Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poraďte,nejde mi nastartovat auto normálně jsem dojel,druhý den startuji a nic benzín pumpa dává ,vyměníl jsem víčko rozdělovače kabely ke svíčkám,svíčky a stále nic,zkoušel jsem ho roztáhnout ,ale střílí do karburace.:bojim Dik za každou radu.

[upravil dne 30/6/08 Roky]

Odesláno

Keď striela do karburátora tak by to mala byť chudobná zmes alebo veľký predzápal.

Raz sa mi stalo že v rozdeľovači sa zasekla platnička podtlakovej regulácie a stále bol veľký predzápal.

Skontroloval by som vnútro rozdeľovača a hladinu paliva v karburátore.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Keď striela do karburátora tak by to mala byť chudobná zmes alebo veľký predzápal.

Raz sa mi stalo že v rozdeľovači sa zasekla platnička podtlakovej regulácie a stále bol veľký predzápal.

Ale s karburátorem jsem nic nedělal ,na ten rozdělovač ještě mrknu,nemohlo třeba dojít k tomu že by při roztahování přeskočil rozvoďák.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Roky

Původně zaslal: pastorek

Ale s karburátorem jsem nic nedělal ,na ten rozdělovač ještě mrknu,nemohlo třeba dojít k tomu že by při roztahování přeskočil rozvoďák.:myslim

To je málo pravdepodobné. Môže sa to stať iba pri volnom remeni a prudkom pustení spojky počas rozťahovania.

Odesláno

Ešte ma napadlo. V 309 som mal 1,6 motor s karburátorom a mechanickým podávacím čerpadlom. Pri skúšaní normálne dávalo benzín ale namontované na motore veľmi slabo. Pomohlo (núdzovo) namontovať to čerpadlo opačne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...