Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám již delší dobu problém s jednotkou (kolísají otáčky na volnoběh atd...) prý je špatný výstup na krok. motorek. Sehnal jsem tedy jinou (stejné kódy, stejný typ..) včetně imobilizeru, kroužku a tyčinky do klíčku ale z Xary. Problém je v tom, že ten nový imobilizér má jiný konektor, tudíž nejde místo toho stávajícího připojit. Nešlo by to nějak přeletovat nebo ten imobilizer úplně odpojit? Díky za odpovědi...

Odesláno

Nebud naivny, schemy a data pre imobilizery si drzi kazdy vyrobca v supliku SECRET ... nie su volne dostupne ... teda jedine warez ... Ty mas v uvedenej RJ Sagem flash pamat 28F512 (64kx8), ktoru je nutne ?modifikovat? a tym zakazat imobilizer ...

Paradne to dokaze programator TMS 374, ktory ma uz k tomu prislusny soft ...

Alebo na kolene doma - programator, ktory zvlada 28F512, uvedenu pamat vyberies z RJ,vlozis do programatora, warez hex subor pre prislusnu RJ, prepalis a feeertig ... bez zaruky ...

Bacha ... niektori ?forever tupci? lepia tieto suciastky k patici ... takze potom je to naozaj forever ...

Byt na tvojom mieste zhanam niekoho s TMS 374 ... je ich dooost ...

Odesláno
Původně zaslal: brejda.paul

Nebud naivny, schemy a data pre imobilizery si drzi kazdy vyrobca v supliku SECRET ... nie su volne dostupne ... teda jedine warez ... Ty mas v uvedenej RJ Sagem flash pamat 28F512 (64kx8), ktoru je nutne ?modifikovat? a tym zakazat imobilizer ...

Alebo na kolene doma - programator, ktory zvlada 28F512, uvedenu pamat vyberies z RJ,vlozis do programatora, warez hex subor pre prislusnu RJ, prepalis a feeertig ... bez zaruky ...

Bacha ... niektori ?forever tupci? lepia tieto suciastky k patici ... takze potom je to naozaj forever ...

vidím, že se v tom vyznáš, Ty by si mi nepomohl???

Odesláno

nejake pokusy s RJ som robil ale nie sl96. Mal som

rozpitvanu moju Bosch MP5.1.1 a nejake RJ na felicie 1,3MPi Symos. Z tejto skusenosti mozem povedat ze ten kod nie je ulozeny v 28f512 (tam je totiz len zakladny program), ale v eeprom pamati vacsinou 8vyvodovej napr. 93c46. Takuto eeprom je pomerne jednoduche vyletovat z RJ a naletovat miesto nej pamat zo starej RJ.

Pripadne skopirovat obsah pamate zo starej RJ a nahrat do novej RJ. Da sa to aj s free programatorom ponyprog. Takyto typ pamate podporuju aj najlacnejsie programatory uz od par stoviek korun.

Presne takyto problem som riesil na mojom aute a na felde sa takto bezproblemov podarilo rozchodit auto s inou ako povodnou rj.

Ak chces do toho dat, tak daj vediet pripadne sem hod detailnu

fotku dosky plosnych spojov v RJ a pokusim sa ti najst kde mas hladat spomenutu pamat.

[upravil dne 30/6/08 kamen22]

Odesláno
Původně zaslal: kamen22

nejake pokusy s RJ som robil ale nie sl96. Mal som

rozpitvanu moju Bosch MP5.1.1 a nejake RJ na felicie 1,3MPi Symos. Z tejto skusenosti mozem povedat ze ten kod nie je ulozeny v 28f512 (tam je totiz len zakladny program), ale v eeprom pamati vacsinou 8vyvodovej napr. 93c46. Takuto eeprom je pomerne jednoduche vyletovat z RJ a naletovat miesto nej pamat zo starej RJ.

Pripadne skopirovat obsah pamate zo starej RJ a nahrat do novej RJ. Da sa to aj s free programatorom ponyprog. Takyto typ pamate podporuju aj najlacnejsie programatory uz od par stoviek korun.

Presne takyto problem som riesil na mojom aute a na felde sa takto bezproblemov podarilo rozchodit auto s inou ako povodnou rj.

Ak chces do toho dat, tak daj vediet pripadne sem hod detailnu

fotku dosky plosnych spojov v RJ a pokusim sa ti najst kde mas hladat spomenutu pamat.

tohle by mohlo být taky řešení, ale fotku těžko pošlu, protože ty plošné spoje jsou zalité v gumě...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...