vojti26 Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Nevite nekdo ciste nahodou,jestli se mi povede zprovoznit PP na mym pažoutkovi kdyz mam divny prechodovy model?mam uz po faceliftu,ale patrne jeste nema BSI a mam pocit ze ve vlaknu o PP se psalo ze to jde i na \"starej\" model... jenze ja mam nejakej prechodovej.... je to vyrobeny tak nejak leden 2000 snad...spinac do packy jsem si uz udelal a velky displej uz jsem sehnal ale cekam s koupi az zjistim jestli to pujde,at nekupuju zbytecne....poradte pls nekdo dik Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 tak to nevím.protože je to drobet jinak zapojený mám na mysli starý a nový displej.U nového jdou právě data do BSI a to je pak propojeno s displejem,ale u starého jdou data přímo do displeje pc Citovat
vojti26 Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 aaaaaha.....takze myslis,ze nema smysl kupovat \"velky\" displej a menit za maly? Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 vem to tak člověk nikdy neví mne bylo řečeno že u mého to nejde s řj SAGEN .Koupil jsem displej za 500 a pak se dal do práce.A v udivu ukazuje jen se berou data z jiného pinu od ři než z řj BOSCH Citovat
JaKoB Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Jak jsi poznal,že nemáš BSI.já mám taky novej model ,ale vyrobený 7/99 a všichni mě ujišťují,že to BSI má. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: JaKoB Jak jsi poznal,že nemáš BSI.já mám taky novej model ,ale vyrobený 7/99 a všichni mě ujišťují,že to BSI má. to jo oni tě ujištují ,ale jseš si tím jistý na 100% ?? Citovat
alternativ Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Ja myslim, ze informaci o tom, zda mas a nebo nemas BSI spolehlive najdes v Service boxu Citovat
vojti26 Odesláno 29. červen 2008 Autor Odesláno 29. červen 2008 hele tak to ja taky tvrdit nrmuzu... volal jsem ferrymu a ten podle vin kodu zjistoval a behem vyctu co to auto ma nebo nema tak to nezaznelo a jen konstatoval ze to tam nejni a ze to dost mozna mit nebudu,ale taky to nerek najisto....ve me jeste mala jiskyricka nadeje zije;)...otazka zni...co to je service box a kde to najdu?:D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: vojti26 hele tak to ja taky tvrdit nrmuzu... volal jsem ferrymu a ten podle vin kodu zjistoval a behem vyctu co to auto ma nebo nema tak to nezaznelo a jen konstatoval ze to tam nejni a ze to dost mozna mit nebudu,ale taky to nerek najisto....ve me jeste mala jiskyricka nadeje zije;)...otazka zni...co to je service box a kde to najdu?:D:D zde jej najdeš v odkazu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.