Čeněk Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Zdravím ve spolek. Mám prosbu na někoho, kdo má P405 1.9TD s čerpadlem Lucas. Chci se zeptat, zda přetlaková hadička od sání, která vede od chladiče vzduchu k čerpadlu se u čerpadla mele (není na pevno ) s čerpadlem. Máj ji tam volnou a myslím si, že to není správně. Díky Citovat
Čeněk Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Pro upřesnění, hadička je u čerpadla napojena na takový plastový kroužek a ten mám volný - je to v pořádku? Citovat
Dundee Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Původně zaslal: Čeněk Pro upřesnění, hadička je u čerpadla napojena na takový plastový kroužek a ten mám volný - je to v pořádku? Mám sice Bosch, ale mělo by to být stejné. Ta hadička je volná v zakroužkovaném místě? Pokud ano, tak je to špatně. P.S.: A jak dopadla kontrola hadic od turba? Citovat
Čeněk Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 To Dundee: Turbo a hadice naprosto v pořádku - bohužel, přepouštěcí ventil u turba také v pořádku a výkon pořád špatný. Ta hadička u čerpadla je volná - je nasazena na plastový kroužek a ten se mele, ale prý tato hadička na nic nemá vliv - je tam údajně kvůli ekologii, tak nevím. Jeden postřeh jsem ale udělal, auto studené chytá na drc, ale teplé delší dobu. Při zahřátém motoru jsem polil studenou vodou čerpadlo a hned to chytlo na drc. Takže na 95% je vadné čerpadlo. Ještě oddělám katalyzátor zda není ucpaný a pak už zbývá jen oprava čerpadla - ach jo:nevim Citovat
Čeněk Odesláno 5. srpen 2008 Autor Odesláno 5. srpen 2008 I tak Dundee díky ještě jednou za pomoc......:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.