kakot Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Nenarazil jste někdo náhodou na laděný svody na 306ku 1.6 r.v. 1988? Hledal jsem,ale nikde nemůžu najít.. Citovat
razor Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Laděný svody jsem v životě ani neslyšel.....vždycky každej říkal \"leštěný\" ... tak jestli neni chyba v interpretaci... (ale nevím) Citovat
voštík Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 \"ladeny\" svody jsou (mozna to chape kazdy jinak) Lesteny jsou taky... ale to je neco jineho Ale co neni - 306 z r. 1988? Citovat
Tunny Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 http://mptuning.iprodej.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2091 tusim ze to jsou do obsahu 1.6 ale me s 2.0 poslali do haje takze v nejhorsim www.2mmotorsport.cz na postavi jakykoliv druh svodu nicmene priprav si 25 000 a vic pokud si je nechas delat na miru a mesic - dva na dodani pokud najdes nekde levneji dej vedet ja ztravil u netu a na telefonu asi 15hodin a nenasel nic s 2.0 16V me vsude vyhodili )) Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 taky bych rad svody na 2,2 16V Citovat
Tunny Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch taky bych rad svody na 2,2 16V www.2mmotorsport.cz Citovat
Guest Scratch Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 ja vim ze tam, ale ta cena :-) Citovat
jurash Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: razor Laděný svody jsem v životě ani neslyšel.....vždycky každej říkal \"leštěný\" ... tak jestli neni chyba v interpretaci... (ale nevím) no co ja vim, tak odjakziva se motory ladily, proto se pouziva slovni spojeni \"ladeny svody\".. mimochodem vis co v anglictine znamena slovo \"tuning\" nebo \"tune\"? [upravil dne 8.7.08 jurash] Citovat
Tunny Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch ja vim ze tam, ale ta cena :-) tak u me napr origo stoji 20 000 a nejsou nerezovy takze 5000 priplatek za nerez se me vyplati [upravil dne 8.7.2008 Tunny] Citovat
razor Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: razor Laděný svody jsem v životě ani neslyšel.....vždycky každej říkal \"leštěný\" ... tak jestli neni chyba v interpretaci... (ale nevím) no co ja vim, tak odjakziva se motory ladily, proto se pouziva slovni spojeni \"ladeny svody\".. mimochodem vis co v anglictine znamena slovo \"tuning\" nebo \"tune\"? [upravil dne 8.7.08 jurash] No Dobře-já se nehádám................................. Citovat
jurash Odesláno 8. červenec 2008 Odesláno 8. červenec 2008 Původně zaslal: razor Původně zaslal: jurash Původně zaslal: razor Laděný svody jsem v životě ani neslyšel.....vždycky každej říkal \"leštěný\" ... tak jestli neni chyba v interpretaci... (ale nevím) no co ja vim, tak odjakziva se motory ladily, proto se pouziva slovni spojeni \"ladeny svody\".. mimochodem vis co v anglictine znamena slovo \"tuning\" nebo \"tune\"? [upravil dne 8.7.08 jurash] No Dobře-já se nehádám................................. v pohode, mozna to tak nevyznelo, ale nemyslel sem to zle.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. červenec 2008 Odesláno 9. červenec 2008 ja ted chci snizit, chipnout a nejaky drobnosti v interieru :-) Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch ja ted chci snizit, chipnout a nejaky drobnosti v interieru :-) vrrrrrrrrr:-))) nerikal tady nekdo ze uz ty folie jsou pro letosek to poseldni.-)))) myslim, ze jedina uza zmena v interieru je vysat a no a mozna taky utri prach.-)))) hmmmmmm to je uprava.-)))) Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 pevne doufam v radici paku momo k narozeninam nebo vanocum, no ale nevim nevim, kdyz to tady ctu :-( Citovat
Miss Scratch Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Scratch pevne doufam v radici paku momo k narozeninam nebo vanocum, no ale nevim nevim, kdyz to tady ctu :-( no jeste si ji ja muzu dat ke svemu svatku.-)) jako ze se mi do Pucmika nechodi a namontujem to do Nufaka.-)))) Citovat
Guest Scratch Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: Miss Scratch Původně zaslal: Scratch pevne doufam v radici paku momo k narozeninam nebo vanocum, no ale nevim nevim, kdyz to tady ctu :-( no jeste si ji ja muzu dat ke svemu svatku.-)) jako ze se mi do Pucmika nechodi a namontujem to do Nufaka.-)))) to by slo :-) a do Pucmika dame tu mou, bude mu sluset, ale Adi, ty tam uz mas karbonovou, ne? :-) Citovat
MALE FROG Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 http://www.sqsracing.com/cz/index.php?load=katalog&act=tuning&sel=vysvody Ale je to raceland... takže kvalita nevim... Jinak vas zf¨dravim sem tu mezi vami novy:) Citovat
kakot Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 Původně zaslal: Tunny http://mptuning.iprodej.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2091 tusim ze to jsou do obsahu 1.6 ale me s 2.0 poslali do haje takze v nejhorsim www.2mmotorsport.cz na postavi jakykoliv druh svodu nicmene priprav si 25 000 a vic pokud si je nechas delat na miru a mesic - dva na dodani pokud najdes nekde levneji dej vedet ja ztravil u netu a na telefonu asi 15hodin a nenasel nic s 2.0 16V me vsude vyhodili )) http://sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm neco jsem nasel,tak to zkus tady,treba budou levnejsi [upravil dne 14.7.2008 kakot] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.