Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

http://mptuning.iprodej.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2091

tusim ze to jsou do obsahu 1.6 ale me s 2.0 poslali do haje takze v nejhorsim

www.2mmotorsport.cz na postavi jakykoliv druh svodu nicmene priprav si 25 000 a vic pokud si je nechas delat na miru a mesic - dva na dodani

pokud najdes nekde levneji dej vedet ja ztravil u netu a na telefonu asi 15hodin a nenasel nic s 2.0 16V me vsude vyhodili :)))

Odesláno
Původně zaslal: razor

Laděný svody jsem v životě ani neslyšel.....vždycky každej říkal \"leštěný\" ... tak jestli neni chyba v interpretaci... :myslim (ale nevím)

no co ja vim, tak odjakziva se motory ladily, proto se pouziva slovni spojeni \"ladeny svody\"..

mimochodem vis co v anglictine znamena slovo \"tuning\" nebo \"tune\"?

[upravil dne 8.7.08 jurash]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja vim ze tam, ale ta cena :-)

tak u me napr origo stoji 20 000 a nejsou nerezovy :) takze 5000 priplatek za nerez se me vyplati

[upravil dne 8.7.2008 Tunny]

Odesláno
Původně zaslal: jurash

Laděný svody jsem v životě ani neslyšel.....vždycky každej říkal \"leštěný\" ... tak jestli neni chyba v interpretaci... :myslim (ale nevím)

no co ja vim, tak odjakziva se motory ladily, proto se pouziva slovni spojeni \"ladeny svody\"..

No Dobře-já se nehádám.................................:papa

Odesláno

Původně zaslal: jurash

No Dobře-já se nehádám.................................:papa

v pohode, mozna to tak nevyznelo, ale nemyslel sem to zle.. :D

Odesláno

ja ted chci snizit, chipnout a nejaky drobnosti v interieru :-)

vrrrrrrrrr:-))) nerikal tady nekdo ze uz ty folie jsou pro letosek to poseldni.-)))) myslim, ze jedina uza zmena v interieru je vysat a no a mozna taky utri prach.-)))) hmmmmmm to je uprava.-))))

Odesláno

pevne doufam v radici paku momo k narozeninam nebo vanocum, no ale nevim nevim, kdyz to tady ctu :-(

Odesláno

pevne doufam v radici paku momo k narozeninam nebo vanocum, no ale nevim nevim, kdyz to tady ctu :-(

no jeste si ji ja muzu dat ke svemu svatku.-)) jako ze se mi do Pucmika nechodi a namontujem to do Nufaka.-))))

Odesláno
Původně zaslal: Miss Scratch

no jeste si ji ja muzu dat ke svemu svatku.-)) jako ze se mi do Pucmika nechodi a namontujem to do Nufaka.-))))

to by slo :-) a do Pucmika dame tu mou, bude mu sluset, ale Adi, ty tam uz mas karbonovou, ne? :-)

Odesláno
Původně zaslal: Tunny

http://mptuning.iprodej.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=2091

tusim ze to jsou do obsahu 1.6 ale me s 2.0 poslali do haje takze v nejhorsim

www.2mmotorsport.cz na postavi jakykoliv druh svodu nicmene priprav si 25 000 a vic pokud si je nechas delat na miru a mesic - dva na dodani

pokud najdes nekde levneji dej vedet ja ztravil u netu a na telefonu asi 15hodin a nenasel nic s 2.0 16V me vsude vyhodili :)))

http://sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm

neco jsem nasel,tak to zkus tady,treba budou levnejsi

[upravil dne 14.7.2008 kakot]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...