Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

servis - p605

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych radu, nebo spíš doporučení-je v praze nějaký spolehlivý autoservis, kde rozumí p605 - 3.0? potřeboval bych vyměnit rozvoďák a bojím se to dát do prvního servisu, který uvidím, jelikož mám dost špatný zkušenosti.... díky moc za radu

Odesláno

No nechci dělat předčasné závěry, ale 605 a XM ve 3.0 mají rozvodový řetěz, takže bez výměny, ale možná, že nějaké poslední modely přešly na řemeny. Ale pokud mermomocí chceš, vyměníme i ten řetěz.

Rebik

Auto Vasenda:papa

Odesláno

jasně,řetěz má,ale je hlučnější-tak jestli není volný nebo tak něco... já tenhle motor neznám, tak si netroufám říct, jestli vydrží nebo ne... budu rád za jakoukoliv radu. díky

Odesláno

a jak dlouho ho máš a kolik má na tachecu? Nevím z jakýho ho máš roku ale pokud ze začátku devadesátých let tak zcela jistě má přes 200 tis., ted jde jen o to jestli má skutečných třeba 220.000 jako já a nebo 350.000 ale na tachu nápadných 150.000

Odesláno

je to 1994. má ale vnitřek jako novej-neprosezený sedačky,nepotrhaný,vše orig. takže podle toho bych soudil, že moc najeto mít nebude...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...