Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaky PDA + GSM + GPS???

Recommended Posts

Odesláno

premejslim o koupi komunikatoru s gps, koukam samozrejme hodne po cene, a zadnej technickej zazrak nepotrebuju, budu na tom provozovat v prvni rade telefon, naky ty kancelarsky aplikace, internet a gps.

celkem se mi zamlouvaly modely od Etenu, ale prej maj problem s bankovnima zpravama a jelikoz mam ucet v ebance, tak by to byl pro me dost velkej problem. dalsi kterej se mi celkem dost zamlouva je HTC P3470.

mate nekdo zkusenosti? muzete poradit co rozumneho si vybrat?

diky

Odesláno
Původně zaslal: Miku

Mám tento model a jsem plně spokojen HTC Touch Cruise :super ( a nechlub se se spotřebou v podpisu :D:D:D )

Cruise je na me trosku drahej:( (vzdyt se taky v podpisu nechlubim to jen naladu mi to zveda:D )

Odesláno

je sice trošku dražší , ale zase funguje bez problémů (když už jsem ho měl , tak ho dali do 02 jako dotovaný :grr ).

(mi teď s autem jezdí manželka a dcera a já zháním kombíka - možná bude škodověnka :D )

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

Mio A701 a WinCE 6.1, nemam problem ...

ja se trochu bojim kombinace procesor 200MHz a jen 64MB RAM u Mio A702 a jeste klavesnice me tam moc nesedi:bojim ale samo dikes za nazor

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

701, 400 mhz, bez klavesnice :(

no 701 je pekna to jo, jen jestli je nekde k sehnani, samo novou. jdu lovit;)

hm tak 11 a pul neni malo, tak zase spatne

[upravil dne 13/7/08 buml]

Odesláno

Osobně už delší dobu používam HTC Kaiser (TyTN II) a jsem s ním nadmíru spokojený vestavěna GPS a další věcičky co to má je k nezaplacení. :super

Odesláno

Mozem suhlasit, mio parada... Dakedy som sa ho bal kupovat, kvoli pofidernej znacke, ale teraz super. Vobec sa nekazia a plnia svoj ucel.

A701 je hodne stary model, ale svoje funkcie plny bez problemov, u nas behal uz v obchodoch za 7800SK s DPH s komplet balenim a zarukou. Niekde v sklade sa dal zohnat za 7000SK. Mio dava kompletne balenia, nabijacku domov, nabijacku do auta, drziak do auta, ochranne folie na display, puzdro. GPS ko fachci bez najmensieho problema.

Ked to budes mat ale na telefonovanie, davaj bacha na tie modely ako a701. Potom skorej a702. Ma klavesnicu. Napr mode a701 klavesnicu nema ziadnu, tj vzdy ked chces ist volat musis stuchat do dotykoveho displaya aby si cislo vytocil. Ked vela telefonujes, tak sa ty znacne zacnu skrkat folie, a nakonec ked ich mines, tak budes buchat do displeya a doskrkas ho. Radsej by som volil nieco sklavesnicou, napr tu A702.

Nejde ani tak o kontakty, tie mas vecsinou v pameti, ale ide o EMAILI, WEB, SMS a podobne...

Ale je to na tebe. MIO mas v najlepsich cenach a v najlepsich vybavach. Sice to neni tak silna znacka ako napr. HTC, ale ucel plny a nekazi sa...

Odesláno
Původně zaslal: PnR

mozno nie to co hladas ale skus SE w960i

sice to nie je pda..

ale vlastne za tu cenu co sa to dava si kupis hocico z uz spomenuteho

bohuzel nevidim GPS:bojim

Odesláno
Původně zaslal: buml

jeste sem nasel MIO A501

nema nekdo zkusenost?

[upravil dne 14/7/08 buml]

Nedávno si tohle zařízení kupoval známej a nemůže si to vynachválit :super

recenze ZDE

[upravil dne 14.7.2008 KoNG]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Jeste jednou musim podekovat vsem, kteri se mi snazili pomoc s vyberem male cihlicky. Trosku oklikou pres Symbian jsem si dnes (vlastne jiz vcera) pod stromecek nadelil HTC Cruise (cena jiz byla na unosny mezi). Uz sem tam napral iGO8 i TT7 a vypada to ze budu doopravdy hodne spokojenej:super

Odesláno
:super Cruise je v pohode.Ja osobne WM mam asi 4 roky a ted zrovna HTC Touch pro a jsem vzdy spokojen.Vse najdu na XDA,ci ce4you anebo i jinych strankach.Kdyby neco klidanko poradim!:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...