Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Pro ty, kterým se nezdá věta že CC nosí smůlu :D černá obzvlášť

nehoda9di.jpg

22.4.2008

[upravil dne 3/7/08 Keejml]

Myslim,ze aj zelena:nevim

82272533fl9.jpg

Ale kua asi zacnem jazdit pomalsie... A srnku zrazit celne...asi kazdeho reakcia by bola vyhnut sa...

Uprimnu sustrast k autu a hlavne ze si ok,si mal fakt,ze stastie

Odesláno

no ja sa zvieratkam nevyhínam nie že by som proti nim niečo mal ale neuhnem ani bohovi radsej rozjebkana kapota ako moja vyholená hlavička:D:D:D:D

• O 4 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Závěrečné info:

CC je prodaný, co je s ním dál, netuším. Asi měsíc po prodeji sem mluvil s novým majitelem, ptal se ho, co zamýšlí a sám nevěděl. Prý od tý doby, co ho má, na něj nešáhnul a stále rozmýšlí, zda rozebrat na díly, nebo zkusit opravit.

Pojistku jsem z pojišťovny po dvouměsíčním čekání taky dostal, že už jezdím v novým, je všeobecně známo.

Finále proběhlo včera odpoledne, na příslušným městským úřadu. Vyměřenou pokutu 3000 Kč + 1000 Kč správní poplatek jsem zaplatil na místě, bodově můj přestupek proti plynulosti a bezpečnosti silničního provozu nebyl ohodnocen nijak.

Tedy jsem s radostí přijal informaci o tom, že body mám momentálně všechny, s trochu menší radostí jsem zaplatil pokutu a šel domů.

Téměř přesně po čtyřech měsících od nehody je tahle záležitost uzavřena :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...