Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den,mám Peugeota 306 1.1 r.v. 1995.

Nedávno mi začalo hučet při brždění na předních kolech.Podle mě to budou destičky.Musím je asi vyměnit,že?

Mohli by jste mi prosím poslat odkaz,kolik tak asi stojí?

Odesláno

Podívej se na ně.pokud tam nebude dostatečná tlouštka,nebo kov na kov,tak vyměnit.Podívej se i vjakém stavu jsou kotouče a prachovky na válečkách

Odesláno

Tak dneska už vyměněny.Nalevo byly sjeté na kov a napravo ještě docela šly,ale vyměnil jsem je oboje.Akorát mi nejdou čidla na kontrolu opotřebování,zapojil sem je na zkoušku,propojením s kostrou a žádná kontrolka se nerozsvítila.Nevíte čím to bude?

Odesláno

Možná řekneš blbá rada,ale já je vůbec nezapojuju.Jestli mi jde kov na kov to slyším,

ale to se mi ještě nestalo.Prostě zaizoluju ten káblík,co vede k deskám(na obou stra-

nách) a dál neřeším.

Nakonec,při rozsvícení STOP se můžu zaměřit jinam,než že mi ho rozsvítily desky,

které tam mám měsíc. :)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

Možná řekneš blbá rada,ale já je vůbec nezapojuju.Jestli mi jde kov na kov to slyším,

ale to se mi ještě nestalo.Prostě zaizoluju ten káblík,co vede k deskám(na obou stra-

nách) a dál neřeším.

Nakonec,při rozsvícení STOP se můžu zaměřit jinam,než že mi ho rozsvítily desky,

které tam mám měsíc. :)

Ozzy máš pravdu,já jsem to ted při výměně taky uštípl.Stav destiček také vidím co půl roku při přehazování kol(letní-zimní a naopak).pak už si to hlídám a popřípadě zavčas destičky vyměním.

[upravil dne 20.7.2008 EXI.60]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...