Petura Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 neválí se někomu doma přední origo repra do 106ky? mladá je má v autě potrhaný a strašně chrastí Citovat
Kame Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Kup hocijaké 13\" a bude to OK... predavajú ich za babku... Citovat
Petura Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Kame Kup hocijaké 13\" a bude to OK... predavajú ich za babku... právě že hocijaké nechci, ty origo hrály docela pěkně a pochybuju, že repro typu sencor apod, zahraje stejně ... navíc nechci cvakat konektor (i když to prkotina) a origo repro má na sobě plastový kryt proti vodě ... Citovat
Petura Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: west origo106;) OK, tak se jestě \"vyceň\" a nějak kdyžtak domluvíme na předání .... Citovat
Peti Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 právě že hocijaké nechci, ty origo hrály docela pěkně a pochybuju, že repro typu sencor apod, zahraje stejně ... navíc nechci cvakat konektor (i když to prkotina) a origo repro má na sobě plastový kryt proti vodě ... No s těma sencorama pravdu,ale vůbec nemáš.Kámoš má ovály axtony asi za 2400Kč a oproti mým oválům od sencoru za 1000Kč.:bojimkam se hrabou za ty prachy.ty moje aspon trosku basujou a ty jeho ani prt:):Dfakt nejsou tak špatný za tu cenu Citovat
Petura Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Peti právě že hocijaké nechci, ty origo hrály docela pěkně a pochybuju, že repro typu sencor apod, zahraje stejně ... navíc nechci cvakat konektor (i když to prkotina) a origo repro má na sobě plastový kryt proti vodě ... No s těma sencorama pravdu,ale vůbec nemáš.Kámoš má ovály axtony asi za 2400Kč a oproti mým oválům od sencoru za 1000Kč.:bojimkam se hrabou za ty prachy.ty moje aspon trosku basujou a ty jeho ani prt:):Dfakt nejsou tak špatný za tu cenu no měl jsem už v několika autech několilk audio instalací, takže rozdíly poznám a Sencor opravdu není žádná hitparáda, jako do služebáku nebo náklaďáku dobrý ... Citovat
west Odesláno 15. červenec 2008 Odesláno 15. červenec 2008 Původně zaslal: Petura Původně zaslal: west origo106;) OK, tak se jestě \"vyceň\" a nějak kdyžtak domluvíme na předání .... cenu řekni:D Citovat
Petura Odesláno 15. červenec 2008 Autor Odesláno 15. červenec 2008 cenu řekni:D no já podobný \"byznys\" řeším výměnou za karton pif ale je tu problém s osobním předáním, páč do Práglu nejezdím ... tak jestli jsi ochoten to poslat, a já se vejdu i s poštovným do 200,- byl bych spokojený ... Citovat
Alesek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Mám je doma kdyžtak taky, není problém zaslat. Citovat
jakub106GTI Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 teda nevim nevim origo lepší než sencor?To mě připadá nějaké divné už jen proto že origo jsou papíráky.Neříkám že Sencor je nějaká super značka ale co každého názor.Já jsem místo origo dal pioneer a hrajou super origo šlo do koše vedět že by je někdo mohl chtít tak si je nechám. Jo Sencor mám v jiném autě 4x (přední dveře) a v platu a hrajou moc dobře. zdar Citovat
Alesek Odesláno 17. červenec 2008 Odesláno 17. červenec 2008 Origo nehráli špatně, sic nemám se sencorem zkušenost, ale myslím že než origo by hrál líp. Citovat
dar.bujan Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 ty moje jdou uz taky nejak do sr...........................!!! no proste nekde. takze to vidim na nejake pioneer Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: dar.bujan ty moje jdou uz taky nejak do sr...........................!!! no proste nekde. takze to vidim na nejake pioneer Jo Marťas to neuděláš chybu:) Citovat
mino Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 V predu mam taky origo ale vubec je nepoustim ke slovu,mam to presunuty na zadek kde mam alpine a ty hrajou i za ty predni:DTy origo uz maji neco za sebou a opravdu jsou uz na vyhozeni. Citovat
jakub106GTI Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: mino V predu mam taky origo ale vubec je nepoustim ke slovu,mam to presunuty na zadek kde mam alpine a ty hrajou i za ty predni:DTy origo uz maji neco za sebou a opravdu jsou uz na vyhozeni. Pojedeš na nějakej sraz? jinak i tak se to dá vyřešit s repro:)ale se 4 repro je to lepší Citovat
mino Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: mino V predu mam taky origo ale vubec je nepoustim ke slovu,mam to presunuty na zadek kde mam alpine a ty hrajou i za ty predni:DTy origo uz maji neco za sebou a opravdu jsou uz na vyhozeni. Pojedeš na nějakej sraz? jinak i tak se to dá vyřešit s repro:)ale se 4 repro je to lepší Ale 6je lepsi nez 4,mam tam nachytano i na 6repso,ale nehraje to:D To vis ze bych na nejakej sraz jel,ale vzdycky je to z ruky a vždycky mi do toho neco vleze.Ale na ten 106bych se rad podival:D (teda jestli se neco vymysli:D) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.