PeugeotHDi Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Zdravim vsetkych, vcera som potreboval v garazi pootocit kolesa o cca. 45st. dolava a nechcelo sa mi startovat, tak som zasunul klucik (deaktivoval zamok) a zacal zosilou otacat volant. Ked som vsak volant pustil a otocil kusok na druhu stranu (nazad), tak nieco v riadeni puklo (kloplo) taky kovovy zvuk. ...skusil som to viackrat a to iste.... Je to normalne? Vdaka za vase odpovede.... Citovat
Gargamell Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Normálné to asi nebude. Možná takové ty točny, kde jsou uložené pružiny... časem začnou dřít a musí se vyměnit. Osobní zkušenost s tím nemám, ale jen tak mi napadlo....že by to mohlo být tam. Citovat
Kekros Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Původně zaslal: Gargamell Normálné to asi nebude. Možná takové ty točny, kde jsou uložené pružiny... časem začnou dřít a musí se vyměnit. Osobní zkušenost s tím nemám, ale jen tak mi napadlo....že by to mohlo být tam. nemáš na mysli misky ? To je taky možný, ale jestli je to r.v. 2008 co je v podpisu, tak to by tim být nemělo, tak brzy Citovat
Gargamell Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 No, to bude ono... ale je pravda, že r.v. 2008 by toto vylučoval. To nevim co by si s tím volantem museld dělat Já měl trable se řízením díky tomu, že se tam nějak vytřásl škroub či co a bylo celé řízení volné... ale to jsem vysloveně cítil takovej odpor a překonávání něčeho při točení volantem na jednu stranu. [upravil dne 1/7/08 Gargamell] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 :D Jo, u 2008 cky to normalne urcite neni ... Treba reklamovat... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 vdaka za rady.... Takze by to nemalo robit....hm... je to inak troska aj citit vo volante (zachveje sa) ked to pukne (tukne)... Pocas jazdy nespozorovatelne... pretoze malicky kamienok na ceste uz zavadza.... Budem to nadalej sledovat a ked pojdem na garancku, tak nech mi to opravia, prip. skusim ist este predtym za jednym znamym mechanikom, nech to posudi... Citovat
HonzaZ Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Jenom taková otázka: zkoušel jsi to po dojetí a vypnutí motoru a nevyndání klíčku. Mám podezření, jestli to nedělá západka zámku, že pořádně nevyjede. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: HonzaZ Jenom taková otázka: zkoušel jsi to po dojetí a vypnutí motoru a nevyndání klíčku. Mám podezření, jestli to nedělá západka zámku, že pořádně nevyjede. To je dobra uvaha.... skusim to a dam vediet....Vdaka... Citovat
PeugeotHDi Odesláno 7. červenec 2008 Autor Odesláno 7. červenec 2008 Původně zaslal: PeugeotHDi Původně zaslal: HonzaZ Jenom taková otázka: zkoušel jsi to po dojetí a vypnutí motoru a nevyndání klíčku. Mám podezření, jestli to nedělá západka zámku, že pořádně nevyjede. To je dobra uvaha.... skusim to a dam vediet....Vdaka... Takze to lupnutie (puknutie) je tam pocut ci skusim pootocit volant hned po zhasnuti motora (nevyberiem kluc), alebo po vlozeni kluca a odomknuti volantu.... Skusal som to este pri nastartovanom motore, a nepocul som vsak nic..... predpokladam, ze to bude volou v riadeni.... Skusim behnut za tym znamym... Citovat
pastorek Odesláno 7. červenec 2008 Odesláno 7. červenec 2008 Máš to v záruke tak nieje o čom. Pri najbližšom servise nech ti to pozrú. Nevidel by som v tom nič vážne. Na novom aute to kľudne môžu byť iba tesné čapy riadenia. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: pastorek Máš to v záruke tak nieje o čom. Pri najbližšom servise nech ti to pozrú. Nevidel by som v tom nič vážne. Na novom aute to kľudne môžu byť iba tesné čapy riadenia. Bol som u znameho mechanika...pozrel sa mi nato a je to v poriadku...kludne si to mozem ist vyskusat k nim do showroomu na hocijake nove vozidlo.... Citovat
pastorek Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Původně zaslal: PeugeotHDi Původně zaslal: pastorek Máš to v záruke tak nieje o čom. Pri najbližšom servise nech ti to pozrú. Nevidel by som v tom nič vážne. Na novom aute to kľudne môžu byť iba tesné čapy riadenia. Bol som u znameho mechanika...pozrel sa mi nato a je to v poriadku...kludne si to mozem ist vyskusat k nim do showroomu na hocijake nove vozidlo.... To je dobre. Spoznal si prvý zvuk svojho Peugeota. Ako tu niekto písal, časom ich pribudne ďalších 364, na každý deň v roku jeden. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.