Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Grepo

Troska sa na tomto topicu prizivim :)

Co poviete na tieto dezenty? Chcel by som nahodit 15-tky. Len sa neviem nejak rozhodnut. Na N-ku sa mi pacia ladne tvary ktore by celkom pasovali ku krivkam 206. V dark by zasa ciernym vnutrom ladili farebne k cerveno ciernej kombinacii. Pripadne sa mi tiez pacia spominane F1.

diskykq3.jpg

Podla mna urcite V dark...opticky vyzeraju vacsie lebo su z vnutra cierne.Ja som ich chcel tiez no nakoniec som kupil MAM W2 black.

Odesláno

Kulisek, mas 16-tky aj dopisane do technicaka? kukam ze mame rovnaku motorizaciu a kedze som sa to snazil riesit, viem ze v peugeote su neochotni daco do TP doplnat. Dalsia vec je ako sa ti na 16-tkach jazdi nestal sa z auticka kostitras? Inak ti to priblizovadlo vyzera fajne :super

Dali32 tiez som za V dark problem je ze v 15-tkach ktore som chcel robia V dark len ET15 co sa mi subjektivne zda na 206 uz dost vytrcene, hlavne vpredu. Teraz teda spekulujem ci ist do toho aj s ET15 alebo zainvestovat do 16-tiek, pripadne vybrat daco ine. Len som velmi narocny asi :) lebo nejak mi na tu moju hrkalku ziadne nejak opticky nesedia :myslim

Odesláno

Kulisek, mas 16-tky aj dopisane do technicaka? kukam ze mame rovnaku motorizaciu a kedze som sa to snazil riesit, viem ze v peugeote su neochotni daco do TP doplnat. Dalsia vec je ako sa ti na 16-tkach jazdi nestal sa z auticka kostitras? Inak ti to priblizovadlo vyzera fajne :super

Dali32 tiez som za V dark problem je ze v 15-tkach ktore som chcel robia V dark len ET15 co sa mi subjektivne zda na 206 uz dost vytrcene, hlavne vpredu. Teraz teda spekulujem ci ist do toho aj s ET15 alebo zainvestovat do 16-tiek, pripadne vybrat daco ine. Len som velmi narocny asi :) lebo nejak mi na tu moju hrkalku ziadne nejak opticky nesedia :myslim

Díky za pochvalu. Z auta se nestal kostitřas(jezdím trasu, kde jsou relativně dobré cesty, ale i po přejeti nerovnosti necítím žadné tvrdé rány. Bude to i pneumatikami, protože i když jsou o 2 cm širší, tak se hluk snížil dovolím si typovat o 50% oproti původním Pirellkam P6000(tuším:myslim). A co se týče zápisu do TP, tak jsem ke kolům dostal Typový list od dovozce Alcar Bohemia. Dnes jsem byl na STK pro razítko od technika \"K\" a zítra mi už nic nebrzdí zajít na Dopravku, kde mi kola a příslušné rozměry pneumatik zapíší :roker

[upravil dne 5/5/09 Kulíšek]

Odesláno

Aha takze si siel na to tou druhou cestou. Nemas prosim foto auticka aj zboku? ako to na auticku ukaze? V roznych konfiguratoroch ci uz na etop.sk alebo elektrony.cz som to sice skusal ale real je real.

Odesláno

Aha takze si siel na to tou druhou cestou. Nemas prosim foto auticka aj zboku? ako to na auticku ukaze? V roznych konfiguratoroch ci uz na etop.sk alebo elektrony.cz som to sice skusal ale real je real.

Takže, teď jsem přišel z dopravky a vše mám zapsáne ve velké TP :D

Zatím z boku fotku nemám, ale jak si vzpomenu a vezmu si sebou ven foťák, tak nějaké fotečky přihodím. Každopádně ještě Pažoutka čeká snížení předku, tak o 30 mm.:mrk Tím, že je obvod kola s pneu skoro stejný, jak původní 175/65R14, tak je mezi lemem a pneu velká mezera(aspoň na můj vkus):mad:

Odesláno
Původně zaslal: Kulíšek

Takže, teď jsem přišel z dopravky a vše mám zapsáne ve velké TP :D

Zatím z boku fotku nemám, ale jak si vzpomenu a vezmu si sebou ven foťák, tak nějaké fotečky přihodím. Každopádně ještě Pažoutka čeká snížení předku, tak o 30 mm.:mrk Tím, že je obvod kola s pneu skoro stejný, jak původní 175/65R14, tak je mezi lemem a pneu velká mezera(aspoň na můj vkus):mad:

Ještě jsem našel fotečku tak nějak ze předu :papa

post-0-14109606705576_thumb.jpg

Odesláno

Hmm vyzera to ozaj pekne. Ako pozeram tak prednu masku mame tiez rovnaku a kedze viem ze ta vyska vpredu nie je prave najvyssia nemas obavy ze budes chytat spodok ked ho znizis? Inak by to vyzeralo isto fajne :super

Odesláno

Hmm vyzera to ozaj pekne. Ako pozeram tak prednu masku mame tiez rovnaku a kedze viem ze ta vyska vpredu nie je prave najvyssia nemas obavy ze budes chytat spodok ked ho znizis? Inak by to vyzeralo isto fajne :super

S tou výškou máš pravdu, ale co, před Pažoutem jsem měl Rapida a ten byl předním náratníkem cca 10cm od země:D a taky vydržel a nikde jsem ho nenechal. Je to potom o zvyku, myslet na to připarkování, abys nechytl obrubník :D

Odesláno

Před těmito koly jsem měl v merku již někde zmyňované Dezent V dark, ale ty jsou na nějakou dobu pase, co se týče prodeje, respektive výroby. V ET 25 se vůbec neví, kdy půjdou do výroby a s Et 15- které by přečuhovaly pře přední lemy a o zadní s největší pravděpodobnosti dřely, by měli jít do výroby koncem května...:myslim

Odesláno

O V dark som sa informoval a v 15-tkach su len ET15 v 16-tkach aj ET25 len ako si pisal aj ty, nevedel mi kamos povedat ze ci ich este na sklade maju. Neviem este ako by vyzerali na pezoutovi V dark 16-tky pretoze ta cierna farba naozaj ten disk opticky zvacsuje takze aby to na tom auticku malom nevyzeralo nejak moc nasilu.

Odesláno

Původně zaslal: Dali32

Ja som nakoniec kupil disky od MAM padli mi do oka.

Nádhera, pěkné, jsou to nakonec 16\" ?

Ani nahodou.Su to 14\" !!!!!!!!

Prave preto ze su z vnutra cierne tak opticky tie chromove luce ich zvacsuju.

Odesláno

Tak, teď jsem z těch červených Pažoutů, uplně mino:aut. Myslel jsem, že Grepo koupil kolečka a teď koukám, žes to nebyl ty, ale Dali32 :mad:

Člověče, to mi povídej, že to jsou 14\" :o , co tam máš za profil pneu, je nějaký nízky, tak jsem odchadoval právě ty 16\" :aut

Odesláno

Povodne som chcel 195/50 R 16 ale nakoniec som kupil tieto 14\" MAM W2 black a gumy origo 175/65 R 14.Viem nieje to bohvie co ale ked ich ojazdim a nahodou nekupim vacsie disky tak si kupim 185/65 R 14 podla TP.Najviac ma mrzi to znizenie ale zima v horach je tak krasna ........

post-0-14109606884913_thumb.jpg

Odesláno

Jo veru cervena je v tomto vlakne oblubena :) Takze som sa uz rozhodol a objednal dezent V dark 16\" ked dorazia hodim foto ;)

Podla mna super volba,tie disky su nadherne,keby nebol taky problem so zapisanim tak ich mam aj ja.

Odesláno

Jo veru cervena je v tomto vlakne oblubena :) Takze som sa uz rozhodol a objednal dezent V dark 16\" ked dorazia hodim foto ;)

Taky jsem zvědavý jak budou na autu sedět:mrk. Původně jsem je měl taky objednané, ale odradila mě čekací doba :nevim. A co vy na Slovensku, vy zápis do TP nenůžete řešit dle Typového listu od dovozce ?

Odesláno

A co vy na Slovensku, vy zápis do TP nenůžete řešit dle Typového listu od dovozce ?

Zalezi na akeho debila z \"VB\" natrafis.A tiez v akom meste to vybavujes a ci mas znamosti. A ja nemam ani znamosti ani znalosti :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...