Blizzard Odesláno 13. prosinec 2008 Autor Odesláno 13. prosinec 2008 Mišak > jojo, je jen nalepené. ty šrouby se mi do kufru zavrtávat nechtělo Burísek > děkujuuu Dundee > samozřejmě že origo nejoriginálnější Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 Pěkný Blizzarde. Až bude pořádně držet tak určitě přidej foto. Citovat
Pe.Tr Odesláno 13. prosinec 2008 Odesláno 13. prosinec 2008 čeče a to neslo prilepit nějak lepidlem? ty izolačky kazí vzhled auta:myslim nebo aspoň kdyby byly v barvě vozu ne važně uplne stejne jsme to lepily s Dundeem Citovat
Blizzard Odesláno 14. prosinec 2008 Autor Odesláno 14. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr čeče a to neslo prilepit nějak lepidlem? ty izolačky kazí vzhled auta:myslim nebo aspoň kdyby byly v barvě vozu ne važně uplne stejne jsme to lepily s Dundeem to se neboj, ty izolačky přijdou teď přebrousit, překitovat a přestříkat do ztracena aspoň černou metal. bo tmavomodrou perleť už doma nemam a teď vážně. trochu jsem to potento, protože jsem to na sebe přitisknul moc a teď mi to křídlo vůči kufru povrzává odlepit to nejde, tak snad si to nějak sedne Citovat
309GT Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 Hezký!:superPak nahoď foto jak to vypadá za světla na autě až bude hotovo.Dávám 99% Citovat
Kekros Odesláno 14. prosinec 2008 Odesláno 14. prosinec 2008 To je hrozný. Už i na auta se dávaj křídla. A já proč jim to tak lítá . Asi s tim taky budu muset něco dělat, abych to rozlítal Citovat
Blizzard Odesláno 6. leden 2009 Autor Odesláno 6. leden 2009 šmejdi jedni podzemní při parkování jsem najel (kolo se ještě vyhlo) na zasněženej a zmrzlej krtinec a takhle to dopadlo je to cca 1m dlouhej kousek. Dobrá zpráva je že na plechu to drží přilepený výborně, bo tam není ani prasklinka Citovat
Burisek Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard tak, konečně jsem se k tomu dostal [upravil dne 14.12.2008 Blizzard] Ahoj, taky mi už přišlo křídlo z německa,budu mít podobné jako ty,a zajímalo by mě,jak resp.čím jsi tam lepil ty kraje ?? Pokud to není výrobní tajemství.... snad příští týden jak dorazí kožená manžeta se začne vše dávat do kupy a třeba přijde i na křídlo,tak by mě zajímalo jak na to,a hlavně čím,díky za radu.... Citovat
Blizzard Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Lepidlem na nárazníky co prodávají v tuneršopech. (ca 220kč za kartuši) - přijde mi to stejný jako lepidlo na skla Doma večer vyfotim obal (jestli ho už někdo s tím zbytkem nevyhodil) Citovat
Burisek Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard Lepidlem na nárazníky co prodávají v tuneršopech. (ca 220kč za kartuši) - přijde mi to stejný jako lepidlo na skla Doma večer vyfotim obal (jestli ho už někdo s tím zbytkem nevyhodil) super,díky jj fotečka by k zahození nebyla,ať vím co mám chtít.... Citovat
Blizzard Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Blizzard Lepidlem na nárazníky co prodávají v tuneršopech. (ca 220kč za kartuši) - přijde mi to stejný jako lepidlo na skla Doma večer vyfotim obal (jestli ho už někdo s tím zbytkem nevyhodil) super,díky jj fotečka by k zahození nebyla,ať vím co mám chtít.... tak tady to je... Citovat
paul jane Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 aaaaaaaaaaaaaaaa to je to nase oblibene cerne lepidelko sorry Citovat
Burisek Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: Blizzard Původně zaslal: Burisek Původně zaslal: Blizzard Lepidlem na nárazníky co prodávají v tuneršopech. (ca 220kč za kartuši) - přijde mi to stejný jako lepidlo na skla Doma večer vyfotim obal (jestli ho už někdo s tím zbytkem nevyhodil) super,díky jj fotečka by k zahození nebyla,ať vím co mám chtít.... tak tady to je... super že jsi tu našel,moc děkuju,jak bude nalepeno tak přiložím foto ještě jednou díky Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Hmm Blizzarde, přiznám se, závidím..... MOC!!! :mad: Citovat
Kekros Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 To je fajn, že už máš ty sedačky. Toho \"lva\" co je hlídá budeš doufam vozit taky Citovat
Blizzard Odesláno 17. březen 2009 Autor Odesláno 17. březen 2009 no, ono na nich bude ještě práce, protože mají obě střelené pyropatrony a řidičovo navíc nemá airbag, čiže se budou o víkendu přešívat a přenejtovávat všechny tyhle pyropomůcky z těch mých mikroplyšových snad se mi to nějak rozumě povede Citovat
paul jane Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Ty jo sedacky a ja myslel ze to vylepseni je ten pesik , jinak sedacky i pesim moc pekne Citovat
gasaxx Odesláno 17. březen 2009 Odesláno 17. březen 2009 Blizzarde, hafík moc pěknej.. I Ty sedačky, ale hlavně jsem se chtěl zeptat... Myslíš, že by tím lepidlem držely i prahy? Díky a sorry za Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.