sragorka Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Ahojky Peugoťáci,mám malinkej problém někdy když jedu,se mi občas rozsvicuje kontrolka dobíjení.Alternátor dobíjí 13.89volt,kontakty na něm jsou čisté a kontakty na baterii též.Auto má najeto 92.000km jsem 1.majitel.Prosím o pomoc.Velice děkuji všem za rady:myslim Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 kouknul bych na uhlíky v alternátoru můžou býti sjeté nedolíhají Citovat
gen.Migen Odesláno 11. červenec 2008 Odesláno 11. červenec 2008 Co máš přesně za auto? Muže to byt špatnejma uhlikama, nebo sjeté kontakty kotvy alternatoru. Veškerá elektronika co řídí dobíjení je na alternátoru, takže hledej chybu mezi vedením baterie a alternátoru nebo v alternátoru. Mě to taky takhle začlo problikavat, a měl sem sjetej rotor. Pak to přestalo dobijet. Oprava by stala asi 6000kč tak sem se jen zasmal a koupil za 2000 na vrakači celej altik a bez problemu. Citovat
Ericce Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 robi mi to presne to stejny. BATTERY CHARGE FAULT a pak celou jizdu svíti kontrolka dobíjení. ale zalhasi mi to trak kazdou 5-8 jizdu. kontakty od altiku jsem cistil. myslite, ze jsou n prdeli uhliky? kdyz tak premyslim tak muze byt. to by byla nejmensí investice. celej altik pouzitej by mne tu na slovensku vysel az na 6000sk. za 2000kč tak to bych bral Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.