mora Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Ahojky.Nedela to vsem leva strana.Me to dela prava strana.Obcas to je k zesileni kdyz jsem jel 250 km a kazde slapnuti na brzdu nebo dani blkny me to pipalo a psalo.Vzdycky rozdelam vzadu kenektor 2-3x ho prostriknu kontaktolem a je po chvili zas na nejakou dobu klid.ale ceho jsem si pritom vsimnul je to ze kdyz to zacne blbnout tak ten konektor je docela pekne teply a na druhy strane ktera neblbne je krasne studeny. Citovat
AnotherOne Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 To zohrievanie robí zvýšený prechodový odpor vplyvom oxidácie kontaktov. Citovat
loskilleros Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Zdravim, tak aj ja som si presiel cez vsetky chybne hlasky na mojej 407 (2.0 HDI). Zacalo to ESP/ASR az pisalo vsetko mozne aj nemozne na aute. Pomohlo mi demontovanie brzoveho senzoru a precistenie vsetkych kontaktov vo svetlach. Avsak jedna chybova hlaska stale svieti a to SIDE BULBS FAULTY hned po nastartovani motora (aj ked nemam zapnute svetla). Nevie niekto o aku ziarovku sa jedna? vdaka Citovat
AnotherOne Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Obrysové svetlá (parkovačky). Kontroluje to aj pri vypnutých svetlách. Citovat
Přema Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Něco boční Ti nefunguje ale co to opravdu nevím......:myslim:myslim Citovat
janou Odesláno 27. říjen 2008 Odesláno 27. říjen 2008 Mne to isté písalo na prednej parkovacej žiarovke Citovat
loskilleros Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: janou Mne to isté písalo na prednej parkovacej žiarovke Prosim Ta ako si ju prednu parkovacku vymenil??? Podla prirucky sa mi to nepodarilo, niekedy som pochyboval ze je na 407, ale obrazok sedel Dostal som sa len k gumenemu krytu ale je tam tak malo miesta ze sa ziarovka neda vytiahnut. Ma sa demontovat cele svetlo ako pri vymene na zadnych svetlach??? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 Původně zaslal: loskilleros Původně zaslal: janou Mne to isté písalo na prednej parkovacej žiarovke Prosim Ta ako si ju prednu parkovacku vymenil??? Podla prirucky sa mi to nepodarilo, niekedy som pochyboval ze je na 407, ale obrazok sedel Dostal som sa len k gumenemu krytu ale je tam tak malo miesta ze sa ziarovka neda vytiahnut. Ma sa demontovat cele svetlo ako pri vymene na zadnych svetlach??? Žiarovka sa dá vytiahnuť, môžeš to smelo chytiť za drôtiky, tá objímka v svetle nedrží pevne. Alebo použi peán alebo kliešte s dlhým zobákom. Ja som tam dával ledky a už somtak nacvičený, že to urobím aj prstami Citovat
Přema Odesláno 29. říjen 2008 Odesláno 29. říjen 2008 jde to v poho....jen se toho neboj......;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.