Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mam takovy dotaz shanim prevodovku nebo jen staly prevod z partnera nebo berlingy musi to byt 2 mistne a 1,4 benzin v jinem to neni nemate to nekdo doma nebo aspon nevite cislo te prevodovky anbych se mohl zeptat na vrakovisti moc by mi to pomohlo suce to neni k tematu ale nechci zakladat nove

• O 2 týdny později...
Odesláno

Volat nemusíš. Mám převodovku z 1,4 jednotáhlo, ale z 306. Lišit se to bude stálým převodem, akorát netuším, jak dramaticky.... Ale klidně i zavolej....

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud nefunguje pouze pátá rychlost, tak sundej ten plechový kryt a mrkni, co je tam špatně. Pětkovejch soukolí se mi tady pár válí. Včetně vidliček, pouzder a ložisek. A chtělo by to spočítat zuby. Výměna jde potom udělat bez demontáže převodovky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

zdravim, presne ten isty problem mam aj ja, myslim ze tie zuby v nej by nedal dokopy uz ani najlespi dentista :)

chcem zohnat nejaku jazdenu prevodovku a rovno ju vymenit, jeden chlapik mi ponukal z modelu 1,6 benzin, 2003, ale ja mam 1.4i z 97, bude to pasovat???? inak pozral som kataog eTech a podla vykresov by to malo byt to iste, len sa chcem uistit....

vdaka za akzdu radu:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

len pre zaujimavost, prevodovku mam uz vymenenu, kupil som na inzerat a dal vymenit jednemu dobremu mechanikovy....pasovala mi tam prvodovka z 306ky 99rv... vsetko pasovalo a je OK az na vysledny prevodovy pomer, stara prevodovka bola viac na silu a tato je standardna osobakova na rychlost, rozdiel predstavuje +10km/h pri 3 a 4 a pri 5 sa mi zda zvysenie az o 15km/h pri tych istych otackach, vnimam to dost pozitivne, i ked teraz je trosku lenivejsie ...... vymenil mi aj spojku rovno, vraj bola uz na konci zivotnosti (260000km)...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...