Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, ctěl bych na 106 dát alu kola, v techničáku mam možný rozměr 14\" 4x108 ET 16 na gumách 175/60/14 mám vyhlídlé alu 14\" 4x108 ET 18? Je rozdil ET velký natolik, že by se musely dělat nějaké úpravy nebo kola na auto půjdou bez problémů? děkuji za odpověď

Odesláno
Původně zaslal: qx123

Je rozdil ET velký natolik, že by se musely dělat nějaké úpravy nebo kola na auto půjdou bez problémů?

Rozdíl je 2mm. To se tam vejde v pohodě bez úprav. :)

Odesláno

Děkuji, to jsem potřeboval vědět. Mě na internetu zaskočilo,hodně kol v tomhle roměru má místo ET 16 ET 15(vesměs RSW kola-černý lak stříbrné paprsky) a u toho píšou že jsou nutné úpravy. Tak jsem myslel že o 2ET vyšší bude vadit také.Děkuji za odpovědi.

Odesláno

mam takovy dotaz.Premyslim o koupi nejakych kol,dobre by byly alu kola,ale chtel bych nejake odlechcene,ale nevim jak to poznat?A nebo jsem premyslel jen o tech rally discich,ty jsou urcite lechci.Ale nevim jake jsou pak jizdni vlastnosti?Mate s tim zkusenosti?Chtel bych nejake rady.

Dik

Odesláno

ty jo normálně taky scháním kola, měl jsem vybrané krásné oxiginy, ale zjistil jse, ze firma uz neexistuje, tudíž se kola nevyrábí, pak jsem chtěl kola brock b13, taky nikdo nemá pozadovanou mijí roztec a tak to bylo s dalsími asi 5 koly, nakonec to vypadá na RONAL R38 15 ET14, ale je to BÍDA

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...