Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaky PDA + GSM + GPS???

Recommended Posts

Odesláno

Tak já mám HTC Diamonda a pohodicka, až tedy na to přední sklo v 307... Tam to doela trvá než se chytne, ale v služební fobii tak do minuty plný signál...

Jinak TT mě stál asi 20 stahování..:aut

Odesláno
Původně zaslal: hudy

No nejsem nejak znalej ve zkratkach,co je ODF?

ODF je OpenDocumentFormat. pouziva ho OpenOffice. k mrdkosovftimu formatu se mi nechce vracet.

Odesláno
Původně zaslal: hudy

presne tak,spravne stranky a par minut stahovani:super

takze jinymi slovy jste ho tu vsichni ukradli. Pak ale nechapu ty usmevave smajliky za Vasimi komentari. Asi jste na to patricne hrdi, ze jste zlodeji a moje otazka na cenu Vam asi prijde uplne mimo misu.

Odesláno

Já jsem si pořídil teda N95ku a taky spokojenost. Chtěl jsem telefon se Symbianem a ne s WM (WM 6.1 mám v PDA a když to jednou denně nerestartuju, tak nejsem svůj).

N95 je v poho i na navigaci, mam v tom TT6 a v autě to postačí, navíc celkem slušnej internet (WiFi + EDGE)

Odesláno

2 destiny > vzhledem k tomu, ze z 5 zkousenych sw jsou tri absolutne nepouzitelny, dalsi nic moc a jedinej relativne pouzitelnej se u nas prodava v hodne stare verzi tak mi ani nic jinyho nezbejva. Pokud bude kupovany sw zahrnovat aktualizace map i sw alespon po dobu 2 let zdarma, rad si ho zakoupim, ale abych kvuli testu jestli mi to vubec vyhovuje zacaloval za kazdou z nich vic nez dva taci a pak zjisti ze to pocita naprosty blbosti tak to rozhodne ne.

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Já jsem si pořídil teda N95ku a taky spokojenost. Chtěl jsem telefon se Symbianem a ne s WM (WM 6.1 mám v PDA a když to jednou denně nerestartuju, tak nejsem svůj).

N95 je v poho i na navigaci, mam v tom TT6 a v autě to postačí, navíc celkem slušnej internet (WiFi + EDGE)

tak restarty se u me nekonaj, na symbian jsou bohuzel velmi stary mapy, jedine snad Garmin, ale ovladani je des. TT6 me v Praze casto vodil do jednosmerek napr. do Slezsky od U Vodarny nahoru z centra, v mapach neni spousta ulic atd.

Odesláno

mno ja se nepochlubym, mam htc wizard, je to uz celkem dedecek, ale jdou s tim delat zazraky, mam tam wm 6.1 Touch HD a take sem spokojen, sice dedecek ma jenom 195 procesor, ale na WM6.1 classic sem to mel pretaktovany pri boostu az na 273, coz slo celkem poznat.

Jink k te navigaci, pouzival sem TT7 s ext. gps modulem a naprosta spokojenost az na ten modul, byl to navicat a fakt ****, respektivně fungoval dle nalady, ale kdyz fungoval tak squele.

Ted sem k leasingu od auta dostal garmin, a jako hosi celkem chine šmejd. nevim tedka z hlavy tip, ale fakt zlaty tom tom, ta navigacka stoji tusim 3-4litry a je takovy kram.. ze fakt chvila bych to za jizdy vyhodil z okna. stary dobry TT7, mohu jenom doporucit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...