Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Alexka

to nevim :) jediny co zabralo trochu vic casu bylo protahavani kabliku skrz gumicky ve dverich :) ale to jsem vyresila svarovacim dratem z ktereho jsem si udelala ocko, chytila kablik a protahla :)

No a nemáš ty náhodou starej model?:myslim

Já jen, že když popisuješ protahování kabelů průchodkama, tak to máš jinak než to má mladá:nevim Tam nic nešlo protáhnout, bylo to zaslepený a muselo se vrtat viz obrázky:bacha

Odesláno

taky sem instaloval UNI centrál a nejvetší problem by z stím táhlem co taha za ten vrchní šmejd co se to za nej tahalo ručo fučo obě dvěře cca za pul dne hotovy a central chodí zatim je teda ŘJ ne uplně umístěná i víkendu se chystám

na poslední motor na kufr :-) jinak spokojenost ;) ....

[upravil dne 8.9.2008 Welis]

Odesláno
Původně zaslal: Alexka

zalezi co je starej model.. jestli se ptas na myho piskotka tak je to z roku 99, litrik...

Hmm, tak to máš novej:aut No tak jsem měl asi smůlu s těma průchodkama a ty tam máš asi už nějaký lepší :D

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Dobrý den, také mám peugota 106 3.dvařovou verzi a snažim se tam dát centrál, ale potřeboval bych poradit jak a kam přesně to dát u předních dveří, ať sem hledal jak sem hledal tak sem nebyl schopen najít kam to dát a proto prosím o rady ;-)

Odesláno
Původně zaslal: karlos258

Dobrý den, také mám peugota 106 3.dvařovou verzi a snažim se tam dát centrál, ale potřeboval bych poradit jak a kam přesně to dát u předních dveří, ať sem hledal jak sem hledal tak sem nebyl schopen najít kam to dát a proto prosím o rady ;-)

Ahoj, to chce si o tom trošku přečíst na internetu a tak. Okouknout pár fotek z návodů na jiný auta a hlavně pochpoit, jak to všechno funguje. Pak si teprve ten centrál nainstalovat :aut

U naší 106 to bylo jasně daný. Motůrek je umístěn pod zámkem a zachycený do očka, které tam je už z výroby pro origo centrál ... Jinak přikládám obrázek (to černý je jako motůrek a je to všechno uvnitř dveří :D)

[upravil dne 19.2.09 MJSytic]

post-0-14109604816736_thumb.jpg

Odesláno

No ja som mal našťastie o túto robotu ušetrené, lebo môj krásavec bol od nova vybavený centrálom s dialkačom v kľúči, akurát mi nebliknú smerovky. Do budúcna tiež plánujem komplet alarm. Ono tam síce všetky čidlá aj húkačka je, ale chýba tam asi to najpodstatnejšie - riadiaca jednotka alarmu. Plánujem Magicar 8 alebo 9000, ale to chce čas a hlavne bubáky.

[upravil dne 19.2.2009 lordlacik]

• O 9 měsíců později...
Odesláno

hele dik moc za navod, hlavne za ten obrazek se zapojenim kablu na elektriku a blinkry. Jsem sice elektrikar ale v auto elektrice mam trosku mezery :myslim

Zatim mam hotove jen predni dvere, bo neni cas na to se v tom aute hrabat dele. Holt pritelkyne se dozaduje pozornosti :bacha

Ja mel dva draty vyvedene na blinkry a jeden na alarm. Asi zalezi odkud to bylo kupovano.

Kazdopadne diky moc ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...