Fanánek Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 Zdravim Všechny. Mám partnera r.v. 2000.A mám velký problém s převodovkou.Nefunguje pátá rychlost. Prý je stržené kollečko.Má někdo nějakou skušenost? Citovat
Martinsk Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Nazdar, kamarát kúpil Berlingo a tam mu hučala prevodovka. Za 8000,- Sk mu ju vymenili za druhú a je pokoj. Citovat
Fanánek Odesláno 13. červenec 2008 Autor Odesláno 13. červenec 2008 Tak těd ještě sehnat tu převodovku.Zatím jsem obvolal pár vrakovišt´ a nic. Nemáte někdo tip? Citovat
makouš Odesláno 29. srpen 2008 Odesláno 29. srpen 2008 mam takovy dotaz shanim prevodovku nebo jen staly prevod z partnera nebo berlingy musi to byt 2 mistne a 1,4 benzin v jinem to neni nemate to nekdo doma nebo aspon nevite cislo te prevodovky anbych se mohl zeptat na vrakovisti moc by mi to pomohlo suce to neni k tematu ale nechci zakladat nove Citovat
Martinsk Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 To: Makouš Zavolaj tomuto chalanovi \"Hafity\" je odtiaľto z fóra. On by také niečo mohol mať. Citovat
Hafity Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 Volat nemusíš. Mám převodovku z 1,4 jednotáhlo, ale z 306. Lišit se to bude stálým převodem, akorát netuším, jak dramaticky.... Ale klidně i zavolej.... Citovat
makouš Odesláno 19. září 2008 Odesláno 19. září 2008 no ja prave potrebuju staly prevod 4.50 ale 306 ho nema ani nevim jaky ma Citovat
Hafity Odesláno 20. září 2008 Odesláno 20. září 2008 Pokud nefunguje pouze pátá rychlost, tak sundej ten plechový kryt a mrkni, co je tam špatně. Pětkovejch soukolí se mi tady pár válí. Včetně vidliček, pouzder a ložisek. A chtělo by to spočítat zuby. Výměna jde potom udělat bez demontáže převodovky. Citovat
matobaf Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 zdravim, presne ten isty problem mam aj ja, myslim ze tie zuby v nej by nedal dokopy uz ani najlespi dentista chcem zohnat nejaku jazdenu prevodovku a rovno ju vymenit, jeden chlapik mi ponukal z modelu 1,6 benzin, 2003, ale ja mam 1.4i z 97, bude to pasovat???? inak pozral som kataog eTech a podla vykresov by to malo byt to iste, len sa chcem uistit.... vdaka za akzdu radu:) Citovat
matobaf Odesláno 20. říjen 2008 Odesláno 20. říjen 2008 len pre zaujimavost, prevodovku mam uz vymenenu, kupil som na inzerat a dal vymenit jednemu dobremu mechanikovy....pasovala mi tam prvodovka z 306ky 99rv... vsetko pasovalo a je OK az na vysledny prevodovy pomer, stara prevodovka bola viac na silu a tato je standardna osobakova na rychlost, rozdiel predstavuje +10km/h pri 3 a 4 a pri 5 sa mi zda zvysenie az o 15km/h pri tych istych otackach, vnimam to dost pozitivne, i ked teraz je trosku lenivejsie ...... vymenil mi aj spojku rovno, vraj bola uz na konci zivotnosti (260000km)... Citovat
makouš Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 matobaf:tu starou prevodovku mas doma co je to zac Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.