Zila Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 SLOVENSKO <> OCHTINA <> Gulaš 20 - 21 . 9 . 2008 Takže dalši pokus Na 20 - 21 . 9 . 2008 mate chuť sa stretnut ? miesto stretnutia : Štítnik jazda zručnosti : Ochtiná noclah : Hrádok 3x chata ------ v každej 8 postielok program : sobota :prijazd k reštavracia Bosorka 10:00 h odjazd na jazdu zručnosti / Ochtina / po odjazdeni smer Hradok varenie gulaša volná zabava možnosti na Hradku : kupanie , tenis , možnos individualnej navštevy Ochtinskej jaskyňe po dohode je možnost dad si po bazene i masaž ps : :D namety navrhy sem :D:D peniaze :D:D:D 1 . skladame sa na gulaš + parky alebo niečo k jedlu po dohode 2 . alkohol kto čo pije 3 . chatka - je to podla počtu noclažnikou cena sa rozpočitava ale asi okolo 100 sk 4 . skladame sa na mieste :super:super:super 5 . asi budu aj nejake ceny ale to sa musime dohodnut a natie sa taktieš budeme musiet poskladat + asi budeme mat niečo od sponzorou ps : na pečene prasiatko nemame kuchara :nevim:bojim:grr:nevim:nevim Citovat
kadaver Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 ...a bolo by aj nieco pre vegetarianov? Citovat
Zila Odesláno 11. červenec 2008 Autor Odesláno 11. červenec 2008 no zemiakou bude aj paradajok uhoriek papriky Citovat
vdacny Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Tibor, vies co ? neposielaj mi nic, aby som mal dovod prist tych par dni to hadam volako vydrzim, :) Citovat
ERIKA Odesláno 16. červenec 2008 Odesláno 16. červenec 2008 na slovensku plma huba a skutok je niekde pod hajom zeleim Citovat
Návštěvník Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: ERIKA na slovensku plma huba a skutok je niekde pod hajom zeleim :Dmi sme už raz taký:D:D Citovat
peco Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 zase v prdeli na vychode... Blavaci, nic nerobite? alebo neaka nitra esce al. sak aj tu v TT by sme mohli. Co vy nato? Citovat
Demo Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 vazeni, nejake slusnejsi ubytovani min. 3* by nebylo? Ze bych si tam udelal vylet... Citovat
Zila Odesláno 28. červenec 2008 Autor Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: Demo vazeni, nejake slusnejsi ubytovani min. 3* by nebylo? Ze bych si tam udelal vylet... nechapem porozpravaj otom . kde ? zakolko ? kded sa jedna o zraz tak asi 3 lužkova izba a 2 lužkova izba na chatke je docela solidne ked si vemeš že je to pro 5 lidi a ja za ni ako zamesnanec dam 400sk a rozpočitaš to mezi 5 lidi zda sa ti vela ? tu je origo popis [upravil dne 28/7/08 Zila] Citovat
ERIKA Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 Původně zaslal: peco zase v prdeli na vychode... Blavaci, nic nerobite? alebo neaka nitra esce al. sak aj tu v TT by sme mohli. Co vy nato? ano maš naozaj pravdu Citovat
Demo Odesláno 28. červenec 2008 Odesláno 28. červenec 2008 myslim ubytovani min 3* standard, tj hotel ci penzion s WC a sprchou na pokoji... Citovat
Zila Odesláno 29. červenec 2008 Autor Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Demo myslim ubytovani min 3* standard, tj hotel ci penzion s WC a sprchou na pokoji... cena za noc na hotelu Hradok je 700 sk na chatke je wc ale sprcha je mymo Citovat
Whitetiger Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 ak mi nic do toho nepride tak ja by som prišiel. Citovat
hnusoba Odesláno 3. srpen 2008 Odesláno 3. srpen 2008 Dúfam, že organizátori pripravili pre najmenších aj detský kútik? Citovat
robozv Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 cele leto som doma svoju trojtyzdnovu dovolenku som stravil v byte (prerabanie jadra) zatial nemame nic v plane takze taketo nieco by mi bodlo. Ak sa nic dotial nestane rad by som pricestoval a zabavil sa len este neviem ci sam alebo s manzelkou lebo je v 5 mesiaci tehotenstva. A este jedna otazka su povolene aj ine znacky aut? svagor ma octavku Citovat
Zila Odesláno 8. srpen 2008 Autor Odesláno 8. srpen 2008 Původně zaslal: robozv A este jedna otazka su povolene aj ine znacky aut? svagor ma octavku no ale asi je to take že ide o zrazik fanuškou a priaznivcou značky PEUGEOT Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.