dravec Odesláno 21. červen 2008 Odesláno 21. červen 2008 Ahoj, mám dotázek, u mé 807 s multifunkčním displayem mi nesvítí při jízdě tachometr ani otáčkoměr, ale když vypnu motor tak si probliknou, tak jsem se chtěl zeptat, jestli se to někde nastavuje, nebo jestli bude problém v něčem jiném. Díky [upravil dne 14/5/2009 Béďa] Citovat
Shemik Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Covece, tak to nemam tucha. Zajed do servisu. Pak sem napis cim to bylo, jsem docela zvedavej. Diky:) Citovat
dravec Odesláno 10. červenec 2008 Autor Odesláno 10. červenec 2008 TAk už jsem na to přišel sám, ještě, že jsem nikam nejel, byl bych tam asi za trubku. Mám nastavéné automatické rozsvěcení světel, tak mě napadlo zkusit klasicky otočit páčkou na světla a sláva svítí to, tak na noc si to budu muset zapínat klasicky. Citovat
Shemik Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Bozinku, mas pravdu, ja to mam taky tak, ale tohle me vubec nenapadlo, resp. nenapadlo, me ze jsi tuhle moznost nemel vyloucenou. Ale sam to pouzivan take tak. Je lepsi pres den to nerozsvecet na pacce, protoze pak vic sviti oranzova svetelka na klime a jsou tak pres den lepe videt (zbytek, zelene svitici ovladani klimy nesviti). Pri rozsviceni svetel na pacce, se rozsviti i zbytek klimy a oranzova svetelka sviti mensi intenzitou aby v interieri neslnovala. Citovat
Shemik Odesláno 10. červenec 2008 Odesláno 10. červenec 2008 Teoreticky by melo jit nastavt i automaticke rozsveceni tech budiku po setmeni diky svetelnemu cidlu, ale nejsem si jist, zda se to vzajemne nevylucuje s automatickym rozsvecenim svetel po startu. Pri prevzeti auta mi to svetelne cidlo aktivovali pocitacem, ale po setmeni se mi budiky automaticky nerozsviti. Uvedomil jsem si to az po nekolika dnech. Citovat
plaz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 ja mam automat sviceni a deni sviceni kdyz svitim denim tak palubka nesviti jakmile zajedu do tmy tak se auto automaticky rozsviti i palubka cus plaz Citovat
Ravel Odesláno 16. říjen 2008 Odesláno 16. říjen 2008 Původně zaslal: dravec TAk už jsem na to přišel sám, ještě, že jsem nikam nejel, byl bych tam asi za trubku. Mám nastavéné automatické rozsvěcení světel, tak mě napadlo zkusit klasicky otočit páčkou na světla a sláva svítí to, tak na noc si to budu muset zapínat klasicky. Mě se na auto-světla rozsvítí i budíky. Citovat
pro-fil Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Ahoj. Mne se na auto svícení rožnou světla jen při setmění. Musel bych senzor intenzity světla přelepit nějakou páskou. Nebo se to nastavuje ještě někde v menu? Dík za rady. Citovat
plaz Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 no samozrejme to je automat svetel ale muzes si nechat udelat deni sviceni kdyz ve dne nastatujes tak automaticky se rozne deni jakmile vjedes do garazi samo to prepne na svetla a zas kdyz vyjedes zpatky jakmile se setmi tak jedou svetla normalni nic nemusis delat vse automaticky Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Zkusim popsat uplne detaelne vsechny moznosti, jak to muze byt nastavene. Jsou 3: 1) \"DENNI SVICENI\" - AUTOMAT PO STARTU: - Bez ohledu na svetelne podminky kolem vozu, se po nastartovani motoru rozsviti potkavaci+obrysova (nebo mate-li je na voze, tak pouze denni) svetla a po vypnuti motoru opet vsechna zhasnou. - Pokud mate na voze i denni, tak mezi potkavacimi+obrysovymi a dennimi svetly musite prepinat rucne. 2) \"DENNI SVICENI\" - AUTOMAT SVETELNE CIDLO (BEZ DENNICH SVETEL): - Je-li vuz na dennim svetle, po startu se nic nerozsviti. - Je-li vuz ve tme, nebo pritmi, po startu se rozsviti potkavaci+obrysova svetla. - Prejede-li vuz z denniho svetla do tmy (tunel, setmeni), automaticky na zaklade svetelneho cidla, se vsechna svetla zhasnou. - A tak tez i obracene, po vyjeti vozu ze tmy nasvetlo, se zpet rozsviti potkavaci+obrysova svetla. 3) \"DENNI SVICENI\" - AUTOMAT SVETELNE CIDLO (S DENNIMI SVETLY): - Je-li vuz na dennim svetle, po startu se rozsviti pouze svetla pro denni sviceni. - Je-li vuz ve tme, nebo pritmi, po startu se rozsviti potkavaci+obrysova svetla. - Prejede-li vuz z denniho svetla do tmy (tunel, setmeni), automaticky na zaklade svetelneho cidla, se svetla prepnou z dennich, na potkavaci+obrysova. - A tak tez i obracene, po vyjeti vozu ze tmy nasvetlo, se zpet prepnou potkavaci+obrysova svetla na svetla pro denni sviceni. Toto je asi nejpraktictejsi model nastaveni, nebot setrite xenonove vybojky (pokud je mate) a jeste se nemusite o nic starat a svetla jak rozsveci a zhasinaji, tak i prepinaji mezi sebou automaticky na zaklade svetelnych podminek v nichz se vuz nachazi. Poznamka k bodu 1) a kombinaci budu mezi sebou: - Bod 1) se vylucuje s ostatnimi body. Driv jsem myslel, ze je mozne mit nastavene automaticke rozsviveni po staru motoru a k tomu automaticke rozsviceni budiku na zaklade svetelneho cidla, ale neni to mozne. Bud je vse ovladane \"automatem po startu\", nebo \"automatem-svetelnym cidlem\", kombinovat to nejde!!! Snad jsem to popsal nejak srozumitelne (-: [upravil dne 13/5/09 Shemik] Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 PS: Palubni deska ma svitit jen s potkavackama, s dennima NE! A rozsveci a zhasina se take automaticky zaroven s potkavacimi svetly. Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 hmmmm to jsi splodil sam nebo ti napovidala tvoje pulka andel strazny takovejch radku klobouk dolu si se rozepsal a le spravne popsal za jedna i ta hvezdicka bude Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 No, uff, zapotil jsem u toho, ale rikal jsem, si, ze se tady porad stejne na to nekdo pta a ja sam jsem v tom taky dlouho nemel jasno, tak ted kdyz mam, tak se podelim, at ostatni taky nemusi tapat, jako my kdysi Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 jen nerikej zes to psal sam kapni bozskou mlada pani pomahala jo ten nazev by to chtelo malinko predelat at jeto viditelny tak to uprav [upravil dne 13/5/09 plaz] Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 No neke, fak sam Ten nazev upravit nemuzu, ale chtelo byto. Domluvim to s nejakym moderem. Dame tam treba: \"AUTOMATICKE OVLADANI SVETEL: potkavacich+obrysovych, dennich, palubky\" PS: Jakykoli moderatore, pokud by ses tu objevil, sim vyslys nase prani a zmen nam nazev tohoto tematu na: AUTOMATICKE OVLADANI SVETEL: potkavacich+obrysovych, dennich, palubky Diky Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 no to by chtelo dotaz na toho dravce on to muze zmenit jelikoz to nacal to tema tak muze upravit Citovat
Shemik Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Oni sem moderi docela chodej, tak ja myslim, ze si toho nekdo vsimne. Kdyztak napisu tomu dravcovi. Citovat
plaz Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Shemik Oni sem moderi docela chodej, tak ja myslim, ze si toho nekdo vsimne. Kdyztak napisu tomu dravcovi. ok Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.