tak bych tam zajel a řekl jim co to dělá a posléze bych se informoval o postupu řešení (financování) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.