lacek206 Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 Zdravím Tunerov. Aký športový podvozok na Peugeot-206- značka,typ,zníženie. Napíšťe Vaše skúsenosťi. Za odpoveďe Vďaka. Citovat
King Odesláno 28. červen 2008 Odesláno 28. červen 2008 levnější: V-maxx, JOM, Supersport, Cobra, Streetline, INTER ALLOY a další...dokonce sem ted\' našel i nějakej AKX tu to ani neznám co to je lepší, kvalitnější= dražší- KW, Weitec, AVO, HR, D2 Racing... ... to je taková ta klasika... i pro 206.. ... záleží kolik do toho chce člověk vyhodit je důležitý vědět i jakej člověk potřebuje-chce, výškově stavitelnej, pevnej nebo i výškově stavitelnej + tuhostně stavitelnej... stavitelný Weitec sou okolo cca 16 000 Kč KW od cca přes 20 000 Kč k 25 000 Kč .... a dál ty vyšší verze (samozřejmě ještě ceny rostou.) ty levnější podvozky lehce kolem cca 10 000 Kč- možná i pod 10 000 Kč některý snížení bejvaj někde od 35mm některý maj až max. 70 mm ten D2 Racing si myslím (jestli si to ještě pamatuju dobře když sem vybíral) že měli snad i 120mm:D nevím jestli je u všech komplet sestava- přední tlumiče+pružiny a zadní tlumiče... ale u většiny z jmenovaných by to mělo takhle bejt co vím je toho hodně a trochu i alchimie něco vybrat :-) já mám KW Variante 1 a sem spokojenej, Innox- nerez, svezení, snížení.. kdyby mi na tomhle autě nešlo jen o snížení tak sem vzal rovnou variantu 2 kde je i ta tuhost stavitelná ale i tohle mě k mým požadavkům stačí. [upravil dne 28.6.2008 King] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.