Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ventilátor topení se točí pouze při nastavení na max.Měl jsem rozdělaný středový panel-tam je vše čistý,neodřený,nic viditelně spálený.Měl jsem vyndaný i ventilátor,rozebral jsem co se dalo,vyčistil ten tišťák(žádná viditelná závada) a stejně to nefunguje.

Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Odesláno
Původně zaslal: Parkerhale

Ventilátor topení se točí pouze při nastavení na max.Měl jsem rozdělaný středový panel-tam je vše čistý,neodřený,nic viditelně spálený.Měl jsem vyndaný i ventilátor,rozebral jsem co se dalo,vyčistil ten tišťák(žádná viditelná závada) a stejně to nefunguje.

Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

ten regulátor na ventilatoru je ko, mel jsem to same na 406

Odesláno

Díky moc za odkazy na typ toho tranzistoru.Tam sice řeší závadu,že jim to fouká naplno a nejde to vypnout jinak, než odpojením drátů.Mě to fouká naplno v poloze max.,ale když uberu na jakoukoliv jinou polohu,tak se ventilátor ani nehne.Každopádně to bude asi podobná závada.Díky.

Odesláno

Díky moc za odkazy na typ toho tranzistoru.Tam sice řeší závadu,že jim to fouká naplno a nejde to vypnout jinak, než odpojením drátů.Mě to fouká naplno v poloze max.,ale když uberu na jakoukoliv jinou polohu,tak se ventilátor ani nehne.Každopádně to bude asi podobná závada.Díky.

Závada by mala byť tá istá. Pri max rýchlosti je motorček napájaný cez relé a pri všetkách iných polohách je cez ten tranzistor. Samozrejme že na tom plošnom spoji je viacej súčiastok a môže byť zlá ktorákoľvek. Po rozobratí to uvidíš.

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Závada by mala byť tá istá. Pri max rýchlosti je motorček napájaný cez relé a pri všetkách iných polohách je cez ten tranzistor. Samozrejme že na tom plošnom spoji je viacej súčiastok a môže byť zlá ktorákoľvek. Po rozobratí to uvidíš.

Přesně tak

Odesláno

pred nedávnom som tiež kupil na vraku a potom opravil starý výmenou tranzistorou.

na slovensku je firma ktora ti pošle ten istý tranzistor aj na dobierku.ja mam doma este jeden náhrady lebo je tam min odber 350 sk tak som kupil 3ks došli poštou asi za 2 tyždne

Odesláno
Původně zaslal: Durko

pred nedávnom som tiež kupil na vraku a potom opravil starý výmenou tranzistorou.

na slovensku je firma ktora ti pošle ten istý tranzistor aj na dobierku.ja mam doma este jeden náhrady lebo je tam min odber 350 sk tak som kupil 3ks došli poštou asi za 2 tyždne

Díky za nabídku.Už jsem se ptal kamaráda přes slaboproud a ten něco obstará.Já tam mám dva shodné tranzistory a nevím jestli bude spálený jeden nebo oba.Stejně to neumím sám proměřit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...