wursttool Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Zdravim všetkých, mám taký dotaz, prí naštartovaní aj pri jazde smrdí benzín. Auto bolo v servise ale nic nenašli. Nemá niekto daku skúsenosť alebo nápad čo by to mohlo biť. Citovat
urdemala Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 auto? motor? těžko poradit, když nevíme v čem jezdíš.. mě třeba takhle občas utíkala hadička benzínovýho okruhu, chtělo se jenom ve chvíli kdy byl cítit benzín podívat do prostoru motoru a najít čerstvý stopy po palivu a přetěsnit Citovat
Kekros Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 no tady jsou rychlí lidi, to něž to dopíšu tak už to tu je . Jinak já viděl prosakující hadičku až když jsem s ní hnul Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Tak to skus pobehat zapalovacom, ze kde sa chytne :D Ale ne, sorry. Tak jako bolo napisane vyssie, umy si motor, voz sa, a ked zacitis smrad, hned zastav a zacni hladat. Moznosti je vela, od nadrze jede palivo az k motoru, cize ho mas cez cele auto.... Po zadnymi sedackami by si mal mat nadrz, nemas tam nejak uvolneni ten kryt ??? S podvozka by se ti smrad do auta nemal dostat, potom uz asi podla mojho len niekde v motore... Citovat
wursttool Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Diky skusím to pod tými sedačkami, ako som písal auto bolo v servise pozerali aj aktívne uhlie pod blatníkom všetko bolo OK, ale benzín stále cítiť pri naštartovaní a jazde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.