MJSytic Odesláno 7. září 2008 Autor Odesláno 7. září 2008 Původně zaslal: Alexka to nevim jediny co zabralo trochu vic casu bylo protahavani kabliku skrz gumicky ve dverich ale to jsem vyresila svarovacim dratem z ktereho jsem si udelala ocko, chytila kablik a protahla No a nemáš ty náhodou starej model? Já jen, že když popisuješ protahování kabelů průchodkama, tak to máš jinak než to má mladá Tam nic nešlo protáhnout, bylo to zaslepený a muselo se vrtat viz obrázky:bacha Citovat
Welis Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 taky sem instaloval UNI centrál a nejvetší problem by z stím táhlem co taha za ten vrchní šmejd co se to za nej tahalo ručo fučo obě dvěře cca za pul dne hotovy a central chodí zatim je teda ŘJ ne uplně umístěná i víkendu se chystám na poslední motor na kufr :-) jinak spokojenost .... [upravil dne 8.9.2008 Welis] Citovat
Alexka Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 zalezi co je starej model.. jestli se ptas na myho piskotka tak je to z roku 99, litrik... Citovat
MJSytic Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Alexka zalezi co je starej model.. jestli se ptas na myho piskotka tak je to z roku 99, litrik... Hmm, tak to máš novej:aut No tak jsem měl asi smůlu s těma průchodkama a ty tam máš asi už nějaký lepší Citovat
karlos258 Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 Dobrý den, také mám peugota 106 3.dvařovou verzi a snažim se tam dát centrál, ale potřeboval bych poradit jak a kam přesně to dát u předních dveří, ať sem hledal jak sem hledal tak sem nebyl schopen najít kam to dát a proto prosím o rady ;-) Citovat
MJSytic Odesláno 19. únor 2009 Autor Odesláno 19. únor 2009 Původně zaslal: karlos258 Dobrý den, také mám peugota 106 3.dvařovou verzi a snažim se tam dát centrál, ale potřeboval bych poradit jak a kam přesně to dát u předních dveří, ať sem hledal jak sem hledal tak sem nebyl schopen najít kam to dát a proto prosím o rady ;-) Ahoj, to chce si o tom trošku přečíst na internetu a tak. Okouknout pár fotek z návodů na jiný auta a hlavně pochpoit, jak to všechno funguje. Pak si teprve ten centrál nainstalovat U naší 106 to bylo jasně daný. Motůrek je umístěn pod zámkem a zachycený do očka, které tam je už z výroby pro origo centrál ... Jinak přikládám obrázek (to černý je jako motůrek a je to všechno uvnitř dveří ) [upravil dne 19.2.09 MJSytic] Citovat
lordlacik Odesláno 19. únor 2009 Odesláno 19. únor 2009 No ja som mal našťastie o túto robotu ušetrené, lebo môj krásavec bol od nova vybavený centrálom s dialkačom v kľúči, akurát mi nebliknú smerovky. Do budúcna tiež plánujem komplet alarm. Ono tam síce všetky čidlá aj húkačka je, ale chýba tam asi to najpodstatnejšie - riadiaca jednotka alarmu. Plánujem Magicar 8 alebo 9000, ale to chce čas a hlavne bubáky. [upravil dne 19.2.2009 lordlacik] Citovat
Buback Odesláno 21. listopad 2009 Odesláno 21. listopad 2009 hele dik moc za navod, hlavne za ten obrazek se zapojenim kablu na elektriku a blinkry. Jsem sice elektrikar ale v auto elektrice mam trosku mezery Zatim mam hotove jen predni dvere, bo neni cas na to se v tom aute hrabat dele. Holt pritelkyne se dozaduje pozornosti Ja mel dva draty vyvedene na blinkry a jeden na alarm. Asi zalezi odkud to bylo kupovano. Kazdopadne diky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.