Mirrae24 Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 V tom případě je to Sony dobrý. Nevím proč sem tedy píšeš, když si ho chceš stejnak koupit. A to Sony snad jde na tvůj Multi volant??? To se mi nechce věřit.... Citovat
zigi Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Tak já si ho nehci zatím koupit ani ho nějak upřednostnit!!ani jsem nenapsal že si ho chci kopit;)Jen mě zajímalo proč je tak špatný.Clarion se mi líbí,ale kvůli volantu padá (ikdyž je pěkné) a soňák asi taky nebude mít ten multi volant,ale jak říkám,volant je pro mě důležítý,tak tady hledám náhradu...Na netu jsem našel že by to mohlo jít s kabelem interface RCW-224(ale nikde sem ho nenašel,tak nevím:myslim) Citovat
jarinek Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: zigi Tak já si ho nehci zatím koupit ani ho nějak upřednostnit!!ani jsem nenapsal že si ho chci kopit;)Jen mě zajímalo proč je tak špatný.Clarion se mi líbí,ale kvůli volantu padá (ikdyž je pěkné) a soňák asi taky nebude mít ten multi volant,ale jak říkám,volant je pro mě důležítý,tak tady hledám náhradu...Na netu jsem našel že by to mohlo jít s kabelem interface RCW-224(ale nikde sem ho nenašel,tak nevím:myslim) http://www.stualarm.cz/produkt/52spg006-adapter-z-volantu-pro-peugeot-206/citroen/fiat-ulysse/ Já si koupil tohle a funguje mě ovládání pod volantem. Ale prodavač mě upozornil, že je to půl na půl, závisí to na roku výroby a použitým software v auti. Jo a mám clariona FB289RBT. Telefonování funguje skvěle a bez závad i s pěkným zvukem. Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Taky jsem mel Sencora toho co ty...nejak jsem vsechno postupně vyměnil...za mojí lasku Blaupunkt...radio, prední i zadni repro plus vejsky zesik i sw.... Ale premyslel jsem zda by nebyl potreba kapacitor...nemam zas nejak obr výkon...tak jestli by nekdo treba poradil...kdy a za jakych podminek je tahle součast za potrebi Dik Citovat
Fusion Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 BT handsfree šlape na tom Clarionu perfektně. Prve sem používal int. mikrofón (přímo v panelu) a pak namontoval ext. (drátem). S kým sem mluvil tak říkal, že sice je poznat, že jedu v autě (okolní hluk) ale jinak úplně v pohodě. A hraní hudby přes A2DC (bluetooth) hraje výbornou kvalitou jak mp3 z SD. Citovat
jarinek Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 Původně zaslal: Fusion ................... A hraní hudby přes A2DC (bluetooth) hraje výbornou kvalitou jak mp3 z SD. Absolutní souhlas. [upravil dne 18.10.2008 jarinek] Citovat
venouš306 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 zdar sice píšete o dražších radijích nejsem zas tak náročný myslíte že by se dalo todle radio http://www.pixmania.cz/cz/cz/1716048/art/kenwood/autoradio-cd-mp3-kdc-w313.html a mate nekdo skušenosti s tímto obchodem Citovat
Mirrae24 Odesláno 17. říjen 2008 Odesláno 17. říjen 2008 V takové cenové relaci je myslím jedno co koupíš, zda Sony, Kenwood, Panasonic apod.... Rádia mají podobné funkce. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.