Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim...jsem novy clovek na tomto foru a potreboval bych poredit s peugeotem 405 1994 1.8i

jde oto ze ji mam celou udelanou od motoru az po brzdy atd..ale najednou se mi zacla zlobit...kdyz je zano studena tak tahne super,ale kdyz se obreje tak muzu slapat jak chci na pelal ,ale nejede ani se nechce vytacet do otacek a zere jak blazen...jedu do docela prodkeho kopce uz je obrata a necham tak trojaka a drzim pedal fort stejne,ale nejadnou prestane tahnou a hned zase zacne tahnou..je to divne prosim od jakoukoliv radu..kdo vlastni 1.8i tak vi jak lita a tahne

jeste se mi stava za se mi opsas rosviti abs,ale kdyz vypmu motor tak zhasne a je to zas dobre....prosim,prosim o radu

Honza

• O 2 týdny později...
Odesláno

Honza: Já mám 1.6i z roku 1993 a tenhle problém s tahem v kopcích občas mívám taky. Mě se to stává hlavně když mám v nádrži málo benzínu, takže to tipuju na filtr, ale zatim jsem nějak neměl čas se na to podívat.

Odesláno

Zkus vyměnit palivovej filtr, pročisti všechny zástrčky u motoru a zkontroluj všechny podtlakový hadičky- skoro bych řekl, že je nějaká zpuchřelá nebo vypadlá;)

Odesláno

Honza: Mám na mysli palivovej, vzduchovej jsem měnil, ale nic moc změna. Mě to dělá hlavně v kopci, ale není to pravidle. Přesně jak říkáš, kolikrát to udělá i na křižovatce a nebo při plynulé jízdě po rovince. Projevuje se to třeba tak, že jsem jel po jižní spojce, potřeboval jsem trochu zrychlit, podřadil jsem na trojku, šlápl na plyn a najednou jako by tě něco chytilo za zadek a auto prostě nejde do otáček a můžeš šlapat na plyn jak chceš a prostě nejede a nejede...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...