Honza 405 1.8i Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 zdravim...jsem novy clovek na tomto foru a potreboval bych poredit s peugeotem 405 1994 1.8i jde oto ze ji mam celou udelanou od motoru az po brzdy atd..ale najednou se mi zacla zlobit...kdyz je zano studena tak tahne super,ale kdyz se obreje tak muzu slapat jak chci na pelal ,ale nejede ani se nechce vytacet do otacek a zere jak blazen...jedu do docela prodkeho kopce uz je obrata a necham tak trojaka a drzim pedal fort stejne,ale nejadnou prestane tahnou a hned zase zacne tahnou..je to divne prosim od jakoukoliv radu..kdo vlastni 1.8i tak vi jak lita a tahne jeste se mi stava za se mi opsas rosviti abs,ale kdyz vypmu motor tak zhasne a je to zas dobre....prosim,prosim o radu Honza Citovat
savrill Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Jo to nevim zkus kouknout na svíčky,nebo restartovat řídící jednotku.Ale jen hádám. A to ABS funguje normálně? když zabrzdíš na krev? Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 jj ABS funguje normal,ale ted jsem zjistil ze se rosviti kdyz hlkavne couvam.........rada jak se restartuje ridici jednotka???????? Citovat
Maverick Odesláno 12. červenec 2008 Odesláno 12. červenec 2008 Honza: Já mám 1.6i z roku 1993 a tenhle problém s tahem v kopcích občas mívám taky. Mě se to stává hlavně když mám v nádrži málo benzínu, takže to tipuju na filtr, ale zatim jsem nějak neměl čas se na to podívat. Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 12. červenec 2008 Autor Odesláno 12. červenec 2008 tim filtrem myslis palivovej nebo vzduchovej?jo a ten tach to nedelal jen do kopcu ale i na silnici pri rozjezdu a tak ..... kazdopadne diky Citovat
Dundee Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Zkus vyměnit palivovej filtr, pročisti všechny zástrčky u motoru a zkontroluj všechny podtlakový hadičky- skoro bych řekl, že je nějaká zpuchřelá nebo vypadlá Citovat
Maverick Odesláno 13. červenec 2008 Odesláno 13. červenec 2008 Honza: Mám na mysli palivovej, vzduchovej jsem měnil, ale nic moc změna. Mě to dělá hlavně v kopci, ale není to pravidle. Přesně jak říkáš, kolikrát to udělá i na křižovatce a nebo při plynulé jízdě po rovince. Projevuje se to třeba tak, že jsem jel po jižní spojce, potřeboval jsem trochu zrychlit, podřadil jsem na trojku, šlápl na plyn a najednou jako by tě něco chytilo za zadek a auto prostě nejde do otáček a můžeš šlapat na plyn jak chceš a prostě nejede a nejede... Citovat
Honza 405 1.8i Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 diky,diky chlapi,vyzkousim vse co pisete Citovat
savrill Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 Nejednodušší jak restartovat řídící jednotku je vypojit baterku.Kae uvidíš jestli to pomůže:myslim Citovat
Maverick Odesláno 14. červenec 2008 Odesláno 14. červenec 2008 savrill: Nevěřim, že by ten reset pomohl. Já zkoušel vyblikávat kódy = nic, Reset jednotky = nic. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.