Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevite nekdo ciste nahodou,jestli se mi povede zprovoznit PP na mym pažoutkovi kdyz mam divny prechodovy model?mam uz po faceliftu,ale patrne jeste nema BSI a mam pocit ze ve vlaknu o PP se psalo ze to jde i na \"starej\" model... jenze ja mam nejakej prechodovej.... je to vyrobeny tak nejak leden 2000 snad...spinac do packy jsem si uz udelal a velky displej uz jsem sehnal ale cekam s koupi az zjistim jestli to pujde,at nekupuju zbytecne....poradte pls nekdo :( dik

Guest servisman
Odesláno

tak to nevím.protože je to drobet jinak zapojený mám na mysli starý a nový displej.U nového jdou právě data do BSI a to je pak propojeno s displejem,ale u starého jdou data přímo do displeje pc

Guest servisman
Odesláno

vem to tak člověk nikdy neví mne bylo řečeno že u mého to nejde s řj SAGEN .Koupil jsem displej za 500 a pak se dal do práce.A v udivu ukazuje jen se berou data z jiného pinu od ři než z řj BOSCH

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: JaKoB

Jak jsi poznal,že nemáš BSI.já mám taky novej model ,ale vyrobený 7/99 a všichni mě ujišťují,že to BSI má.

to jo oni tě ujištují ,ale jseš si tím jistý na 100% ??

Odesláno

hele tak to ja taky tvrdit nrmuzu... volal jsem ferrymu a ten podle vin kodu zjistoval a behem vyctu co to auto ma nebo nema tak to nezaznelo a jen konstatoval ze to tam nejni a ze to dost mozna mit nebudu,ale taky to nerek najisto....ve me jeste mala jiskyricka nadeje zije;)...otazka zni...co to je service box a kde to najdu?:D:D:D

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: vojti26

hele tak to ja taky tvrdit nrmuzu... volal jsem ferrymu a ten podle vin kodu zjistoval a behem vyctu co to auto ma nebo nema tak to nezaznelo a jen konstatoval ze to tam nejni a ze to dost mozna mit nebudu,ale taky to nerek najisto....ve me jeste mala jiskyricka nadeje zije;)...otazka zni...co to je service box a kde to najdu?:D:D:D

zde jej najdeš v odkazu

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...