Roky Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Prosím poraďte,nejde mi nastartovat auto normálně jsem dojel,druhý den startuji a nic benzín pumpa dává ,vyměníl jsem víčko rozdělovače kabely ke svíčkám,svíčky a stále nic,zkoušel jsem ho roztáhnout ,ale střílí do karburace. Dik za každou radu. [upravil dne 30/6/08 Roky] Citovat
pastorek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Keď striela do karburátora tak by to mala byť chudobná zmes alebo veľký predzápal. Raz sa mi stalo že v rozdeľovači sa zasekla platnička podtlakovej regulácie a stále bol veľký predzápal. Skontroloval by som vnútro rozdeľovača a hladinu paliva v karburátore. Citovat
Roky Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: pastorek Keď striela do karburátora tak by to mala byť chudobná zmes alebo veľký predzápal. Raz sa mi stalo že v rozdeľovači sa zasekla platnička podtlakovej regulácie a stále bol veľký predzápal. Skontroloval by som vnútro rozdeľovača a hladinu paliva v karburátore. Ale s karburátorem jsem nic nedělal ,na ten rozdělovač ještě mrknu,nemohlo třeba dojít k tomu že by při roztahování přeskočil rozvoďák. Citovat
pastorek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Roky Původně zaslal: pastorek Keď striela do karburátora tak by to mala byť chudobná zmes alebo veľký predzápal. Raz sa mi stalo že v rozdeľovači sa zasekla platnička podtlakovej regulácie a stále bol veľký predzápal. Skontroloval by som vnútro rozdeľovača a hladinu paliva v karburátore. Ale s karburátorem jsem nic nedělal ,na ten rozdělovač ještě mrknu,nemohlo třeba dojít k tomu že by při roztahování přeskočil rozvoďák. To je málo pravdepodobné. Môže sa to stať iba pri volnom remeni a prudkom pustení spojky počas rozťahovania. Citovat
pastorek Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Ešte ma napadlo. V 309 som mal 1,6 motor s karburátorom a mechanickým podávacím čerpadlom. Pri skúšaní normálne dávalo benzín ale namontované na motore veľmi slabo. Pomohlo (núdzovo) namontovať to čerpadlo opačne. Citovat
Roky Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 vyřešeno prasklí kablik na přivodní patici k indukč. cívce díky všem za rady a postřehy:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.