Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Antipollution fault - katalyzator odchadza

Recommended Posts

Odesláno

Ten zadny katalyzator odstranit by nebol problem.

Problem by bol zrejme len na emisnej, ale to by sa dalo poriesit :roker

No tie predkatalyzatory asi nebudu len tak

Odesláno

Nechces to radsej vymenit a musi byt pokoj, ked mas nove lambdy, cievky, sviecky... Ja som mal presne tu istu grotesku a momentalne nastastie panuje klud.

To cidlo, nie som si isty, ale sa mi zda, ze to maju iba naftaky.

Odesláno

Tak asi mi ine nezostane a budem musiet menit.

Ale, zaraza ma stale ta jedna vec. Ze toto presne iste pisalo pred vymenou lambd, ale druhy predkatalyzator. Ked sa vymenili lambdy, ten sa uz ani neozve ale zasa druhy. Takze stale mam akesi podozrenie na tu lambdu. Jasne ze aj predkatalyzatory uz zrejme maju co to za sebou a ich vymena by nezaskodila.

To len tak nahlas rozmyslam...

Odesláno

Pokud seženeš nevidím problém proč nekoupit katalyzátor na vrakáči. Akorát s ním zatřepej jeslti není vysypanej. Stejně tak univerzál není většinou žádnej problém kromě mechanické montáže - protože se musí přivařit na původný trubky ( nebo příruby ). Ceny UNI katalyzátorů se pohybují už od cca 1600,- mám sice zkušenost jen z menších motorů ale vše úplně bezproblémů. Myslím, že neznačnových servisech je znají velmi dobře.

Odesláno

http://uni-fit.de/

skus toto, ja som sa takisto branil origo katom kedze su drahe, tak som bol v mnichove na lov ND alebo univerzalov. jeden jebko mi poradil, ze tu sa da zohnat vsetko, aj ked to neni v ponuke, treba tam zavolat, oni ti zozenu. je to po nemecky, ale to uz je asi ten najmensi problem...

• O 5 měsíců později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Oprasim tuto temu ;)

Tak som po vymene lambda sond, sviecok, cievok a vsetkych katov, ale vymena za jazdene diely...

No hlaska stale zostava, napada ma uz len vymena za diely nove ale to bude prilis drahe.

No alebo dalsia alternativa, auto pojde z domu a hotovo :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...