jardas Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Ahojky lidi, mám problémek s brzdama a sice při brždění (i na stojícím autě) se mi od předních brzd ozívá takové chroupání, jakoby něco drhlo. Nevíte někdo co to je? Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Kdysi jsem resil to same, a v servisu mi rekli, ze stacilo promazat tremeny a mista, po kterych se pohybujou desticky. ALE POZOR - je treba pouzit nejlepe specialni mazivo, ktere odolava vyssim teplotam, aby se to vsechno nespeklo a potom by ti to nebrzdilo....respektive by to brzdilo spis porad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Před nedavnem jsem vyměnil přední desky a řekli mi že je mam nechat asi 500 km sednout čili žadny prudky bržeděni že by se spalili a nebrzdili.Tak si už sedli ale začali pískat.jen když jsou studený tak napískaj nebo když na ti šlapnu prudce poraďte co s tím.Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 Ty desticky vrzou nebo piskaj? Ono to dela i kdyz stojis? Kdyby jenom piskali za jizdy, tak se tam dostal nejakej prach, kterej se obrzdi a bude to OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted August 28, 2002 Share Posted August 28, 2002 tenhle problém jsem řešil na 106, kdy většinou v zimě mě začalo trochu chroupat v brzdiči. Naštěstí stačilo to jen očistit namazat a hlavně rozhýbat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts