secouver Odesláno 25. červen 2008 Odesláno 25. červen 2008 Ahoj, mám již delší dobu problém s jednotkou (kolísají otáčky na volnoběh atd...) prý je špatný výstup na krok. motorek. Sehnal jsem tedy jinou (stejné kódy, stejný typ..) včetně imobilizeru, kroužku a tyčinky do klíčku ale z Xary. Problém je v tom, že ten nový imobilizér má jiný konektor, tudíž nejde místo toho stávajícího připojit. Nešlo by to nějak přeletovat nebo ten imobilizer úplně odpojit? Díky za odpovědi... Citovat
secouver Odesláno 25. červen 2008 Autor Odesláno 25. červen 2008 Nepředpokládám, že budou všichni vědět, ale alespon jeden človíček by se najít mohl Citovat
brejda.paul Odesláno 26. červen 2008 Odesláno 26. červen 2008 Ak mas ?fajnie? znalosti z elektroniky staci zadat v Googli napr. immo killer ... ak nie obrat sa na niekoho, kto prislusny killer ma )) Citovat
secouver Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Díky...rovnou se tedy zeptám, má tu někdo tento program?? Citovat
secouver Odesláno 26. červen 2008 Autor Odesláno 26. červen 2008 Nebo nemáte někdo schéma imobilizeru na 306?? Citovat
brejda.paul Odesláno 27. červen 2008 Odesláno 27. červen 2008 Nebud naivny, schemy a data pre imobilizery si drzi kazdy vyrobca v supliku SECRET ... nie su volne dostupne ... teda jedine warez ... Ty mas v uvedenej RJ Sagem flash pamat 28F512 (64kx8), ktoru je nutne ?modifikovat? a tym zakazat imobilizer ... Paradne to dokaze programator TMS 374, ktory ma uz k tomu prislusny soft ... Alebo na kolene doma - programator, ktory zvlada 28F512, uvedenu pamat vyberies z RJ,vlozis do programatora, warez hex subor pre prislusnu RJ, prepalis a feeertig ... bez zaruky ... Bacha ... niektori ?forever tupci? lepia tieto suciastky k patici ... takze potom je to naozaj forever ... Byt na tvojom mieste zhanam niekoho s TMS 374 ... je ich dooost ... Citovat
secouver Odesláno 27. červen 2008 Autor Odesláno 27. červen 2008 Původně zaslal: brejda.paul Nebud naivny, schemy a data pre imobilizery si drzi kazdy vyrobca v supliku SECRET ... nie su volne dostupne ... teda jedine warez ... Ty mas v uvedenej RJ Sagem flash pamat 28F512 (64kx8), ktoru je nutne ?modifikovat? a tym zakazat imobilizer ... Paradne to dokaze programator TMS 374, ktory ma uz k tomu prislusny soft ... Alebo na kolene doma - programator, ktory zvlada 28F512, uvedenu pamat vyberies z RJ,vlozis do programatora, warez hex subor pre prislusnu RJ, prepalis a feeertig ... bez zaruky ... Bacha ... niektori ?forever tupci? lepia tieto suciastky k patici ... takze potom je to naozaj forever ... Byt na tvojom mieste zhanam niekoho s TMS 374 ... je ich dooost ... vidím, že se v tom vyznáš, Ty by si mi nepomohl??? Citovat
kamen22 Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 nejake pokusy s RJ som robil ale nie sl96. Mal som rozpitvanu moju Bosch MP5.1.1 a nejake RJ na felicie 1,3MPi Symos. Z tejto skusenosti mozem povedat ze ten kod nie je ulozeny v 28f512 (tam je totiz len zakladny program), ale v eeprom pamati vacsinou 8vyvodovej napr. 93c46. Takuto eeprom je pomerne jednoduche vyletovat z RJ a naletovat miesto nej pamat zo starej RJ. Pripadne skopirovat obsah pamate zo starej RJ a nahrat do novej RJ. Da sa to aj s free programatorom ponyprog. Takyto typ pamate podporuju aj najlacnejsie programatory uz od par stoviek korun. Presne takyto problem som riesil na mojom aute a na felde sa takto bezproblemov podarilo rozchodit auto s inou ako povodnou rj. Ak chces do toho dat, tak daj vediet pripadne sem hod detailnu fotku dosky plosnych spojov v RJ a pokusim sa ti najst kde mas hladat spomenutu pamat. Původně zaslal: brejda.paul Nebud naivny, schemy a data pre imobilizery si drzi kazdy vyrobca v supliku SECRET ... nie su volne dostupne ... teda jedine warez ... Ty mas v uvedenej RJ Sagem flash pamat 28F512 (64kx8), ktoru je nutne ?modifikovat? a tym zakazat imobilizer ... Paradne to dokaze programator TMS 374, ktory ma uz k tomu prislusny soft ... Alebo na kolene doma - programator, ktory zvlada 28F512, uvedenu pamat vyberies z RJ,vlozis do programatora, warez hex subor pre prislusnu RJ, prepalis a feeertig ... bez zaruky ... Bacha ... niektori ?forever tupci? lepia tieto suciastky k patici ... takze potom je to naozaj forever ... Byt na tvojom mieste zhanam niekoho s TMS 374 ... je ich dooost ... [upravil dne 30/6/08 kamen22] [upravil dne 30/6/08 kamen22] [upravil dne 30/6/08 kamen22] Citovat
secouver Odesláno 30. červen 2008 Autor Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: kamen22 nejake pokusy s RJ som robil ale nie sl96. Mal som rozpitvanu moju Bosch MP5.1.1 a nejake RJ na felicie 1,3MPi Symos. Z tejto skusenosti mozem povedat ze ten kod nie je ulozeny v 28f512 (tam je totiz len zakladny program), ale v eeprom pamati vacsinou 8vyvodovej napr. 93c46. Takuto eeprom je pomerne jednoduche vyletovat z RJ a naletovat miesto nej pamat zo starej RJ. Pripadne skopirovat obsah pamate zo starej RJ a nahrat do novej RJ. Da sa to aj s free programatorom ponyprog. Takyto typ pamate podporuju aj najlacnejsie programatory uz od par stoviek korun. Presne takyto problem som riesil na mojom aute a na felde sa takto bezproblemov podarilo rozchodit auto s inou ako povodnou rj. Ak chces do toho dat, tak daj vediet pripadne sem hod detailnu fotku dosky plosnych spojov v RJ a pokusim sa ti najst kde mas hladat spomenutu pamat. Původně zaslal: brejda.paul Nebud naivny, schemy a data pre imobilizery si drzi kazdy vyrobca v supliku SECRET ... nie su volne dostupne ... teda jedine warez ... Ty mas v uvedenej RJ Sagem flash pamat 28F512 (64kx8), ktoru je nutne ?modifikovat? a tym zakazat imobilizer ... Paradne to dokaze programator TMS 374, ktory ma uz k tomu prislusny soft ... Alebo na kolene doma - programator, ktory zvlada 28F512, uvedenu pamat vyberies z RJ,vlozis do programatora, warez hex subor pre prislusnu RJ, prepalis a feeertig ... bez zaruky ... Bacha ... niektori ?forever tupci? lepia tieto suciastky k patici ... takze potom je to naozaj forever ... Byt na tvojom mieste zhanam niekoho s TMS 374 ... je ich dooost ... [upravil dne 30/6/08 kamen22] [upravil dne 30/6/08 kamen22] [upravil dne 30/6/08 kamen22] tohle by mohlo být taky řešení, ale fotku těžko pošlu, protože ty plošné spoje jsou zalité v gumě... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.