Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, ja by som napísal len toľko, automat má 4 prevodové stupne 607ke, a manuál má 6 stupňov, teda aspoň ja som hľadal taký, na SK sa ceny automatu alebo manuálu veľmi nemenia, tam je podstatná spotreba, v meste pod 10litrov nepôjdeš, ja mám v meste kolo 8 litrov. Ja som vsadil na manuál, u tohto auta. Je v ňom do roku 2005 stará automatická prevodovka, v Audi je TIPTRONIC, a funguje odlišne...

Odesláno

Jazdil som so služobnými autami s automatom Audi 100, BMW 730, Honda Civic kupé. Najazdené mali od 150 do 250 000. Jazdenie diametrálne odlišné od manuálu. Poruchy prevodovky neboli ani na jednom z nich.

Na jednej strane sú drahšie opravy prevodovky a na druhej strane je predĺženie životnosti motora. Všetko je to o cene za pohodlie. Ak niekto nemusí, ale jazdí do práce autom, platí za pohodlie a získaný čas. Keď si niekto kúpi o pol milióna drahšie auto ako \"potrebuje\" tak zase je to o pohodlí a image. To isté je automat. Má väčšiu spotrebu, má drahšie opravy prevodovky a zase je to cena za pohodlie.

Ja osobne by som uprednostnil automat. (...ale i v inom aute)

• O 2 týdny později...
Odesláno

U 607 ja automat so 4 prevodovými stupňami, čo mňa osobne dosť odradilo, spotreba je podstatne vyššia,,,oproti manuál 6 stupňov

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...