Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojky Peugoťáci,mám malinkej problém někdy když jedu,se mi občas rozsvicuje kontrolka dobíjení.Alternátor dobíjí 13.89volt,kontakty na něm jsou čisté a kontakty na baterii též.Auto má najeto 92.000km jsem 1.majitel.Prosím o pomoc.Velice děkuji všem za rady:myslim

Odesláno

kouknul bych na uhlíky v alternátoru můžou býti sjeté nedolíhají

Odesláno

Co máš přesně za auto? Muže to byt špatnejma uhlikama, nebo sjeté kontakty kotvy alternatoru. Veškerá elektronika co řídí dobíjení je na alternátoru, takže hledej chybu mezi vedením baterie a alternátoru nebo v alternátoru. Mě to taky takhle začlo problikavat, a měl sem sjetej rotor. Pak to přestalo dobijet. Oprava by stala asi 6000kč tak sem se jen zasmal a koupil za 2000 na vrakači celej altik a bez problemu.

Odesláno

robi mi to presne to stejny. BATTERY CHARGE FAULT a pak celou jizdu svíti kontrolka dobíjení. ale zalhasi mi to trak kazdou 5-8 jizdu. kontakty od altiku jsem cistil. myslite, ze jsou n prdeli uhliky? kdyz tak premyslim tak muze byt. to by byla nejmensí investice. celej altik pouzitej by mne tu na slovensku vysel az na 6000sk. za 2000kč tak to bych bral

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...