Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím ve spolek. Mám prosbu na někoho, kdo má P405 1.9TD s čerpadlem Lucas. Chci se zeptat, zda přetlaková hadička od sání, která vede od chladiče vzduchu k čerpadlu se u čerpadla mele (není na pevno ) s čerpadlem. Máj ji tam volnou a myslím si, že to není správně. Díky :cool:

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Čeněk

Pro upřesnění, hadička je u čerpadla napojena na takový plastový kroužek a ten mám volný - je to v pořádku?

Mám sice Bosch, ale mělo by to být stejné. Ta hadička je volná v zakroužkovaném místě? Pokud ano, tak je to špatně.

P.S.: A jak dopadla kontrola hadic od turba?

post-0-14109601660727_thumb.jpg

Odesláno

To Dundee:

Turbo a hadice naprosto v pořádku - bohužel, přepouštěcí ventil u turba také v pořádku a výkon pořád špatný.

Ta hadička u čerpadla je volná - je nasazena na plastový kroužek a ten se mele, ale prý tato hadička na nic nemá vliv - je tam údajně kvůli ekologii, tak nevím.

Jeden postřeh jsem ale udělal, auto studené chytá na drc, ale teplé delší dobu. Při zahřátém motoru jsem polil studenou vodou čerpadlo a hned to chytlo na drc.

Takže na 95% je vadné čerpadlo. Ještě oddělám katalyzátor zda není ucpaný a pak už zbývá jen oprava čerpadla - ach jo:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...